![]() |
|
acil yorum bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turquaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 19:47 |
öncelikle merhabalar iyi aksamlar ;
Arkadaslar bundan 3 hafta önce tüp taktırıdım tüp taktırırken aracın motor bloğundan su sızdığını gördüm altaanda hafif yag sızıyordu. hemen ustaya götürdüm su sızıntısının motor üst kapak contasından olduğunu zamanla yıprandığı için sızdırdıgını söyledi elim mahkum yaptırdık tabi yapılmısken hersey kontrol edildi manifolt contalarına kadar hersey elden gecti maliyet yag sızdıran alt kapakta dahil 600 tl neyse aracı aldım normal birsekilde işe gidiyorum hadi hopbaaa vites kolu elimde kaldı vites halatı ucu yalama olmus dedi usta yenisi geldi değişti. hey hat sorun bitmiyor arkadas 400 tl ye değişti. ancak su anda arac 1 ve 2 vitese girerken zorlanıyor . ustaya götürdüm bunun vites halatının gectiği yerde şanzımanın üstünde plastik parcanın esnemiş oldugundan sekmanı sıkılastırınca boslugun gideceğinisöyledi. ok dedik aldık gene bugün gene vites gecişlerinde problem var. şimdi merak ediyorumb plastik parçanın ismi nedir vites halatının geçtiği yerde yaniesneyen parca değişimimümkünmü (usta şanzımana bağlı parça değişmez diyor) kafayı sıyırcam artık 1 100 tl yedik ancak 1 2. vitese girişte gene problem yardımcı olacak varmı |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çözersen banada söyle
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
turquaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
şimdi öğrene bildiğim tekşey var abi formadaki arkadaslar yardım edermutlaka ama bu vites halatının bağlı olduğu bir yer var onun orda plastik bir parçanın esnemesinden bunun olduğunu söylüyorlar ama bu parca nasıl birsey neye benzeer bilmiyorum Düzenleyen turquaz - 27 Ocak 2013 Saat 23:14 |
|
![]() |
|
caner_1985 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım bende grande punto aracım da park etmıstım calıstırdım 3 uncu vıteste takılı kaldı vıtes kolu elımde kaldı halatını degıstırdım ılk sıralar 1 den 2 ye gecerken sorun oldu sonra hıdrolık yagı sıktırdım halatın gectıgı yere sorunum duzeldı sızde boyle bırsey yapmayı denesınız olmazmı acaba
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
1 den 2 ye geçer ken yada 3 ten 2 ye öldürüyo resmen bide durmadan 1 e geçmiyoo bi geçse çok sevincem yağlayınca düzelceğini bilsem ona bi kutu yapıp en az bi 5lt yağ koyarım yeterki geçsin
|
|
izmir |
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
zannedersem aracınız 307 1.6 benzinli,plastik parça vites halatının ucundaki yarım kovan şeklindeki parça olabilir oda vites halatıyla beraberdir.
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
206larda vitesden şanzımana kol gidiyor diye biliyorum.bu arada aracın durmadan 1 e rahat geçmesini zaten beklemeyin,benimde vites geçişlerim sert özellikle 1 2 de diğerleri rhat,vitesi rahatlatmak için bende plastik aşınan aksamları değiştirmeyi düşünüyordum.sıkıntı çıkartıcaksa hiç bulaşmayayım
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Halat tam takım orjınal alındı parcadamı arıza var acaba
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
aracı stop ettiğinde 1 ve 2 ye rahat geçiyormu sadece çalışırkenmi zorlanıyor stop ettiğinde rahat geçiyorsa halatlarda sorun yoktur sadece çalışırken zorlanıyorsa debriyajdada sorun olabilir
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
izmir |
|
![]() |
|
hocam karters derken nası yani düz ters gibi bişeymi biraz bilgilendirirmisin bizi
Düzenleyen elestern - 07 Şubat 2013 Saat 20:28 |
|
izmir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |