![]() |
|
Balıkesir'de Özel Servis Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
datelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 08:41 |
Merhabalar arkadaşlar.
Balıkesir'den Peugeot 307 1.4 16V araçtan anlayan bir özel servis . Önerebilir misiniz? Triger seti - Devirdaim - Bujiler - Kayışlar - Alternatör - Frenler gibi elzem parçaların değişimi ve bakımını yaptırmayı düşünüyorum. Servise gidersem 1.200 TL civarına çıkacağımı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir?
|
|
307 2006 1.4 16V TecnoPack
|
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bende balıkesirliyim 2. kapıda fidan oto var uygun fiyata düzgün işçilikle yapıyorlar diğerlerini işçilik veya fiyattan dolayı beğenmedim eğer istersen cumartesi günü yardımcı olabilirim çünkü hafta içi mustafa kemal paşa da çalışıyorum bi öneri de yapayım yaptıracağın parçaların fiyatlarını bizim sanayi de ve internette araştır
|
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cuma günü mersedes balıkkesir servisindeydim mersedes servis 870 tl verdim peguette ne vereceğiz bakalım takip ediyor fiatları merakla bekliyorum
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün mersedes bakım servisine gittim 872.35 tl verdim bakımına artı paketi 144servis ile ilave18yağ değişimi9 klima flitres92 tl hava filitre elemanı 69 tl yağ flitresi 20 tl h ultra hb148 tl fren balatası 166 tl fren balatası aşınma sensörü 8 tl tekerlek 2 sökülmesi 27 ön dingil fren pabuçları 36 küsuratları yazmadım faura böyle geçen sene aldık 2 bakımı öncekine 800 verdik bu normalmi üfleme varmı başka yerde bakım yapılırmı peguet servisindede acente birinci bakım kaça oluyor merak ettim bilen kardeşler yazabilirmi flood yaptım ama ne bakımları yaptırdığımı yazayım dedim konu açtım ama cevap veren olmamış zahmet edip bende buradan fikir sahibi olurum
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |