![]() |
|
306'm Pert oldu (Tamirci Arayışı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mur4tkilic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mur4tkilic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 03:07 |
Merhabalar
3 ay önce taksitle aldığım 306'm arkadaşlarım tarafından bu hale getirildi. Şuanlık bildiğim torsiyonun kopuk olduğu araç şuan yedieminde yatıyor trafik tarafından oraya çekildi içimin yandığı birşey de araçtan ses sistemini sökemiyoruz. İzin vermiyolar orada arka cam kırık olduğu için üzerine yağmur yağıyor malesef ben aracımı yaptırmaktan yanayım bakan tamirci arkadaş şaselere birşey olmadığını tamir edilirse eskisi gibi olabileceğini ancak sadece kazalı olmuş olduğunu söyledi hatta beni avutabilmek için sanırım eskisinden iyi yapılabileceğini söyledi ancak 6500 TL karşılığında! satmak istersem de 4000 tl gibi bir rakama verebileceğimi söyledi ancak aracın daha 8000 tl borcu duruyor dişimden tırnağımdan ayırıp vade ile galeriden aldığım aracım 4000 tl masraf yaptıktan sonra bu hale geldi işte. Daha önceden böyle bir olay başına gelmiş olan arkadaşlar vardır aramızda bana dikkat etmem gerekenleri söyleyebilirlermi? Sorular 1- Torsiyon kopmuştur deniyor sadece sağ tarafı değiştirirsek arabanın yan yan gideceği iddaa ediliyor. Çıkma torsiyon kolu 100 tl dendi ikitellide bir firmada acaba şüpheli bir durummudur? 2- Arka sağ çamurluk kesme takılarak çözülebilirmiş 500 tl fiyat verdiler 3- Tavandaki ezikler düzeltilebilirmiş sonradan bakınca çok belli olurmu? 4- Çıkma yedek parçalar ne kadar güvenlidir? 5- Aracın toplanması 6500 - 7000 tl tutar mı ? 6- Ben bu aracı yaparım kız gibi de çıkartırım bu fiyatlarında altında olur diyebilecek bir tamirci var mı ? (İstanbul) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi bir sonuca ulaşırsınız.
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
hocam çok geçmiş olsun :( gerçekten. umarım en kısa zamanda , sizin için en uygun şartlarla sorununuzu halledersiniz. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Allah yardımcın olsun benim hiçbir fikrim yok ama olan muhakkak çıkar
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
öncelikle büyük geçmiş olsun,
hasar büyük ben olsam kazalı hali için daha iyi bir fiyat bulup satardım... bu arada otoparkta aracı kurcalatmaz ama alın bir muşamba ya da oto branda aracı örtün. en azından sudan vs korunur |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım çok çok geçmiş olsun..işte aracı bu sebeplerden dolayı kimseye vermek istemiyorum..her zaman derim bana arabayı vermiyorum diye surat yapan oluyorsa varsın yapsın..arkadaş kurbanı olmak çok kötü. tekrardan geçmiş olsun.. umarım İstanbul içi yardım edecek sağlam bir tamirci çıkar..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun hocam, çok üzücü bir durum
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçmiş olsun tavsiyem hiç uğraşma 4000-5000 civarına satsan zaten 6500 7000 dedikleri 8000 i bulur gidip başka araba alırsın.
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Çok çok geçmiş olsun, ama merak ettiğim bir şey var, hasarı arkadan da almış, arkadan birisi çarpmış gibi, o arkadan vuran adam kusurlu değil mi? Ya da her neyse ama bence de yaptırma, hasar büyük, yaptırdığın zaman hiç bir şekilde eskisi gibi olmayacak, Gökhan'ın dediği gibi iyi bir rakama sat kurtul,
Tekrar tekrar geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
büyük geçmiş olsun arkadaşım. cana gelmesin gerisinin önemi yok. araç baya hasar görmüş. bencede hiç ugraşma astarı yüzünü geçer.gerçi darbe önden yememiş ama problem çıkarır muhakkak. satabildiğin en iyi fiyata sat derim. tamircinin dediğine bakma aracı söktükce şu da hasar görmüş buda görmüş deyip durur bir çoğu.araç yapılır muhakkak eskisi gibi olmaz ama 6 7 bin değil daha fazlaya çıkar. aracı her alan bir yerini yaptırır daha sonra. başımıza geldi sabit sene 90 da flaş aldık ailecek cillop gibi araba daha 1 yaşında bile dill aracın 6 aya sonra neresini tutarsak elimizde kaldı. 30 liraya aldığımız araca 5 lira masraf yaptık 32 ye anca satabildik.sonradan öğrendiğimiz araç kopple elden geçmiş zincirleme kazada her tarafından hasar yemiş araba ama düzeltmişler cillop olmuş biz aldık enayi gibi acemilikten bide flaş o zamanlar sükse modeldi gözümüze perde inmiş meğer bize kakalamışlar arabayı.
kısacası astarı yüzünü geçer. kısa yoldan dön bence. karar sana ait. Düzenleyen terzuu - 27 Mart 2013 Saat 12:31 |
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Çok geçmiş olsun cana gelen mala gelsin elbette ama arkadaşa araç vermeye bende karşıyım gel ben götüreyim derim hep ama yukardaki yoruma katılıyorum arkadan çarpanın sigortası neden yaptırmıyor? yada siz neden bu yola baş vurmadınız? yani en azından arkadan çarpılmış hissi yarattı sizin araçta öndekine teslim olmuş, zincirleme kaza gibi görünüyor?
Düzenleyen Aziz - 27 Mart 2013 Saat 12:32 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Çok geçmiş olsun.
Aracın kaskosu varsa ve pert oldu ise sigortanın vereceği bedel ne olur belli mi? Ya da pert'i mecazi anlamda kullandınız sanırım.
Düzenleyen Peregrin - 27 Mart 2013 Saat 12:54 |
|
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
çok geçmiş olsun hasar büyük inşallah işin içinden çıkarsınız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
by_erc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
çok geçmis olusn allah daha beterinden saklasın bencede yaptırmayın iyi bir fiyata satın aynısından tekrar alırsınız
|
|
06 ksl 06
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Çok geçmiş olsun kardeşim valla kendi aracımmış gibi üzüldüm sat bence arabayı tamiri senın olan borcundan daha fazla çıkacak satmaya kaltıgın zamanda bu yapıalcak yerler çıkacak ortaya sat aracını isteyene yenisini alırsın yine sıkma canını
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
mur4tkilic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mur4tkilic
Arkadaşlar cevap geç oldu kusura bakmayın araç tek başına kaza yaptı yani yolun buzlu olması sebebiyle metrobüs halatlarına çarpıp bide arkadan tekrar çarpmış kasko yoktu pahalı diye yaptırmadım bir arkadaşımız ile görüştüm bugün bakacaktı araca ben hala yaptırma taraftarıyım çünkü o kadar paranın çöpe gitmesini istemiyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
öncelikle çok geçmiş olsn tavan hasar görmemiş olsa yaptır bin snra sat çokta sorun olmazdı ama tavan çok önemli yaptırsanızda elinizden çıkarmak zor olacak ölü paralara gider araç yinede
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mur4tkilic
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık oldu bu iş her türlü zarardayım
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
abes olacak ama arkadaşın neden hasarı karşılamıyor?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |