![]() |
|
Abilerim yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 13:01 |
|||
Öncelikler plakalıklardan kurtul derim biran önce. Sonra daha dolgun bi eksoz ucu tavsiye ederim başlangıç olarak
|
||||
![]() |
||||
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Resimler biraz kötü çıktı ama hava kararmak üzereydi anca bunu çekebildim resimlerde pek anlaşılamıyor ama siyah esnek ön lip, 206+ sopları ve şefaf sinyaller var bu son hali.
|
||||
![]() |
||||
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
Abi şu an işim nedeniyle Hatay a geldim yarın dönücdm Ankara ya cuma sabah ilk işim resimleri çekmek olucak eklerim bu konu altına. |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
Valla çok sevinirim sorarsanız sisleri ben alırım sadece hat çekilmesi ve tamponun kesilmesi onlardan olucak. Bu arada geçmiş olsun çok bir hasar yoktur inşallah. Düzenleyen ugursahin - 27 Mart 2013 Saat 20:54 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
Teşekkürler resimler için nasıl olucağını görmüş oldum. |
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|||
Bence boyatmayın sisleri halledin önce isterseniz bi yerle görüşebilirim bu konuda akşam sanayiye gidecem aracım boyanacak bugün otoparkta vurdukları yer. Kaportacıda var elektirikcide sorarım. Ama sislerin fiyatı nedir malzemeyi siz mi alacaksınız onlar mı onu bi söyleyin bana
|
||||
![]() |
||||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bu benim kırmızı. Çıtalar da kırmızı. Siz de şeytan kırmızıya boyadığınız zaman öyle görünecek..
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
Türkiye ye kargosu vardı ürünün linkini koymuştum zaten cevaplara ama öğlen baktığımda satılmıştı bütün ürünler yakında yeniden düşer ebay e
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
Zaten cam filmleri rc jant spoiler depo kapağı hepsi sırada şu anda bende 1 senedir masrafları ile uğraşıyorum daha yeni yeni görünüşüne para harcamaya başladım zaten saydıklarım haricinde birşey yapmama kararı aldım bugün bu arabaya para harcadıkça harcanıyor çünkü yoksa planımda neler neler vardı emme manifoltunun temizlenmesi egzost manifoltu değişimi chip kat iptali son susturucu değişimi blow off (hks) volant değişimi baskı balata değişimi kule gergisi şanzıman takozu değişimi arka koltuk kafaları 3 satır ekran sis farı direksiyon pompası ana krank değişimi kapı çıtaları ve tamponların boyanması RC jant RC spoiler RC depo kapağı katalitik konvektör temizlenmesi enjektör değişimi 206+ stopları laguna lip intercooler bunlar benim bilgisayarımda tuttuğum listeden ![]() ama yaptırmıcam hiç birini vazgeçtim onlara harcıyacağım parayı biriktirip arabayı değiştirsem daha mantıklı olucak sanırım.
Düzenleyen ugursahin - 26 Mart 2013 Saat 21:01 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
Hocam bu resimler eski yeni resim çekme fırsatım bir türlü olmadı stopları 206+ yaptım zaten ön tampon altına tampon boyu esnek lip çok yakışıklı oldu önden bakınca araba tek eksiği kaldı o da sis farları ön için tabi
![]() |
||||
![]() |
||||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|||
Hocam çok güzelmiş eğer türkiye'ye gönderisi varsa bende düşünüyorum
|
||||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|||
Bende şahsen öncelikle app plaka bastırıp plakalıksız takar ve cam filmi çektirmekle başlardım. Jant işine gireceksen eğer önce onları halledip görselimi yapmaya öyle başlardım. Janttan sonra esnek bir liple devam ederdim. 307 jantı güzel seçim bence. hatta gövde rengini bırak piano black yapardım o bantları bence boyama
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Araç Güzel Temiz Sisleri Tak Bırak kapı kolları zaten boyalı plastiğin ayrı havası oluyo eskı kasalarda hele bıde parlatıcıyla parlattığın zaman .Arkayada Bi Rc spolier taktığında dahada güzel olur camlarda hafiften fılm ıstıyo ben bunları dıyorum kendı yapıpta hoşuma gıden şeyler çunku bende ılk zamanlar aracı aldığımda bakımını yapmaktan böyle şeylere para kalmıyodu uyuz oluyodum .Ufak değişimler yaptırdım şuan araç kendını gösterıyor. Resım eklerım .
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|||
Şahsen görsellik güzel bir jant olmadan yakalanmaz bencede gercekten göreceli birşey bu
![]() |
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
bu konu göreceli olduğundan herkesin yorumları farklı olmuştur elbette. ancak ben araçta biraz daha orjinallikten yana olduğum için benim fikrim sadece sis farlarını taktır, çıtaları boyatma derim..ön kapı camlarına 1 numara, arka kapı camları ile bagaj camına 2 numara film attır, jant mantta taktırma..stoplarıda 206+ stobu taktır. canavar :)
bu da benim fikrim..
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|||
Japon arabası fikrine katılıyorum ama bunlarında zevki ayrı ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|||
Tamam abi bu hafta sonu gidemicem planlar değişti şehir dışından misafirlerim geliyor ama sonraki hafta mutlaka ordayım.Allah hepimize bir japon arabası nasip etsin şu sanayinin yolunu bize unuttursun.
![]() |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Ins bir bulusmada ayrintili gosteririm. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Boya konusun ne desem yalan olur. Cunku bbizim araclar hep kaskolu oldugundan fiyat konusmayiz. Bir git konus ayas feruz lu ali gonderdi de orada musa fln var sisman ![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |