![]() |
|
bir yeri yaptık bir yeri bozduk iyimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 23:10 |
iyi akşamlar arkadaşlar geçen benim göstergelerin motorları bozulmuştu akşam çıkardım tamir ettim. ama yakıt göstergesi ve hararet göstergesi araba çalışmıyoken ortada arabayı çalıştırdığım anda ikiside yukarı fırlıyo bi yerde yanlış bişeymi yaptım acaba.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onları 0 noktasında yerine oturtman lazm kardeşim ööle yaptın demi
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
![]() ![]() ![]() ![]() |
ibreleri takıyorum geri ortaya kayıyor
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
ibreler bobin prensibine göre algılar hareket eder,muhtemelen ibre mesafeleri yukarı kalkan konumu sıfır kabul ediyor,ibreler kalktığında müdahale etme durumunuz varsa o konumdan sıfıra getirin düzelmesi lazım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
denedim onu ama yok gösterge takılıyken bile ön camını sökerek denedim ama malesef dediğin gibi orta noktayı 0 olarak algılıyo
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hiç O kısımları sökmedim ben ama, aynımıdır bilemeyeceğim Analog klima mandalarının tarafını sökmüştüm 1 kere fi tarihinde, kirten zor dönüyor diye temizleyip geri taktığımda klima kapalı konumunda iken 2 ye getirmiş gibi üflüyordu ve 1e getirdiğimde 3 gelmiş gibi daha dönmüyordu sonra tekrar açıp kolları söküp 2 tırnak geri aldım düzeldi. aynı olmaz diye tahmin ediyorum ama bi dene desem ne kaybedersin, (aman kırılmasında dikkat et)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
çok farklı şeyler ufacık bobinler var arkasında oynamaz onlar sağa sola
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
o zaman resetlemeyi dene diyebilirim, bir arkadaşımdan duymuştum kutup başlarını sök 5 dk bekle sonra geri tak bi kendine gelsin araç. oda olmaz ise tamir ettiğin durumu eski haline getir ( geri bozma tabiki :) ) denemek için geçici olarak iptal et
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |