![]() |
|
Aracımın devri yükseliyor hızı sonradan alıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 00:52 |
||
Merhaba arkadaşlar aracımın devri yükseliyor hızı sonradan artıyor 7-8 saniye sonra anca vitesin hakkını veriyor arkadaşımın babasına sordum debriyajla alakalı olabilir dedi sizce nedendir ?
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Büyük ihtimalle baskı balata kaçırıyor, arkadaşınızın babası doğru söylemiş.
|
|||
![]() |
|||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
||
2-3 ay değişmesem problem olurmu acaba.
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hocam zamanla kaçırma olayı artar 2-3 ay ne kadar yol yaptığınıza ve nasıl kullandığınıza bağlı ama tavsiye etmiyorum, her an bi yokuşu çıkarken kalabilirsiniz.
Baskı balata kaçırmasına örnek video, özellikle 50. saniyeden sonra çok net belli oluyor. |
|||
![]() |
|||
||
Şuan hiç kullanmıyorum nerdeyse. 1-2 ay içinde maximum 600-700 km yaparım
|
|||
![]() |
|||
||
Bi ustaya gösterin derim, tehlikelide olabilir, sollamaya falan çıktığınızda zor durumlarda bırakabilir.
|
|||
![]() |
|||
||
Acemi şöför olduğum için pek hız yapmam gerçide. Dediğiniz gibi ustaya göstereyim. Ayrıca cevaplarınız için teşekkür ettim.
|
|||
![]() |
|||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||
baski balata ise hic durma tamir ettir..benim arabaninda basina geldi birsey olmaz bir iki ay gider dedi tamirci 10 km gitmede araba kilitlendi, baski balata hatasinda arba yolda iken likirdi sesi gelir dahada ileri asamada onden yanik kokusu ve buhar a benzer duman cikar...
|
|||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Her viteste mi bunu yapıyor acaba? araç otomatik vites mi ?
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Maneul , her vitesde evet.
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
O zaman hiç geciktirme arkadaşların dediği gibi baskı balta bitmiş vaziyette, benim ayrıca diyeceğim yolda kaldığın an allah korusun hem kaza yapabilir vede yaptıra bilirsin ayrıca artı masrafıda cabası olur, şuandan itibaren 225 lirayıda ayır bi kenara artısı hariç. kimseye zarar vermemek adına arızanı düzeltmeni tavsiye ederim. vitesi sorma nedenim araç ne zamandan beri sendedir bilemeyeceğim ama çoğu otomatik viteslerde 2nci vites çift devirli oluyor 4 ileri oldukları için bu konuda balata sıyırıyor diye sananlar var.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Bu ay bana masrafı büyük olcak o zaman , triger set değişim , debriyaj falan derken :) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |