Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

CD Changer Aparatı Seçimi [Yardım]

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27119
Tarih: 25 Temmuz 2025 Saat 06:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: CD Changer Aparatı Seçimi [Yardım]
Mesajı Yazan: ilyas53
Konu: CD Changer Aparatı Seçimi [Yardım]
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 19:40
Merhaba arkadaşlar 
CD Çalarımın Gözü bozuk olduğundan dolayı böyle bi yola başvurdum internetten bulduğum bi kaç cihaz var cihaz satıcısı bana servise gidip aktivasyon yaptırmak gerektiğini söyledi başka biri Cd Çalar teyplerde aktivasyon gerekmediğini söyledi 

cdchanger kullanan biri bi cevap versin allah aşkına.

TEYBİM: Clarion RD3-01 PU-2859A (A)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 19:52
CD çalarlı teyplerde aktivasyon gerekmiyor, kasetçalarlı teyplerde aktivasyon gerekiyor.

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2013 Saat 21:04
Hocam Cadence 'nin cihazını satın aldım teybe taktım çalışmıyor ? 

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2013 Saat 23:35
bende aldım taktım direk çalıştı.çok basitmiş...ama sizin aracatanıtmak gerek belliki.yanı cd changer çıkışı aktif değil sizde.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2013 Saat 23:50
Cd çalarlı teyplerde bugüne kadar aktif ettiren duymadım en az 5-6 arkadaş taktı ve direk çalıştı, ama kaset çalarlarda aktif etmeden çalışmıyor

Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2013 Saat 15:56
@Özgür : Hangi marka cihaz kullanıyorsunuz? 

Valla birşey anlamadım servise gideceğim diye cihazı iade etmedim en yakın servis 83 km uzaklıkta.

teybin içini açık aux girişi yapmaya çalışmıştım lehimleri düzgün yapmama rağmen çalıştıramamıştım, umarım servise gittiğimde aktivasyon gerekmiyor buna demez 140 lira cihaz elide patlayacak :(

Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2013 Saat 16:02
Arkadaşın imzasındaki aracın teybi cd çalarlı RD3, geçen gün bi arkadaş daha aktif ettirmeden çalıştırdı, satın aldığınız cihazda sorun olma ihtimali olabilir. Bugüne kadar cd çalar için aktif ettirme gereği duyan olmadı.

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2013 Saat 23:15
audio system diye bir marka.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: leffe
Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2013 Saat 09:46
audio system'i bende kullanıyorum, kasetçalara bağlayıp sistemden aktif etmem yetti. gayet memnunum.

-------------
2003 Peugeot 307XR 16v 5p

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2013 Saat 23:50
Benim CDCHANGER Cadence Marka Audio System ile birbirlerine benziyorlar az önce son bir kez daha teybe takayım dedim cdchangeri  araba kendini Eco Moduna aldı cdchangerin içinden kırmızı bir ışık yandı sonra durdu. ayrıca ben telefonu usb ile bağladığımda telefon şarj bile oldu  nokia kullananlar bilir telefon depolama modunda çalıştı...  yarın Cumartesi Servis açık olur mu ?

Mesajı Yazan: Alkan1905
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2013 Saat 17:01
ben gecen gün cadence  marka audio music changer taktırdım calısmadı servis te cd changer cıkısın pc ye bağlanıp aktif edilmesi gerekiyormus servise gittim servis iplemedi istanbul bayrampaşada bulunan servis  . benim peugeot 207 marka 2007 model 1.4 hdi trendy donanım aracıma Digital Music Changer taktırmak istiyorum İstanbul TercihenAvrupa ve Anadolu yakasındaki bu işi yapabilecek müzik sistemcilerinin adreslerini verebilirmisiniz. bizim burdaki pejo servisine gittim bilgisayara bağlanıp cd changer ın aktif edilmesi gerektiğini söyledim biz yapamıyoruz diye salladılar ısrar etmeme rağmen sonuç alamadım onu takanlar acsın dediler dalga gecer gibi. neyse bu Digital Music Changer ürünü hem takabilecek satışını yapan hemde arabayı bilgisayara bağlayıp cd changeri aktif edebilecek donanımı bulunan dükkanları bana ulastırabilirseniz cok memnun kalıcam . şimdiden teşekkürler.

Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2013 Saat 23:48
cd çalarlı teypte ben taktım çalışmadı. aktif ettirdim.
ama kasetçalarlı 307ye taktık direk çalıştı. 

-------------
206 Roland Garros 1,6 16V

Mesajı Yazan: Alkan1905
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2013 Saat 17:40
benimde  teybim cd calar ama  cadence taktık müzik sistemcide  calısmadı hiç bir sekilde görmedi. adam servise git cd changer cıkısını aktif ettir dedi  istanbulda yetkili servise gittim aktif edin dedim adam iplemedi kim parcayı takıyorsa o aktif etsin biz yapamıyoruz olmuyor dedi  salak sacma.  neyse  cd changer aktif ettiremedim hala sonuc olarak istanbulda bunun için bana yardım edin  araba bilgisayara bağlanınca aynı zamanda  cruze controlüde aktif etsek olur mu

Mesajı Yazan: engin1975
Mesaj Tarihi: 29 Ağustos 2013 Saat 22:48
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

CD çalarlı teyplerde aktivasyon gerekmiyor, kasetçalarlı teyplerde aktivasyon gerekiyor.
Hocom benimde chazım bugün geldi ama cd çalarlı teyp var ama çalışmadı bendede sanırın aktif değil Cry

Mesaj Tarihi: 02 Eylül 2013 Saat 10:31
Sorun çözüldü özel serviste aktiv ettirdikten sonra bu seferde cihaz şarkıları görmedi ama onunda üstesinden geldim şimdi sorunsuz çalışıyor cihaz. 

Mesajı Yazan: afiLi
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2014 Saat 19:02
herkese selamlar... ben de geçen hafta bu aparattan aldım. daha önceki aracımda direk çalışmıştı ama şuanda 2003 citroen c3 aracımda çalıştıramadım. aktivasyon gerekiyor denildi, servise gittim bağladılar pcye ama bilgi ekranında cd changer ile ilgili bir menü yok. servisteki eleman da bu teyp changer'lı değil dedi. ama soketi changer çıkışına taktım ve teyp üzerinde de changer düğmesi var.. anlamadım yani ne iştir...

Mesajı Yazan: cemoandcemo
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2014 Saat 23:29
Hoca, servis becerememis o yuzdem oyle demis . Cd changer destegi var aracinizin merak etmeyin. Sansinizi baska serviste deneyin

Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2014 Saat 00:09
ben de adamla birlikte baktim pcye cd changer ile ilgili bi bolum yoktu anlamadim

Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2014 Saat 02:20
benim 206+ dada bu teypten var CD Changer var çalışıyor bence özel servisleri bir dolaş birde bu tuning işleri yapanlar var onlarda yapıyorlar aktivasyon işini 

Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2014 Saat 08:35
tekrardan baktırıcam ama bir gariplik var... cd changer var eminim ben de ama görmüyor bir türlü. cd room da arızalı acaba pnla ilgili bir şey olabilir mi dicem ama birbirinden bağımsız sonuçta onlar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net