![]() |
|
307 titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 23:36 |
benim 2004 model 307 1.4 hdi var bu gunlerde 1.viteste ve geri viteste kalkış yaparken titreme yapıyo ama biraz gaza basıpta yaparsam kalkışı 2000 devırde falan bişey yok debriyaj setindenmidir sorun mazot filtresindenmi kafama takılıyo
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj setindendir
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun benim aracımda da var. baskı balata değişeli 1 ay oldu ama sorun aynı :(
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
şanzuman kulaklarına baktırın bi..
|
|
![]() |
|
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
peki bi zararı varmı bunun araca volanı falan etkılemez dimi
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
bende de mevcut =) niçün acaba :)
|
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Takozlar o kadar etkilermi ? Aynı sorun bende de var baskı balata yeni değişti.Motor kulaklarından şüphelendim kontrol ettirdim be durumları kötüydü. Aklıma soktun şimdi onları değişmem lazım şimdi.
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
benim arabada seninkiyle aynı kalkısta ve geride titriyor ama ben çok az gaz veririm azcık arttırdığım zaman sıkıntı kalmıyor titrerken devir saatine bak düşme oluyomu olmuyomu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
peki bi zararı varmı bunun ya süresi falan ben yaklaşık 1 aydır aynı şekıilde kullanıyorum
|
|
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
valla bende de var aynı sorun debriyajda sorun var sanıyordum. boşa değiştirmeyelim o zaman.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Muhtemelen sağ üst motor takozu arızalı olabilir , 307 lerde kronik arızadır
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Takozun arızalı olduğunu nasıl anlayabiliriz hocam? Görsel olarak anlaşılabilir mi yoksa usta kontrolü mü gerekli illa?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Görsel olarak pek anlaşılmaz kauçuk kısmını görmek pek mümkün olmuyor
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
sonuç nedir acaba ? pay
laşırsanız bizimde bilgimiz olur
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
motorun altında şanjıman takozu var ondan çok yapıyor. sanki motor alıp başını gidecekmiş gibi oluyor. değiştirin onu çok çok azalıyor arkadaşlar. bende de aynıydı. araç kırmızı ışıkta beklerken zulüm yaşıyodum :) şimdi gitti.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Tavsiyene uyup hemen değiştirecem. Sonucuda bildiririm
Düzenleyen NightKiss - 29 Ocak 2013 Saat 20:03 |
|
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hıımm bende ışıkta beklerken titriyorum bazen yine arkadan biri dokundu falan sanıyorum.
sonuçları paylaşırsanırsanız iyi olur valla..
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
206 hdi aracımda aynı sorun oldu yenı değiştik yine aynı ustaya tekrar göturdum balata baskıya alışınca geçer dedi bende yenı araçlarda olmuyorda bu araçta yenı değişmiş gibi muhabbet geçti. aracı aldım 3-4 ustaya gösterdim hepsi baskı balata sısemı ile ilgili dediler. Kafam takıldı tekrar söktürdüm ve baskı + balata+ bilya+ debriyaj keçeli boru+debriyaj teli+çatalı+volantı sokturup torna yapıldı+aks kafaları yenılendi toplam 750 tl mal oldu ve sorun ortadan kalktı. Baskı balata sökülünce baskı luk balata valeo çıktı o yüzden yedek parça alırken iyi kontrol edilmeli (yan sanayi ve çakma balatalar var piyasada) ve takılırken mutlaka yanında olun kötü niyetli insanlar var maalesef..Sonra insanlar peugeot araçtan tamamen soğutuyolar. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
1.4 hdi dizel için sağ üst motor takozu fiyatı nedir acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar. Şahin peugeot sayfasında bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
dizelin derdi bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |