![]() |
|
peugeot tepee kalkış esnasında titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 08:43 |
Arkadaşlar herkese merhaba:
Aracı 1.5 ay önce aldım,ilk 1 ay 1 .ci vites kalkerken yada yarım debriyaj yapınca arac hafif titriyordu,ilk etapta araca yeni ve alışamadıgımdan diyor üstüne düşmüyordum fakat son 15 gündür bu titreme ve zorlanmalar artınca ustaya götürdüm bana orta motor kulagının kopmuş oldugunu degişmesi gerektigini söyledi,bizde buna istinaden orta motor kulagını değiştirdik.. arac %50 oranında titremem ve zorlanmadan kesildi fakat problemim halen devam ediyor. Birçok kimse baskı balata diyor fakat ben aracı birkac kez herkesin bildigi klasik yöntemler ile test ettim.. aracı 3-4-5 yapıp devir ve hızlanma sürelerine bakıyorum gayet normal,zaten aslan 2 vitesten 3 vitese degişte şahlanıyor... aracı 5 vites kaldırmak istedigimde stop ediyor... sizlerde biliyorsunuzki parner tepee nin 110 luklarında cift oynar volan 75 ve 90 lık larda ise sabit volan var... şimdi bir baskı balata degişimi desek balata takımı 600 tl volan ise 900 tl artı işçilik 200tl toplamda :1700 tl rakam cıkıyor. Takip edip okudugm forum sitelerinde baskı degiştigi halde titreme ve zorlanmalarının devam ettigi konusunda paylaşımlar var... Bu konu hakkında sizlerden fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |