![]() |
|
? lpg ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tuuncii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2013 Saat 19:57 |
İyi akşamlar arkadaşlar benim bir sorum olacak pejo kullanan arkadaşlar gazı hangi şirketten dolduruyorsunuz?
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
shell
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
total
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
tuuncii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
milangaz nasıl?
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
alikonce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
son bir yıldır ucuz olduğu için milangaz kullanıyorum sürekli bi kötülüğünü görmedim ve opet in gazıyla aynı km yi yaptım uzın yolda net olarak...
su an 2.29 milangaz opet 2.50 civarı işte fark :):):)
|
|
![]() |
|
bende normalde shell kullanıyorum fakat bugun milangaz aldım 2.32 tlden fakat araç durduk yere kendı kendıne stop etti ama bilmiyorum ondan soruyorum
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
sehellden alınca sıkıntı yaşamadımbir kere fullden aldım çekiş düştü bir garipti araba belki psikolojik ama 4 yıldır shell kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
arabamı aldığımdan beri shellden alıyorum bende bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.burda 2.71 tl
Düzenleyen fenerli_dadas - 24 Ocak 2013 Saat 13:00 |
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Opet > Shell > Milangaz diyebilirim :) , milangaza mümkün oldukça bulaşmayın derim, bu 3 istasyondan aldığım gazlarda km olarak bir farklılık görmedim (aynı lt fiyatlarında elbet ) ancak araçın çekişinin düşmesi titreme ,rölanti de çalışırken stop etme sorununu bir tek milangaz da denk geldi artık tesadüf mü bilemeyeceğim , ha milangaz dan gaz almıyor muyum denk gelirse fiyatı uygun olduğundan elbet alıyorum :) lt = 2.24 tl
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
lt fiyatı 2.24 mi :D aboww biz burda 2.81 den alıyoz. Milangaz ve shell kullanıyorum ikisindede sıkıntı çekmedim
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Milangaz dan alıyorum... Önceki aracımda da oradan alıyordum... Komşum Milangaz da çalışıyordu tavsiye etti gittim aldım... Hep oradan alırım... Hem ucuz hem de hiç sıkıntısını görmedim...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Ben hep opet ten alıyorum, siz siz olun ucuz gaz almayın, biraderim yola gitmişti dönüşte ucuz diye bi istasyondan gaz almış döndüğünde araç lpg ye geçtiğinde hafiften titreme yapıyordu benzine aldığımda titreme geçiyordu buji kabloları felan komple kontrol ettik bişey bulamadık tüptendir dedik 1 kaç gün böyle devam etti tüpü bitirdik her zamanki yerden tüp aldık sorun yine devam ediyor sonra sanayinin yolunu tuttuk ustamız baktı etti en son üst kapağı açtı sübaplar aldığımız ucuz olan kötü gazdan dolayı yanmış bana maliyeti bi kaç ufak tefek keçe değişimi de vardı toplamda 700 tl ye maal oldu, 30-40 kuruş un hesabını yapmayın
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Hep Aygaz alıyorum, mecbur kalınca Shell'den aldım 10km sonra stop ettim ertesi gün sabah araç zor çalıştı hem benzinde hem lpg'de çekiş çok düştü motor 3 silindir gibi çalışmaya başladı, 20-30 km kadar yolda kaldı kalacak korkusuyla pedalı kökleye kökleye kullandım, sonra ustaya telefon ettim, benzine al biraz kullan geçer düzelmezse gel dedi.
O gün biraz daha benzinde kullandım, ertesi gün saat gibi çalıştı ve bir daha yapmadı. (Aspendos Bulvarı Latanya City Otel yanındaki Shell istasyonu) |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Gazlar da performans ve menzil gazlarin kalinligina baglidir. Piyasadaki en ince gaz opetindir ( yani performans acisindan en iyisi menzil bakımından en dusugu ). Sonra shell in gazı gelir. Bu n son PO . PO gazı en kalinidir performans acisindan opet ve shell kadar iyi olmasa da menzil acisindan en iyisidir yani bi depoda en fazla PO gaz ile gidersiniz . Milangazi zorda kalmadikca tercih etmeyin derim .
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
total.. hasan gecen hafta totalden murat abiyle tanıştık saxo su var senin arkadaşınmış sanırım arabayı görünce geldi muhabbetledik biraz.. bi ara görüşelim..
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
BP 'den gaz alıyorum başka yerden aldığım zaman aracımın motor ışığı yanıyor emisyon hatası veriyor çokta memnunum açıkçası
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
opet almada nerden alırsan al :D
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
BP veya Opetten alıyorum...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Opet ve shell
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
hepsi iyidir ama dikkat etmen gereken şu, farklı farklı gazları aracın deposunda karıştırma, en kötüsünü de alsan hep aynı gazı al. o zaman daha stabil çalışır aracın
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |