Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Abilerim yardım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Abilerim yardım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rockwaryumm Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Abilerim yardım...
    Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 13:01
Öncelikler plakalıklardan kurtul derim biran önce. Sonra daha dolgun bi eksoz ucu tavsiye ederim başlangıç olarak
Yukarı Dön
ugursahin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 18:49
Resimler biraz kötü çıktı ama hava kararmak üzereydi anca bunu çekebildim resimlerde pek anlaşılamıyor ama siyah esnek ön lip, 206+ sopları ve şefaf sinyaller var bu son hali.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 18:47
Orjinalini yazan: ugursahin ugursahin Yazdı:

Orjinalini yazan: toretto16 toretto16 Yazdı:

bu konu göreceli olduğundan herkesin yorumları farklı olmuştur elbette. ancak ben araçta biraz daha orjinallikten yana olduğum için benim fikrim sadece sis farlarını taktır, çıtaları boyatma derim..ön kapı camlarına 1 numara, arka kapı camları ile bagaj camına 2 numara film attır, jant mantta taktırma..stoplarıda 206+ stobu taktır. canavar :)

bu da benim fikrim..

Hocam bu resimler eski yeni resim çekme fırsatım bir türlü olmadı stopları 206+ yaptım zaten ön tampon altına tampon boyu esnek lip çok yakışıklı oldu önden bakınca araba tek eksiği kaldı o da sis farları ön için tabi Smile

resimleri koy bakalım kardeşim nasıl olmuş kırmızı canavar :)

Abi şu an işim nedeniyle Hatay a geldim yarın dönücdm Ankara ya cuma sabah ilk işim resimleri çekmek olucak eklerim bu konu altına.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 20:56

bu konu göreceli olduğundan herkesin yorumları farklı olmuştur elbette. ancak ben araçta biraz daha orjinallikten yana olduğum için benim fikrim sadece sis farlarını taktır, çıtaları boyatma derim..ön kapı camlarına 1 numara, arka kapı camları ile bagaj camına 2 numara film attır, jant mantta taktırma..stoplarıda 206+ stobu taktır. canavar :)

bu da benim fikrim..

Hocam bu resimler eski yeni resim çekme fırsatım bir türlü olmadı stopları 206+ yaptım zaten ön tampon altına tampon boyu esnek lip çok yakışıklı oldu önden bakınca araba tek eksiği kaldı o da sis farları ön için tabi Smile

Abi şu an işim nedeniyle Hatay a geldim yarın dönücdm Ankara ya cuma sabah ilk işim resimleri çekmek olucak eklerim bu konu altına.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 20:54
Orjinalini yazan: rockwaryumm rockwaryumm Yazdı:

Bence boyatmayın sisleri halledin önce isterseniz bi yerle görüşebilirim bu konuda akşam sanayiye gidecem aracım boyanacak bugün otoparkta vurdukları yer. Kaportacıda var elektirikcide sorarım. Ama sislerin fiyatı nedir malzemeyi siz mi alacaksınız onlar mı onu bi söyleyin bana

Valla çok sevinirim sorarsanız sisleri ben alırım sadece hat çekilmesi ve tamponun kesilmesi onlardan olucak.
Bu arada geçmiş olsun çok bir hasar yoktur inşallah.

Düzenleyen ugursahin - 27 Mart 2013 Saat 20:54
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 20:52
Orjinalini yazan: pusutr pusutr Yazdı:

Bu benim kırmızı. Çıtalar da kırmızı. Siz de şeytan kırmızıya boyadığınız zaman öyle görünecek..

Teşekkürler resimler için nasıl olucağını görmüş oldum.
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 17:57

bu da benim fikrim..

ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 17:23
Bence boyatmayın sisleri halledin önce isterseniz bi yerle görüşebilirim bu konuda akşam sanayiye gidecem aracım boyanacak bugün otoparkta vurdukları yer. Kaportacıda var elektirikcide sorarım. Ama sislerin fiyatı nedir malzemeyi siz mi alacaksınız onlar mı onu bi söyleyin bana
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 13:25
Bu benim kırmızı. Çıtalar da kırmızı. Siz de şeytan kırmızıya boyadığınız zaman öyle görünecek..

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 20:47
Orjinalini yazan: xdesign_206 xdesign_206 Yazdı:

Sanırım en iyisi gövde rengi yapmak olacak yorumlarda öyle geldiğine göre teşekkürler yorumlar için peki bu ürünü alsam nasıl olur sizce önce 3 satır ekran sonrada bunu takayım diyorum tabi getirtmeyi başarabilirsem fiyatı kargo hariç 388$ cd girişi yok yok ama usb, aux, sd card ve bluetooth bana fazlasıyla yeter.

Hocam çok güzelmiş eğer türkiye'ye gönderisi varsa bende düşünüyorum

Türkiye ye kargosu vardı ürünün linkini koymuştum zaten cevaplara ama öğlen baktığımda satılmıştı bütün ürünler yakında yeniden düşer ebay e
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 20:44
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Araç Güzel Temiz Sisleri Tak Bırak kapı kolları zaten boyalı plastiğin ayrı havası oluyo eskı kasalarda hele bıde parlatıcıyla parlattığın zaman .Arkayada Bi Rc spolier taktığında dahada güzel olur camlarda hafiften fılm ıstıyo ben bunları dıyorum kendı yapıpta hoşuma gıden şeyler çunku bende ılk zamanlar aracı aldığımda bakımını yapmaktan böyle şeylere para kalmıyodu uyuz oluyodum .Ufak değişimler yaptırdım şuan araç kendını gösterıyor. Resım eklerım .

Zaten cam filmleri rc jant spoiler depo kapağı hepsi sırada şu anda bende 1 senedir masrafları ile uğraşıyorum daha yeni yeni görünüşüne para harcamaya başladım zaten saydıklarım haricinde birşey yapmama kararı aldım bugün bu arabaya para harcadıkça harcanıyor çünkü yoksa planımda neler neler vardı 

emme manifoltunun temizlenmesi
egzost manifoltu değişimi
chip
kat iptali
son susturucu değişimi
blow off (hks)
volant değişimi
baskı balata değişimi
kule gergisi
şanzıman takozu değişimi
arka koltuk kafaları
3 satır ekran
sis farı
direksiyon pompası ana krank değişimi
kapı çıtaları ve tamponların boyanması
RC jant 
RC spoiler
RC depo kapağı
katalitik konvektör temizlenmesi
enjektör değişimi
206+ stopları
laguna lip
intercooler

bunlar benim bilgisayarımda tuttuğum listeden Smile
ama yaptırmıcam hiç birini vazgeçtim onlara harcıyacağım parayı biriktirip arabayı değiştirsem daha mantıklı olucak sanırım.

Düzenleyen ugursahin - 26 Mart 2013 Saat 21:01
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 20:34

bu da benim fikrim..

Yukarı Dön
xdesign_206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xdesign_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 13:11

Sanırım en iyisi gövde rengi yapmak olacak yorumlarda öyle geldiğine göre teşekkürler yorumlar için peki bu ürünü alsam nasıl olur sizce önce 3 satır ekran sonrada bunu takayım diyorum tabi getirtmeyi başarabilirsem fiyatı kargo hariç 388$ cd girişi yok yok ama usb, aux, sd card ve bluetooth bana fazlasıyla yeter.

Hocam çok güzelmiş eğer türkiye'ye gönderisi varsa bende düşünüyorum
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 12:15
Bende şahsen öncelikle app plaka bastırıp plakalıksız takar ve cam filmi çektirmekle başlardım. Jant işine gireceksen eğer önce onları halledip görselimi yapmaya öyle başlardım. Janttan sonra esnek bir liple devam ederdim. 307 jantı güzel seçim bence. hatta gövde rengini bırak piano black yapardım o bantları bence boyama Big smile ona vereceğin paraya stop veya fara gir bence LOL
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 12:01
Araç Güzel Temiz Sisleri Tak Bırak kapı kolları zaten boyalı plastiğin ayrı havası oluyo eskı kasalarda hele bıde parlatıcıyla parlattığın zaman .Arkayada Bi Rc spolier taktığında dahada güzel olur camlarda hafiften fılm ıstıyo ben bunları dıyorum kendı yapıpta hoşuma gıden şeyler çunku bende ılk zamanlar aracı aldığımda bakımını yapmaktan böyle şeylere para kalmıyodu uyuz oluyodum .Ufak değişimler yaptırdım şuan araç kendını gösterıyor. Resım eklerım .
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 11:01
Şahsen görsellik güzel bir jant olmadan yakalanmaz bencede gercekten göreceli birşey bu LOL ama sisler konusuna gelince ben elektrikciye taktırdım civici mi ve aynı şekilde elektrikçiye takdıranlarıda gördüm kaportacıda elektrikçiye yollamayacak mı iki kez işçilik ödemek mantıksız geldi bana tabi bağlayan varsa bilemiyorum
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 10:38

bu da benim fikrim..
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 09:54

Tamam abi bu hafta sonu gidemicem planlar değişti şehir dışından misafirlerim geliyor ama sonraki hafta mutlaka ordayım.Allah hepimize bir japon arabası nasip etsin şu sanayinin yolunu bize unuttursun. Smile

Japon arabası fikrine katılıyorum ama bunlarında zevki ayrı LOL Bende aracıma otoparkta vurdular bugün yarın boyatacam ön tampon ve arka tamponda aldığımdan kalan çizik vardı onları falan. dün boyatacaktım fırsat olmadı çok tavsiye ettiler bi yeri bi kaç boyanan arabayı biliyorum güzeldi bakalım benimkini ne yapacaklar LOL Bu konuda çok takıntılıyım nazarlığım olmasın mümkünse kendim takarım ben LOL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugursahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 09:41
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

ayrıca teşekkürler yorumun için bende biran önce yeni auris i görmek isterim yakınlarda bir buluşma olsa da görsek.Smile

Ins bir bulusmada ayrintili gosteririm. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.

Boya konusun ne desem yalan olur. Cunku bbizim araclar hep kaskolu oldugundan fiyat konusmayiz. Bir git konus ayas feruz lu ali gonderdi de orada musa fln var sisman yardimci olurlar . Ama oraya gittiginde beklentin cok dusuk olmasin disarda 100e yapilabilirse orasi 300 hatta 400 bile isteyebilir

Tamam abi bu hafta sonu gidemicem planlar değişti şehir dışından misafirlerim geliyor ama sonraki hafta mutlaka ordayım.Allah hepimize bir japon arabası nasip etsin şu sanayinin yolunu bize unuttursun. Smile
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 2013 Saat 23:37

ayrıca teşekkürler yorumun için bende biran önce yeni auris i görmek isterim yakınlarda bir buluşma olsa da görsek.Smile

Ins bir bulusmada ayrintili gosteririm. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.

Boya konusun ne desem yalan olur. Cunku bbizim araclar hep kaskolu oldugundan fiyat konusmayiz. Bir git konus ayas feruz lu ali gonderdi de orada musa fln var sisman yardimci olurlar . Ama oraya gittiginde beklentin cok dusuk olmasin disarda 100e yapilabilirse orasi 300 hatta 400 bile isteyebilir
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon pejo 106 son mesaja git 241 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 66 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 1294 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 475 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 433 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14817 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17434 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 623 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 1007 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5451 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 3253 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4906 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 598 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8542 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 1298 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1537 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 788 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 6142 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 773 0 Adil.g
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English