Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Araba seçimi , yardım :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Araba seçimi , yardım :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Araba seçimi , yardım :)
    Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 13:18
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Bu arada yanlis anlamayin uzun zamandir araba arastirdigim icin bilgilerimi aktarmak istedim. Kimseye lafim sozum yok. Araci alirken dusundugunuz segmentteki araclarin tumunu deneyin. Akliniza ne takilirsa sorun. Fabrika verilerine v.s cok takilmayin. Turkiyedeki yol sartlari dunyanin baska bir yerinde yok

Almayi dusundugunuz arabayi kullananlara sormaya calisin kotu huylari muhakkak olacak bunlar ne hallerde olmus ogrenin. Toyota nin bir cok ozelligini insanlar basta sorun olarak algilamis ama zamanla farkina varilmis. Bunu suan tabletten yazdigim icin detaylandiramiyorum.
Mmt sanzuman icin sikayet siteleri kurulmus ben inceledigimde 2010dan sonra sorunlar cozulmus hala sikinti yasayan var onlarin problemi bu sanzumani bilincsiz kullanmalri . Bu kullanim hatasi her sanzumanda yasanabiliyor. Al4 307ler bi anlatsin dertlerini burasi fesmekan olur valla.

Diyecegim arastirmalarinizi cok yonlu yapmaniz bir noktaya takildiginizda bu kriter sizi uzecek bir yola sevk edebilir. Ciddi paralar veriliyor arabalara bu durum gozardi edilemez

kesinlikle bende aynı görüşteyim. o yüzden foruma başlık aççma gereksinimi duydum ve herkesten araç fikri alıp iyi köyü yönlerini öğrenmeye çalışıyyorum ayıryetten farklı forumlarda geziyorum. inşallah hayırlı bir araç nasip olur diyelim :) teşekkürler yardımcı olan arkadaslara..
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 00:41
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

aracını daha önce forumda gördüm güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..  206+ 70 beygir olsa gerek intercooler yok o araçlarda diye biliyorum. 90 ps tabiki daha seri olacaktır. spor modda da olsa normal modda da olsa alt devirlerde araç hantal. bunun sebebi ufak motor-c segment kombinasyonu, bence aurisine soft chiptunning yaptırarak torkunu az biraz arttırmalısın. ama aracın rodaj ve 20 bini geçmeli en az... o zman bana keyif verir. (chipli auris daha iyi geldi bana ) birde zaten 308 makyajlandı. ama yeni model çıkacakmı bilgim yok. auriste güzeldir. reno-opel gibi araçlara bulaşmamışsınız en azından :)

Tesekkur ederim,

Simdilik beni idare ediyor yogun trafikte kullandigim icin performans konusunda cok tecrube yasayamadim. IYurt disinda satilan boxlari denemeyi dusunuyorum ama daha tam arastirmadim.
Ben yeni kasa diyorumda makyajlisi siz anlayin
Astra cok hosuma gidiyordu ama 1.3 olmamis bir de GM yi birakti birakali opel gozden dustu duydugum kadari ile ekonomik sikintisi varmis.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 00:36
Bu arada yanlis anlamayin uzun zamandir araba arastirdigim icin bilgilerimi aktarmak istedim. Kimseye lafim sozum yok. Araci alirken dusundugunuz segmentteki araclarin tumunu deneyin. Akliniza ne takilirsa sorun. Fabrika verilerine v.s cok takilmayin. Turkiyedeki yol sartlari dunyanin baska bir yerinde yok

Almayi dusundugunuz arabayi kullananlara sormaya calisin kotu huylari muhakkak olacak bunlar ne hallerde olmus ogrenin. Toyota nin bir cok ozelligini insanlar basta sorun olarak algilamis ama zamanla farkina varilmis. Bunu suan tabletten yazdigim icin detaylandiramiyorum.
Mmt sanzuman icin sikayet siteleri kurulmus ben inceledigimde 2010dan sonra sorunlar cozulmus hala sikinti yasayan var onlarin problemi bu sanzumani bilincsiz kullanmalri . Bu kullanim hatasi her sanzumanda yasanabiliyor. Al4 307ler bi anlatsin dertlerini burasi fesmekan olur valla.

Diyecegim arastirmalarinizi cok yonlu yapmaniz bir noktaya takildiginizda bu kriter sizi uzecek bir yola sevk edebilir. Ciddi paralar veriliyor arabalara bu durum gozardi edilemez
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
candanxyz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 00:23
Bmw 3 serisi
''Bay Z''
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 00:22
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

1.4-4d motorunu hem corolla da hemde auriste sıfır araç olarak bayide test ettim. 110 ps 307 var. bana çok hantal geldi. civicten sonra ne olur bilmem.. araç çok oturaklı ama gitmiyor benim gözümde... japon alacaksan asla dizele girme... japonlar henüz dizel üretebilmiş değiller. 1.4-4d motorunu da farklı tedarikçiddden alıyorlar...

307 1.6lt hacime sahip 110 bbeygir.D-4D 1.4 lt 90 beygir.

308 1.6 e-hdi Auto6R test ettim cidden hissedilir derecede guclu. Ama pejo olunce ve yeni kasa cikaracagi icin vaz gectik aauris ile 308 sportium cam tavan+xenon paket arasinda ciddi bir fark yoktu.

Daha 150km de arac onceden kullandigim 1.4 hdi 206+ a gore daha seri. Ilkkalkkista robotize yavas kaliyor ama spor modda vites degisimi nerdeyse hissedilmiyor ve kadrani gormeniz lazim.

Soyle de bir gercek var bunu test ettigim icin soyluyorum 6 arac test ettim ayni segmentte en guven veRenler golf7 ve auris oldu.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
semus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 23:32
 ANLADIM ,TEŞEKKÜRLER :)
Yukarı Dön
yagiz35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yagiz35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 23:21
Hocam yanlışınız olmasın ben 90 beygir diye biliyorum , çekiş sorunuyla da alakalı olarak tek tük şikayetler duymuştum ama devrini aldıktan sonra oldukça iyi gidiyormuş yine de net bilgiler veremiyorum kullanan arkadaşlar elbet vardır onlar daha iyi yardımcı olabilirler
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
Yukarı Dön
semus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 22:53
toyota da dizeller 70 beygirmiş hocam,onlarda çekmiyormuş kasa.. bi bilginiz varmı bu konuda ?
Yukarı Dön
yagiz35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yagiz35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 22:49
Arabaya sorunsuz binmek istiyorsanız bence toyotadan şaşmayın
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
Yukarı Dön
semus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 22:44
hocam üst segmentin boş modelini almaktansa,orta segmentte dolu araç almak daha mantıklı geliyor bana :)
Yukarı Dön
theyet Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı theyet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 22:16
tek lafım Co-rol-laa Wink
Yukarı Dön
cerci07 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cerci07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 21:58
ben almandan yanayim o fiyata a3 sportback yada 1 serisi bulabilirsin insignia larin benzinlerini bilmem ama dizellerine yanasmayin 307 ler kadar problemli bir seri bende bir zamanlar dusunmustum son anda korkudan vazgectim
Yukarı Dön
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 21:42
bence o paraları verecekseniz üst segmenten araba almak daha mantıklı bence insignia güzel bir seçim olur..
Yukarı Dön
semus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 19:50
burda da toyota servisi var hocam,bu kadar övdüğünüze göre vardır bişeyler mutlaka gidip test edeceğim :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 19:47
Orjinalini yazan: semus semus Yazdı:

ali hocam şu aurisleri bir inceleyeyim ben :)

Kesinlikle ve keisnlikle araçları test edin. Aklınızda ne varsa sorun.
Durunca stop eden marş ve hız sabitleme yok ama araç çok kaliteli. Toyota gücünden ve kalitesinden ödün vermiyor. Bunlar benim araştırmalarımda gördüğüm yoksa alman araçlarının fanatiğimdir normalde.

Keşke ankara da olsanız aracı detaylı incelemeniz için yardımcı olurdum.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
semus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 19:44
ali hocam şu aurisleri bir inceleyeyim ben :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 19:42
Orjinalini yazan: SDYMZ SDYMZ Yazdı:

308 de hiç fena değil bence

308 sportium auto6R e-hdi cam tavan+xenon paket alacaktık ama direkten döndük. Yeni kasa gelecek artık eskileri 5 ay sonra 6-7bin aşağı satarlar.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 19:41
Hocam kısa zaman önce ben de auris aldım.
Dış tasarımı i30 a çok benzetiliyor ama içi tamamen farklı. Güçlü duruyor araba. 2 günde 150km yaptım çok keyifli.

Yakıt olarak honda dan az olacağı kesin ben dizel kullanıyorum rodaj süresince sakin kullanıyorum 5.8 ortalama.

M/M şanzuman baya keyfili.

Benzinli tam otomatikleride baya iyi deniyor MultiDrive S diye geçiyor şanzuman 1.6 benzinli motorlarda çıkıyor. Şuan 51bin tl ama almak istediğinizde 3bine kadar indirim yapıyorlar.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
semus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 19:26
teşekkür ederim arkadaslar , hepsine bakacağım ..
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 16:59
308 de hiç fena değil bence
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 61 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 291 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107312 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1443 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2994 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9112 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8524 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 784 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 748 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1545 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55306 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 296 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1113 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1848 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 256 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2307 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1757 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15906 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English