![]() |
|
Benzin filtresi aracın neresindedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:30 |
Aracımın benzin filtresini değiştirmek istiyorum. Aracın tam olarak neresindedir. Özel servislere ya da sanayiye muhtaç kalmadan kendim halledebilir miyim? Gereksiz yere para yedirmek istemiyorum. Teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracin arkasina dogru, altinda, hemen deponun sag on tarafinda kaliyor.
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Dediğiniz yere bakacağım. Değişimi için ustalık gerekiyor mu? |
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
değişimi zor bişey değil ama aracın altına giripte yapması baya zor olur yapılamaz değil ama uğraştırır
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
plawert'in de dedigi gibi hic zor birsey degil ve sadece bir tornavida lazim. Ancak isin esas zor kismi araci guvenli bir sekilde lifte kaldirmakta. Kanalda yapabilirseniz daha kolay olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |