![]() |
|
abarth taktırdım çok ses çıkıyo nasıl azaltırım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 Saat 15:36 |
|
arkadaşlar 1.6 xs ye performans son susturucu taktım dün çok ses çıkıyo ben devirlenince ses çıksın istemiştim bu şahin gibi çalışıyo nasıl düşürürüm sesi 100tl verdim geri söktürmekte istemiyorum
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
katalizör yok mu ? |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
var son susturucuyu kesip oraya performans susturucu taktırdım
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
düşüremezsiniz.
''ben devirlenince ses çıksın istemiştim'' demişsin ya, egzoscuyada dedinmi bunu? demene rağmen sesten hoşnut değilsen.. egzoscuna de bence - bu çok bağrıyo, ben bukadar bağıranı istememiştim - diye..
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
outlaw haklıymışsın bende katalizör iptal edilmiş bu yüzden çok çıkıyomuş.katalizöre 250 tl dedi bende eski eksozu geri taktırdım
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Tahmin etmiştim zaten.
![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |