![]() |
|
CD Changer Aparatı Seçimi [Yardım] |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilyas53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2013 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 19:40 |
Merhaba arkadaşlar
CD Çalarımın Gözü bozuk olduğundan dolayı böyle bi yola başvurdum internetten bulduğum bi kaç cihaz var cihaz satıcısı bana servise gidip aktivasyon yaptırmak gerektiğini söyledi başka biri Cd Çalar teyplerde aktivasyon gerekmediğini söyledi cdchanger kullanan biri bi cevap versin allah aşkına. TEYBİM: Clarion RD3-01 PU-2859A (A) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CD çalarlı teyplerde aktivasyon gerekmiyor, kasetçalarlı teyplerde aktivasyon gerekiyor.
|
|
![]() |
|
ilyas53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2013 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Hocam Cadence 'nin cihazını satın aldım teybe taktım çalışmıyor ?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bende aldım taktım direk çalıştı.çok basitmiş...ama sizin aracatanıtmak gerek belliki.yanı cd changer çıkışı aktif değil sizde.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Cd çalarlı teyplerde bugüne kadar aktif ettiren duymadım en az 5-6 arkadaş taktı ve direk çalıştı, ama kaset çalarlarda aktif etmeden çalışmıyor
|
|
![]() |
|
@Özgür : Hangi marka cihaz kullanıyorsunuz?
Valla birşey anlamadım servise gideceğim diye cihazı iade etmedim en yakın servis 83 km uzaklıkta.
teybin içini açık aux girişi yapmaya çalışmıştım lehimleri düzgün yapmama rağmen çalıştıramamıştım, umarım servise gittiğimde aktivasyon gerekmiyor buna demez 140 lira cihaz elide patlayacak :( |
|
![]() |
|
Arkadaşın imzasındaki aracın teybi cd çalarlı RD3, geçen gün bi arkadaş daha aktif ettirmeden çalıştırdı, satın aldığınız cihazda sorun olma ihtimali olabilir. Bugüne kadar cd çalar için aktif ettirme gereği duyan olmadı.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
audio system diye bir marka.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
audio system'i bende kullanıyorum, kasetçalara bağlayıp sistemden aktif etmem yetti. gayet memnunum.
Düzenleyen leffe - 22 Şubat 2013 Saat 09:46 |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
Benim CDCHANGER Cadence Marka Audio System ile birbirlerine benziyorlar az önce son bir kez daha teybe takayım dedim cdchangeri araba kendini Eco Moduna aldı cdchangerin içinden kırmızı bir ışık yandı sonra durdu. ayrıca ben telefonu usb ile bağladığımda telefon şarj bile oldu nokia kullananlar bilir telefon depolama modunda çalıştı... yarın Cumartesi Servis açık olur mu ?
|
|
![]() |
|
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gecen gün cadence marka audio music changer taktırdım calısmadı servis te cd changer cıkısın pc ye bağlanıp aktif edilmesi gerekiyormus servise gittim servis iplemedi istanbul bayrampaşada bulunan servis . benim peugeot 207 marka 2007 model 1.4 hdi trendy donanım aracıma Digital Music Changer taktırmak istiyorum İstanbul Tercihen
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
cd çalarlı teypte ben taktım çalışmadı. aktif ettirdim.
ama kasetçalarlı 307ye taktık direk çalıştı.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
benimde teybim cd calar ama cadence taktık müzik sistemcide calısmadı hiç bir sekilde görmedi. adam servise git cd changer cıkısını aktif ettir dedi istanbulda yetkili servise gittim aktif edin dedim adam iplemedi kim parcayı takıyorsa o aktif etsin biz yapamıyoruz olmuyor dedi salak sacma. neyse cd changer aktif ettiremedim hala sonuc olarak istanbulda bunun için bana yardım edin araba bilgisayara bağlanınca aynı zamanda cruze controlüde aktif etsek olur mu
|
|
![]() |
|
engin1975 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin1975
![]() |
|
![]() |
|
engin1975 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin1975
Sorun çözüldü özel serviste aktiv ettirdikten sonra bu seferde cihaz şarkıları görmedi ama onunda üstesinden geldim şimdi sorunsuz çalışıyor cihaz.
Düzenleyen engin1975 - 03 Ekim 2013 Saat 11:06 |
|
![]() |
|
afiLi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
herkese selamlar... ben de geçen hafta bu aparattan aldım. daha önceki aracımda direk çalışmıştı ama şuanda 2003 citroen c3 aracımda çalıştıramadım. aktivasyon gerekiyor denildi, servise gittim bağladılar pcye ama bilgi ekranında cd changer ile ilgili bir menü yok. servisteki eleman da bu teyp changer'lı değil dedi. ama soketi changer çıkışına taktım ve teyp üzerinde de changer düğmesi var.. anlamadım yani ne iştir...
![]() |
|
![]() |
|
cemoandcemo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemoandcemo
Hoca, servis becerememis o yuzdem oyle demis . Cd changer destegi var aracinizin merak etmeyin. Sansinizi baska serviste deneyin
|
|
![]() |
|
afiLi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
ben de adamla birlikte baktim pcye cd changer ile ilgili bi bolum yoktu anlamadim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin1975
benim 206+ dada bu teypten var CD Changer var çalışıyor bence özel servisleri bir dolaş birde bu tuning işleri yapanlar var onlarda yapıyorlar aktivasyon işini
|
|
![]() |
|
tekrardan baktırıcam ama bir gariplik var... cd changer var eminim ben de ama görmüyor bir türlü. cd room da arızalı acaba pnla ilgili bir şey olabilir mi dicem ama birbirinden bağımsız sonuçta onlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |