![]() |
|
206 lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 Saat 23:56 |
|
206 uyumlu lpg hangisidir arkadaşlar dur kalklarda stop ettirmeyecek kendi kendine gazı kesmeyecek istanbulda avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz güvenilir yerler varmıdır...
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap gelecek mi bilmiyorum ama ben de ikgileniyorum bu konuyla...
Ben de çok pahalı olmayan bir lpg sistemi düşünüyorum. Ama sürekli de sanayiye gitmek istemiyorum.. Var mı 206'ya uyumlu bir lpg kiti?
|
||
![]() |
||
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
En iyisini taktirsak hangi marka ve sistemi onerirsiniz
|
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Dostlar...
Araçlarımıza hem hesaplı hem de uyumlu olanı ararsanız Atiker taktırın... Ben aracıma taktırdım... Çok rahatım hiç bir sıkıntım yok... Dediğim gibi fiyat - memnuniyetlik dengesine göre Atiker öneririm...
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
benim aracımda da atiker var 1yıldan fazla süredir bende araba hiç bi sorun yaşamadım.
|
||
![]() |
||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
dur kalklarda rölanti hızla düşüp stop ediyormu araçlarınız ya da 5 viteste giderken gaz pedalı ayağınıza vuruyormu
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
şu konunun uzmanı arkadaşlar baksada bize öneride bulunsa
|
||
![]() |
||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
benim arabamda aldesa vardı dayanamadım söktürdüm en sonunda
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
duymadım hiç ama ben atikerden memnunum hiç bi sorun olmadı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
eyvallah hocam sağolasın
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bütçenizi belirtirseniz ona göre tavsiye edilebilir prince,kıt mtm gibi kıtler var enjektör olarak kheın kullanır kaliteli kıtler ama fiyatları yüksektir birde prins sılver lıne yaptı 1900 tl civarı . lpg kıtı kadar montaj yapan yerde çok önemli .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
bütçe 1000-1200 tl civarı hocam
|
||
![]() |
||
BGR_LLC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
Aracımı 20bin km dir Atiker ile kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım.
Bütçeniz Atiker sistem ve ruhsat işlemleri için yeterli olacaktır. |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
Atiker kullanıyorum, aşırı derecede memnunum diyemem ama çok sorunu da olmadı, stop etme falan asla yok zaten, 5. vites ile ilgili bahsettiğiniz sorun da yok. LPG elbet biraz çekişten düşürüyor ama çok farkedilecek düzeyde değil.
Benim sinirimi bozan tek şey, bakımı vs geldiğinde kontak kapattığında dit dit diiiit diye 3 defa ötüyor deli oluyorm her arabayı durdurup stop ettiğimde bağırıyor heralde kullanıcıyı deli etsin de gelsin hemen bakıma girsin diye yapmışlar. Peki ben ne yaptım, açtım hoparlörün olduğu yeri(minicik bişey) ucuna sakız tıkadım ![]() ![]() ![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
hocam atikerden şaşma...fıstık gibi marka...çekişten falan düşmede ytok...ben de otomatik var..atikeer sıralı sistem lpg var...çok az yakıyor..sorun da çıkarmıyor...az önceki arakadaşın dediği gibi bakımı geldiğinde sinir bozucu bir sesi var o kadar...
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
BRC ile Atiker'i kıyaslayabilecek birisi var mı?
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
selam arkadşlar ...aracı çalıştırıyorum...sıcak havalarda hemen lpg ye geçiyor..tık sesini duyuyorum..ama şu var..tık sesini bazen seyir giderken de duyuyorum ve göstregeye bakıyorum yeşil ışık yanıp sönüyor..sonra tekrar yeşil sürekli yanıyor..ses arkadan geliyor...lpg ye geçiş sesi..yani araç lpg den çıkıp lpg ye geçiyor.. sorun ne olabilir...
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Aracı fazla devirli kullanıyosan,lpg gücü yetmediğinde benzine geçer.Perfoormansı düşmemesi açısından.Sanırım dediğiniz bu gibi birşey.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
|
aslında devrili kullanmıyorumm...devirli kullanmayı bile bilmem doğrusu..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |