![]() |
|
Araba seçimi , yardım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 13:18 |
kesinlikle bende aynı görüşteyim. o yüzden foruma başlık aççma gereksinimi duydum ve herkesten araç fikri alıp iyi köyü yönlerini öğrenmeye çalışıyyorum ayıryetten farklı forumlarda geziyorum. inşallah hayırlı bir araç nasip olur diyelim :) teşekkürler yardımcı olan arkadaslara..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim, Simdilik beni idare ediyor yogun trafikte kullandigim icin performans konusunda cok tecrube yasayamadim. IYurt disinda satilan boxlari denemeyi dusunuyorum ama daha tam arastirmadim. Ben yeni kasa diyorumda makyajlisi siz anlayin ![]() Astra cok hosuma gidiyordu ama 1.3 olmamis bir de GM yi birakti birakali opel gozden dustu duydugum kadari ile ekonomik sikintisi varmis. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu arada yanlis anlamayin uzun zamandir araba arastirdigim icin bilgilerimi aktarmak istedim. Kimseye lafim sozum yok. Araci alirken dusundugunuz segmentteki araclarin tumunu deneyin. Akliniza ne takilirsa sorun. Fabrika verilerine v.s cok takilmayin. Turkiyedeki yol sartlari dunyanin baska bir yerinde yok
Almayi dusundugunuz arabayi kullananlara sormaya calisin kotu huylari muhakkak olacak bunlar ne hallerde olmus ogrenin. Toyota nin bir cok ozelligini insanlar basta sorun olarak algilamis ama zamanla farkina varilmis. Bunu suan tabletten yazdigim icin detaylandiramiyorum. Mmt sanzuman icin sikayet siteleri kurulmus ben inceledigimde 2010dan sonra sorunlar cozulmus hala sikinti yasayan var onlarin problemi bu sanzumani bilincsiz kullanmalri . Bu kullanim hatasi her sanzumanda yasanabiliyor. Al4 307ler bi anlatsin dertlerini burasi fesmekan olur valla. Diyecegim arastirmalarinizi cok yonlu yapmaniz bir noktaya takildiginizda bu kriter sizi uzecek bir yola sevk edebilir. Ciddi paralar veriliyor arabalara bu durum gozardi edilemez |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bmw 3 serisi
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
307 1.6lt hacime sahip 110 bbeygir.D-4D 1.4 lt 90 beygir. 308 1.6 e-hdi Auto6R test ettim cidden hissedilir derecede guclu. Ama pejo olunce ve yeni kasa cikaracagi icin vaz gectik aauris ile 308 sportium cam tavan+xenon paket arasinda ciddi bir fark yoktu. Daha 150km de arac onceden kullandigim 1.4 hdi 206+ a gore daha seri. Ilkkalkkista robotize yavas kaliyor ama spor modda vites degisimi nerdeyse hissedilmiyor ve kadrani gormeniz lazim. Soyle de bir gercek var bunu test ettigim icin soyluyorum 6 arac test ettim ayni segmentte en guven veRenler golf7 ve auris oldu. |
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
ANLADIM ,TEŞEKKÜRLER :)
|
|
![]() |
|
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Hocam yanlışınız olmasın ben 90 beygir diye biliyorum , çekiş sorunuyla da alakalı olarak tek tük şikayetler duymuştum ama devrini aldıktan sonra oldukça iyi gidiyormuş yine de net bilgiler veremiyorum kullanan arkadaşlar elbet vardır onlar daha iyi yardımcı olabilirler
|
|
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|
![]() |
|
toyota da dizeller 70 beygirmiş hocam,onlarda çekmiyormuş kasa.. bi bilginiz varmı bu konuda ?
|
|
![]() |
|
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Arabaya sorunsuz binmek istiyorsanız bence toyotadan şaşmayın
|
|
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|
![]() |
|
hocam üst segmentin boş modelini almaktansa,orta segmentte dolu araç almak daha mantıklı geliyor bana :)
|
|
![]() |
|
theyet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
tek lafım Co-rol-laa
![]() |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
ben almandan yanayim o fiyata a3 sportback yada 1 serisi bulabilirsin insignia larin benzinlerini bilmem ama dizellerine yanasmayin 307 ler kadar problemli bir seri bende bir zamanlar dusunmustum son anda korkudan vazgectim
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bence o paraları verecekseniz üst segmenten araba almak daha mantıklı bence insignia güzel bir seçim olur..
|
|
![]() |
|
burda da toyota servisi var hocam,bu kadar övdüğünüze göre vardır bişeyler mutlaka gidip test edeceğim :)
|
|
![]() |
|
Kesinlikle ve keisnlikle araçları test edin. Aklınızda ne varsa sorun. Durunca stop eden marş ve hız sabitleme yok ama araç çok kaliteli. Toyota gücünden ve kalitesinden ödün vermiyor. Bunlar benim araştırmalarımda gördüğüm yoksa alman araçlarının fanatiğimdir normalde. Keşke ankara da olsanız aracı detaylı incelemeniz için yardımcı olurdum. |
|
![]() |
|
ali hocam şu aurisleri bir inceleyeyim ben :)
|
|
![]() |
|
308 sportium auto6R e-hdi cam tavan+xenon paket alacaktık ama direkten döndük. Yeni kasa gelecek artık eskileri 5 ay sonra 6-7bin aşağı satarlar. |
|
![]() |
|
Hocam kısa zaman önce ben de auris aldım.
Dış tasarımı i30 a çok benzetiliyor ama içi tamamen farklı. Güçlü duruyor araba. 2 günde 150km yaptım çok keyifli. Yakıt olarak honda dan az olacağı kesin ben dizel kullanıyorum rodaj süresince sakin kullanıyorum 5.8 ortalama. M/M şanzuman baya keyfili. Benzinli tam otomatikleride baya iyi deniyor MultiDrive S diye geçiyor şanzuman 1.6 benzinli motorlarda çıkıyor. Şuan 51bin tl ama almak istediğinizde 3bine kadar indirim yapıyorlar. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaslar , hepsine bakacağım ..
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
308 de hiç fena değil bence
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |