![]() |
|
206 icin yardim LUTFEN. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Pugger ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2013 Konum: Ogrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 22:13 |
Merhabalar 2 hafta once aldigim 206 ile ilgili sorunlarim var araci arizali aldim eski sahibi benzin pompasi arizali dedi bende araci inceledim hosuma gitti ingilterede okumaktayim kendim 2 hafta boyunca calistim kendi birikimimle birlikde bi 1.6 xs aldim 1999 mavi 110 binde kazasiz ici disi temiz simdi gelelim sizden istedim yardima simdi benzin pompasi dedi bende bizde 1 de 207 sport var onda denedim ses yapiyor normal olarak kontagi actimiz zaman pompa ses yapar ve calistini belli eder kendi aracimda denedim ses gelmiyor + eski sahibi usta getirmis adam motora benzin gitmedini soylemis araba marsa aliyor sorunu yok calismiyor ateslemiyor pompanin calismadindan eminim ayrica 4 luler yanmiyor sinyaller calismiyor parklar calisiyor kisalar calismayip uzunlar ve sisler haricinde arabanin hic bir sorunu yok merkezi kilidi kumandasi sanrufu camlari vs vs vs hepsi duzgunce calismakda sizden istedigim ben ogrenciyim ve kendim calisip yapiyorum aracimida kendim aldim calismadigi icin cekiciyle evin otoparkina koydum bana akil verin lutfen bu aractaki sorunlar nelerdir sizlerden fikirler almak istiyorum cunku ona gore kendimi ekonomik acidan ayarlamam gerekmekte bana fikirler verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler. Saygilar
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seninden dedigin gibi benzin pompasi olabilir cikma bulabilirsen degistir yada pompayi sokup bi dene calisicakmi benzinliden pekte anlamam anliyan arkadaslar yardimci olurlar konuyu gorunce
kolay gelsin |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pugger ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2013 Konum: Ogrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Aga soktum koltugu pompanin ustunde demir bi plaka var 4 kosesinden percemli ne duz vide nede yildiz bole kucuk vida ici delik azcik duz tornovidayla kasim dedim plaka yamuldu tirnak kadar yok cikmadi hani en azindan bilen biri deseki sole calisir arabayi calistirsam servise vericem ama bu durumda bidaha essek gibi cekiciye para var zaten ogrenci adamiz
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
satıcıya bu kadar güvenip, arızalı araç almak büyük cesaret. tebrik ederim. hayırlısı olsun..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde benzin pompası arızalıydı benzin kaçırıyordu koltuğun altına değiştirdim 265 tl tuttu en iyisi değiştirmen şimdi ilk çalıştırdığımda tık ses yapıyor önceden yapmıyordu arabalarımız eskide olsa bizim bakmamız lazım değilmi kazasız sürüşler kardeşim
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Simdi burda ingilterede parca bakimindan korkum olmadigi icin aldim cunku yedek parca ucuz misal pompa 110 paund hani o kadar beni etkilemez benim en buyuk kaygim calismamasi araba calissa egerki ben huzurlu uyucam en azindan motorda sorun yok burda motor tamiride yok yeni motor aliyosunuz. Ne bilim guvendim sanirim benimen buyuk iyi mi desem kotumu desem denilene inanmak yada arabayi istedim icin yalanda olsa kendi kendimi inandirmak denilebilir ![]() |
|
![]() |
|
Aynen sekilde benimde dusuncem ufak ufak bakimli hale getirmek boyasi olsun motoru olsun ici gorunumu iyi bakmayi severim aracimi sagolun en azindan yardim icin. ![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
arkadaşlar başıma gelen bi durum bu aynısı gibi, lakin biraz daha ayrıntılı tabi, Fiat albea aracında sabah bindim, hiçbir elektriksel donanım çalışmıyor araç çalışmıyor, Tık sesinden başka hiç bir ses yok araçta, ne olucak biticek derken mecburen servise çektik, kısaca Darbe sensörü bozulmuş, içindeki demir bilye teması bırakmış ondan dolayı çalışmamış araç, darbe sensörünün amacıda, kaza anında yakıt ve elektronik iletişimi kesmekmiş ana sigorta mandalı misali, çoğu araca göre değişirmiş, kimi araçta sadece yakıtı keser kimisinde sadece elektriği vs, belki yardımcı olur, senin araçta akünün üstünde kırmızı yada fren pedalının üstünde kırmızı kutu içinde bişey varmış gibi ses yapıyorsa ondan olabilir diye düşündüm.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Arkadaşım benim benzin pompam 1 ay önce arıza verdi, aracım lpg'li.Tamirci arka koltuğun altındaki kapağı açmaya çalıştı fakat daha önceden tamir yapılmaya çalışılmış o kapağı bişeylerle yapıştırmışlar.Tamirci bu kapaktan bulman lazım kırarak açacağım demesi üzerine 10 tl'ye kapak 10 tl'ye contasını buldum kırdırarak açtırdım.Benzin pompa motorunun kabloları yanmış- değiştirdi ve aracım şu an çalışıyor fakat benzin motorunun sesini net bir şekilde duyuyorum, öncesinde böyle bir ses yoktu.O sesi sordum, benzin pompasının bağlantı hortumlarından bir tanesi yanmayan benzini geri veriyor ve bu benzini geri veren hortumun görevini tam yapmadığıyla alakalı bir şeyler anlattı.Aracım lpg'li olduğu için şu an böyle biniyorum..
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bir de senin aracın 99 model. kaputun içerisinde sol tekerin üstünde kırmızı darbe sensörü olması lazım.Araç sert bir sarsıntıda darbe sensörü atarak aracın elektrik donanımını kesiyor..O düğmeye basarak da bir dene....
|
|
|
|
![]() |
|
Yok aga darbe sensorune baktim o degil denedim yani sagol cvp icin ![]() |
|
![]() |
|
Bu pompanin ustndeki plaka nasil cikiyor bi bilgn varmi ? |
|
![]() |
|
Darbe sensorune tacizde buludum hala calismiyor araba peki pompa sesi varmi sizlerde 206 larda benim turlerde yani ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
normalde duymuyordum, ama kabloları tamir edildikten sonra duymaya başladım..Yanlış hatırlamıyorsam; aynı parça içinde diyafram varmış ondan geliyormuş ses..
|
|
|
|
![]() |
|
Tesekkurler insallah benzin pompasidir motor calissada baska bi sikintim yok cunku motor alistikdan sora korkucam hic bir sey yok ya. Sagolun cvap icin tekrar
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Son olarak 50 tl bi benzin al azda olsa araç çalışmadan benzin pompala biraz öyle çalıştırmayı dene denemekte fayda var vede lpg yazılımını kontrol ettir bence kimi yazılımlar benzin pompasını iptal edebilirmiş okadar komik hatalardan dolayı böyle şeyler olabiliyor. 1 tuşa basıp aracı çalıştırmak mümkünken 250 lira çekiciye 50 tl servis ücretine kurban gidebiliyorsun!!
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Benim aracim lgo bulunmamakda ingilterdeyim aracda buraya ayit simdi ben kendim benzin pompasini degistiririm bosh pompalar var herseyi ustunde benzin gosterge makinasida ustunde ama bu pompanin ustunde demir bi plaka var bole vidalarida percem bildin yildiz vida dusun ama ici delik bos bunu nasil cikaririm bilginiz varmi ? |
|
![]() |
|
harun52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Konum: Oto Elektrikci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
koltuğun altındaki sac plaka ise perçinlerini matkapla çürüt plakayı sök al belki plastik kapakda olabilir bunları söktüğünde yakıt pompasına ulaşacaksın birincisi kontakta birisi olsun sende pompanın olduğu yerde ol kontakdaki kişi marşa basarken sende pompanın üstüne çok fazla sert olmadan pense veya plastik tokmak tarzı şeylerle üzerine birkaç defa vur çok sert vurma
|
|
![]() |
|
Aga maktabim yok bunu baska bisiyle sokme sansimiz varmi ve soktukden sora ne takmam gerekir ustune veya ustasinami yapdirim hic bulasmadan yada ustasinami yapdirsam ? Sordum birisi bana 225 paund dedi |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
nasil birsey fotograf falan cekip ekliye bilirmisin?
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |