![]() |
|
Arka taraftan takur tukur ses geliyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2013 Saat 17:52 |
Arkadaşlar merhaba.
arkadaşın 206 sında arka taraftan takur tukur ses geliyor sürekli. Daha önce olmadığını yeni başladığını söylüyor..
Stepne gevşemiştir diye kontrol ettik bişey yok. Nedendir acaba bir de kaça mal olur?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206da arkadan her zaman ses gelir. Ben aldım alalı geliyor. Son zamanlarda farklı bi ses eklendi ona belki sizinki de odur, benim araçta torsiyonlar sorunlu o da ses yapıyor. Ama o hariç dediğim gibi 20larda kroniktir zaten. Bagajdaki eşyaları kontrol edin en basitinden, ya da arka derken mesela tam yerini tespit edemiyorsanız kapılardan da geliyor olabilir.
malesf 206nın malzeme kalitesi çok iyi olmadığı için heryeri ayrı ses yapıyor |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Benim de aracımın arka tarafında takırtılar ve sanki rol ve balans normal olduğu halde dengesizlik ve savrulma vs vardı, torsiyonlar problemli değilmiş, benim arkadan geldiğini söylediğim ses önden geliyormuş, tabla mı ne dediler, onun değişmesi lazımmış ama hemen değil, bir süre daha idare eder dedi servis.
Sizinde arkadan gelen ses bagajdaki birşey, koltuklar, kapı içleri, yedek lastik veya bagaj tarafında birşey olabilir, çünkü arka tarafta öyle takır tukur ses yapacak birşey yok diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
arakdasım ıstersen bır bagaj kapagının kılıdının gectıgı parcanın vıdalarını bır kontrol et zamanla gevşiyor oda ses yapmasına sebep olabilir.. kilidin geçtiği paraçayı bıraz bağajın ıcıne dogru hafifçe it sıkıştırarak bir denemeni tavsiye ederim arkadaşlar benım arabanın altından arkadan 80 90 la giderken bir uğultu geliyor. sorun neden kaynaklanabilir..??
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
bilyalardan yapabilir, şanzumanda olabilir,
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
%80 Torsiyondan Geliyodur.
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Evet arkadaşlar sağ arka amortisor kırılmış biyerinden, değişecek 130tl, rot başlarında da boşluk varmış 170tl de o tutuyor. Yetkili servis fiyatı. Rot başları olayına pek inanmadım. Sadece amortisör mü değiştirsem?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
lokur lokur sesler varsa amortisör olabilir ki zaten öyleymiş. Rot başlarıda pejolarda çok sık sorun çıkarıyor, lastik ebatı normalden büyükse daha çabuk problem çıkarıyor, özellikle bozuk yollarda önlerden takur tukur sesler geliyorsa rot başlarını da değiştir derim.
|
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
rot cuya gidersen sana her sesi söyler istanbulda isen koşuyonunda carfuor un karşısında rotcu var işin erbabı bendebe aynı sorun vardı arka rot milini değiştirdik ses mes yok süper
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
araç 206 değil miydi? ne amortisöründen bahsediyorsunuz siz arkada :S
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
torsiyonlu fakat amortisörüde vardır kardeşim 206ların...
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |