![]() |
|
Otobandan kaçak geçiş. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 02:44 |
Merhaba arkadaşlar...
Kaçak geçişleri bir hafta içinde alınan hgs nin ödediğini biliyorum ama piyasada hgs bulamıyorum bu durumda ne olacak? Bir tanıdığım aracını sattı ve ogs si boşta, onun ogs sine kaçak geçen aracın plakasını tanımlasak kaçak geçiş ücreti ogs den düşer mi?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bankalara başvurun hocam banklarda mevcut, geçen hafta forumda bir arkadaş Karamanda bulamamıştı Garanti bankasından bulduk, Arkadaşınızın ogs'sinden kaçak geçiş düşmez çünkü siz hgs gişesinden geçmişsiniz.
|
|
![]() |
|
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Ama öyle ama böyle HGS girdi artık hayatımıza. HGS etiketi henüz almamışken otoyol kullandım, 7 günlük kanuni süre içerisinde HGS etiketi aldım. Dolayısıyla cezai işleme maruz kalmadım. Ancak etiketi alıp sistemden kontrol yaptığımda otoyol giriş gişelerinde okuma yapılamadığından en uzak mesafe ücreti düşülmüş. Müşteri hizmetlerini arayıp derdimi anlattığımda, olayı özetleyen bir mail yazarak hgs@ptt.gov.tr adresine göndermem söylendi. Söylenildiği üzere 24 Mayıs 2013 tarihinde mail yazarak hgs@ptt.gov.tr; hgsbilgi@ptt.gov.tr adreslerine gönderim. Ve bugün 04.06.2013 Düzeltme yapıldığını ve fazla düşülen bakiyenin hesabıma tekrar ilave edildiğini bildiren e-mail geldi. Sistemden yaptığım kontrolde işlemin gerçekleştiğini gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu gibi durumlar yüksek ihtimalle bir çoğumuzun başına gelmiş ve/veya gelebilir. Aşağıda örneğini yazdığım metin işinize yarayacaktır. Sevgiyle MAİL ÖRNEĞİ HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİNE 111111111111 numaralı HGS etiketi ile kayıtlı olan 82 AT 8282 plakalı 1. sınıf araç ile aşağıda detayları verilen geçişler HGS gişelerinden yapılmış fakat 111111111111 numaralı HGS hesabımdan en uzak mesafe ücreti düşülmüştür. Gerekli kontrollerin yapılarak fazla düşülen bakiyenin 111111111111 HGS hesabıma aktarılmasını rica ederim. Ruhsat Sahibi Düzenleyen İsmailmiAbi? - 04 Haziran 2013 Saat 12:37 |
|
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bilgi için çok teşekkürler, eminim çok kişinin işine yarayacaktır.
Bu arada bende OGS var arkadaşlar arabayı satarsam bu OGS cihazını başkasına vermem mümkün mü? Yoksa dövlet tamamen OGS'yi de ortadan kaldıracak mı?Teşk.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
hgs'den üç tane cezam var
![]() |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Yanlış hatırlamıyorsam, 2013 sonunda tek tip HGS olacak demişti Ulaştırma Bakanı
|
|
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Aynen Serkan abi haklı,sıkıntı yaratacak bir şey değil bilginiz olsun.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |