![]() |
|
307 merkezi kilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 Saat 10:29 |
Arkadaşlar merhaba 2003 model peugeot 307 marka araca sahibim, aracı aldığımda bana sadece yedek anahtar verildi . Aracı açıp kaparken sürekli kapısına anahtar sokarak açıp kapıyorum ,aracı uzaktan açıp kapamak için ne yapmam gerekir?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serviste kumandalı anahtar yaptırabilirsiniz yada daha uydun bişey olsun istiyorsanız alarm takan yerlerde harici aç kapa takılıyor.
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
araçta bildiğim kadarıyla merkezi kilit var, internette kumandalı anahtar kabı ve çip satılıyor bunları alsam yeterli olur mu? servise gidip 200 lira anahtara bayılmak istemiyorum.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
200 lira bayılmadan olmaz hocam serviste veya immobilizer kodlayabilen bi anahtarcıda yaptırmanız lazım, ben geçen sene yaptırdım servis piyasadaki anahtarcılardan ucuza yaptı, ama servisler arasında da çok fiyat farkı var 270 isteyen serviste oldu 240 isteyende oldu ben 184 TL'ye yaptırdım.
|
|
![]() |
|
Hocam peki bu japon malı çin malı alarm sistemleri var diyolar 50-100 lira arasında onlar ile ilgili bir bilgin var mı ?
|
|
![]() |
|
Onlar her arabaya takılan klasik alarmlar, onlardan taktırırsan ayrı bir kumanda ile kapıları açıp kapatabilirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |