Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 gazdan ayağımı çelince araba kesiliyo

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27096
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 08:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 gazdan ayağımı çelince araba kesiliyo
Mesajı Yazan: beatles
Konu: 307 gazdan ayağımı çelince araba kesiliyo
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 22:53
dostlar bi yardımınıza ihtiyacım var arabayla seyir halindeyken gazdan ayağımı çekince bi anda kesilme oluyo arabada sanki arkadan bı anlık arabayı cekıyolar neye delalettir acaba zaman zaman oluyo yardımlarınızı beklıyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aknard
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 11:59
aynı sorun benim 206 da da var pek problem etmedim, problem ettikçe bişileri değişiyo :) gaz telinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. ayak gazdan çekilince aşırı kesiliyo dediğiniz gibi arkadan biri çekiyo hatta frenleme hissi veriyo. 307 lerde bu durum daha fazla oluyomuş diye duydum

-------------
...206 HDI FELINE...

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 21:33
aynen öle kardeşim cok can sıkıcı bı olay enjektör falan dediler tıkanmıştr vs. tıkanan filtrelerden falan kaynaklanırmı acaba ?

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 22:09
filtrelerden olmadığına eminim. daha yeni değiştirdim hepsini aksine daha çok kesiliyo araç :)
ExclamationForumdaşlarımızın yardımına ihtiyacımız var Exclamation    

-------------
...206 HDI FELINE...

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 11:32
güncellll....

-------------
...206 HDI FELINE...

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 12:53
abi nerde forumdaşlık bi yardım be kardeşim 

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 13:04
Orjinalini yazan: aknard aknard Yazdı:

aynı sorun benim 206 da da var pek problem etmedim, problem ettikçe bişileri değişiyo :) gaz telinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. ayak gazdan çekilince aşırı kesiliyo dediğiniz gibi arkadan biri çekiyo hatta frenleme hissi veriyo. 307 lerde bu durum daha fazla oluyomuş diye duydum

Hocam konu hakkında bilgim olmasada felineda gaz teli olmadığını biliyorum, gaz pedalı elektronik.

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 13:53
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Orjinalini yazan: aknard aknard Yazdı:

Hocam konu hakkında bilgim olmasada felineda gaz teli olmadığını biliyorum, gaz pedalı elektronik.

bu konu hakkında pek tecrübe yaşamış olan yok onun sıkıntısını çekiyoruz :(
Gaz pedalı elektronikse ayarında bi problemimiz var demekten başka bişi gelmiyo aklıma...

-------------
...206 HDI FELINE...

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 14:51
buji, buji lastiği bobin üçlemesinden olabilir bobine bakmak lazım diye düşünüyorum 

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 17:13
bobine bi baktıralım... başka fikri ya da tahmini olan?????????

-------------
...206 HDI FELINE...

Mesajı Yazan: eray307
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 18:20
Aynı problem bende de var,motor kulağı ya da takozundan kaynaklanıyormuş galiba.
Alıştığım için pek önemsemez oldum ama bir ara baktırıcam

-------------
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 18:23
anlaşılan peugeot sevisine gitmekden başka care kalmadı yakıtdan olur dediler yakıtıda opet den almaya başladım uzun zmandır yinede cözüm olmadı ilginiz için teşekkurler .

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 19:13
bende de aynısı var :) napcaz :d

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 21:17
rahat 4-5 kişi aynı konudan şikayetçi. ha ayağımı gazdan çekmişim ha frene asılmışım aynı muameleyi yapıyo neredeyse aracım :)

-------------
...206 HDI FELINE...

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 23:30
frenler sıkıyor olabilir bi kontrol ettirin.

-------------
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg

Mesajı Yazan: emin15
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 13:32
aracınız galiba benzinli düz vites

Mesajı Yazan: NightKiss
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 20:33
Orjinalini yazan: beatles beatles Yazdı:

dostlar bi yardımınıza ihtiyacım var arabayla seyir halindeyken gazdan ayağımı çekince bi anda kesilme oluyo arabada sanki arkadan bı anlık arabayı cekıyolar neye delalettir acaba zaman zaman oluyo yardımlarınızı beklıyorum

Pejolarda varmı bilmiyorum ama eyer varsa debriyaj muşurunun fişini çek. Sorun ortadan kalkacaktır.
Benimde başıma gelmişti baktırmadık yer kalmamıştı.Motor kulaklarını falan ne varsa değişmişlerdi.Bilgisayara bağlandığında arızada vermiyor.
Bi usta dur halledim dedi muşuru söktü.Git dene eyer yine kesiyorsa gel dedi yok kesmezse devam dedi.
Valla devam ettim bende

-------------
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Mesajı Yazan: hllgdk
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2014 Saat 00:30
2003 307 xt var abi sırf bu yüzden arabaya binmekten birini bindirmekten cekiniyorum, ozellikle ikinci ve ucuncu viteste gazi kestigim anda sanki benzin bitmis gibi vuruyor araba, bobin dedi bobini degistrdim motor kulagin8 degistrdim yine ayni yine ayni:((( enjektor diyor simdi usta

Mesajı Yazan: MertMurat
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2014 Saat 00:37
Arada bir banada oluyor ama uzatmıyor

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net