![]() |
|
307 gazdan ayağımı çelince araba kesiliyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
beatles ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 Saat 22:53 |
|
dostlar bi yardımınıza ihtiyacım var arabayla seyir halindeyken gazdan ayağımı çekince bi anda kesilme oluyo arabada sanki arkadan bı anlık arabayı cekıyolar neye delalettir acaba zaman zaman oluyo yardımlarınızı beklıyorum
Düzenleyen beatles - 10 Şubat 2013 Saat 22:12 |
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynı sorun benim 206 da da var pek problem etmedim, problem ettikçe bişileri değişiyo :) gaz telinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. ayak gazdan çekilince aşırı kesiliyo dediğiniz gibi arkadan biri çekiyo hatta frenleme hissi veriyo. 307 lerde bu durum daha fazla oluyomuş diye duydum
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
beatles ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
aynen öle kardeşim cok can sıkıcı bı olay enjektör falan dediler tıkanmıştr vs. tıkanan filtrelerden falan kaynaklanırmı acaba ?
|
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|
filtrelerden olmadığına eminim. daha yeni değiştirdim hepsini aksine daha çok kesiliyo araç :)
![]() ![]() |
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
|
güncellll....
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
|
abi nerde forumdaşlık bi yardım be kardeşim
Düzenleyen beatles - 11 Şubat 2013 Saat 12:53 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam konu hakkında bilgim olmasada felineda gaz teli olmadığını biliyorum, gaz pedalı elektronik. |
||
![]() |
||
|
bu konu hakkında pek tecrübe yaşamış olan yok onun sıkıntısını çekiyoruz :( Gaz pedalı elektronikse ayarında bi problemimiz var demekten başka bişi gelmiyo aklıma...
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
buji, buji lastiği bobin üçlemesinden olabilir bobine bakmak lazım diye düşünüyorum
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
bobine bi baktıralım... başka fikri ya da tahmini olan?????????
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
Aynı problem bende de var,motor kulağı ya da takozundan kaynaklanıyormuş galiba.
Alıştığım için pek önemsemez oldum ama bir ara baktırıcam
|
||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
||
![]() |
||
|
anlaşılan peugeot sevisine gitmekden başka care kalmadı yakıtdan olur dediler yakıtıda opet den almaya başladım uzun zmandır yinede cözüm olmadı ilginiz için teşekkurler .
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bende de aynısı var :) napcaz :d
|
||
![]() |
||
|
rahat 4-5 kişi aynı konudan şikayetçi. ha ayağımı gazdan çekmişim ha frene asılmışım aynı muameleyi yapıyo neredeyse aracım :)
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
frenler sıkıyor olabilir bi kontrol ettirin.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
|
aracınız galiba benzinli düz vites
|
||
![]() |
||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
|
Pejolarda varmı bilmiyorum ama eyer varsa debriyaj muşurunun fişini çek. Sorun ortadan kalkacaktır. Benimde başıma gelmişti baktırmadık yer kalmamıştı.Motor kulaklarını falan ne varsa değişmişlerdi.Bilgisayara bağlandığında arızada vermiyor. Bi usta dur halledim dedi muşuru söktü.Git dene eyer yine kesiyorsa gel dedi yok kesmezse devam dedi. Valla devam ettim bende
|
||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
||
![]() |
||
hllgdk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
2003 307 xt var abi sırf bu yüzden arabaya binmekten birini bindirmekten cekiniyorum, ozellikle ikinci ve ucuncu viteste gazi kestigim anda sanki benzin bitmis gibi vuruyor araba, bobin dedi bobini degistrdim motor kulagin8 degistrdim yine ayni yine ayni:((( enjektor diyor simdi usta
|
||
![]() |
||
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
|
Arada bir banada oluyor ama uzatmıyor
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |