Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 icin yardim LUTFEN.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 icin yardim LUTFEN.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 icin yardim LUTFEN.
    Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 22:13
Merhabalar 2 hafta once aldigim 206 ile ilgili sorunlarim var araci arizali aldim eski sahibi benzin pompasi arizali dedi bende araci inceledim hosuma gitti ingilterede okumaktayim kendim 2 hafta boyunca calistim kendi birikimimle birlikde bi 1.6 xs aldim 1999 mavi 110 binde kazasiz ici disi temiz simdi gelelim sizden istedim yardima simdi benzin pompasi dedi bende bizde 1 de 207 sport var onda denedim ses yapiyor normal olarak kontagi actimiz zaman pompa ses yapar ve calistini belli eder kendi aracimda denedim ses gelmiyor + eski sahibi usta getirmis adam motora benzin gitmedini soylemis araba marsa aliyor sorunu yok calismiyor ateslemiyor pompanin calismadindan eminim ayrica 4 luler yanmiyor sinyaller calismiyor parklar calisiyor kisalar calismayip uzunlar ve sisler haricinde arabanin hic bir sorunu yok merkezi kilidi kumandasi sanrufu camlari vs vs vs hepsi duzgunce calismakda sizden istedigim ben ogrenciyim ve kendim calisip yapiyorum aracimida kendim aldim calismadigi icin cekiciyle evin otoparkina koydum bana akil verin lutfen bu aractaki sorunlar nelerdir sizlerden fikirler almak istiyorum cunku ona gore kendimi ekonomik acidan ayarlamam gerekmekte bana fikirler verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler. Saygilar 
Yukarı Dön
cerci07 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cerci07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 23:53
seninden dedigin gibi benzin pompasi olabilir cikma bulabilirsen degistir yada pompayi sokup bi dene calisicakmi benzinliden pekte anlamam anliyan arkadaslar yardimci olurlar konuyu gorunce
kolay gelsin

Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 00:00
Orjinalini yazan: cerci07 cerci07 Yazdı:

seninden dedigin gibi benzin pompasi olabilir cikma bulabilirsen degistir yada pompayi sokup bi dene calisicakmi benzinliden pekte anlamam anliyan arkadaslar yardimci olurlar konuyu gorunce
kolay gelsin

Aga soktum koltugu pompanin ustunde demir bi plaka var 4 kosesinden percemli ne duz vide nede yildiz bole kucuk vida ici delik azcik duz tornovidayla kasim dedim plaka yamuldu tirnak kadar yok cikmadi hani en azindan bilen biri deseki sole calisir arabayi calistirsam servise vericem ama bu durumda bidaha essek gibi cekiciye para var zaten ogrenci adamiz LOL parayi dagatmiyalim ekstradan seylere,
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 09:23
satıcıya bu kadar güvenip, arızalı araç almak büyük cesaret. tebrik ederim. hayırlısı olsun..
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
acemi pecocu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acemi pecocu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 09:43
Benimde benzin pompası arızalıydı benzin kaçırıyordu koltuğun altına değiştirdim 265 tl tuttu en iyisi değiştirmen şimdi ilk çalıştırdığımda tık ses yapıyor önceden yapmıyordu arabalarımız eskide olsa bizim bakmamız lazım değilmi kazasız sürüşler kardeşim
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 10:33
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

satıcıya bu kadar güvenip, arızalı araç almak büyük cesaret. tebrik ederim. hayırlısı olsun..

Simdi burda ingilterede parca bakimindan korkum olmadigi icin aldim cunku yedek parca ucuz misal pompa 110 paund hani o kadar beni etkilemez benim en buyuk kaygim calismamasi araba calissa egerki ben huzurlu uyucam en azindan motorda sorun yok burda motor tamiride yok yeni motor aliyosunuz. Ne bilim guvendim sanirim benimen buyuk iyi mi desem kotumu desem denilene inanmak yada arabayi istedim icin yalanda olsa kendi kendimi inandirmak denilebilir bakalim insallah hayirlisi olur sagolun cevap icin.
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 10:36
Orjinalini yazan: acemi pecocu acemi pecocu Yazdı:

Benimde benzin pompası arızalıydı benzin kaçırıyordu koltuğun altına değiştirdim 265 tl tuttu en iyisi değiştirmen şimdi ilk çalıştırdığımda tık ses yapıyor önceden yapmıyordu arabalarımız eskide olsa bizim bakmamız lazım değilmi kazasız sürüşler kardeşim

Aynen sekilde benimde dusuncem ufak ufak bakimli hale getirmek boyasi olsun motoru olsun ici gorunumu iyi bakmayi severim aracimi sagolun en azindan yardim icin.
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 10:51
arkadaşlar başıma gelen bi durum bu aynısı gibi, lakin biraz daha ayrıntılı tabi, Fiat albea aracında sabah bindim, hiçbir elektriksel donanım çalışmıyor araç çalışmıyor, Tık sesinden başka hiç bir ses yok araçta, ne olucak biticek derken mecburen servise çektik, kısaca Darbe sensörü bozulmuş, içindeki demir bilye teması bırakmış ondan dolayı çalışmamış araç, darbe sensörünün amacıda, kaza anında yakıt ve elektronik iletişimi kesmekmiş ana sigorta mandalı misali, çoğu araca göre değişirmiş, kimi araçta sadece yakıtı keser kimisinde sadece elektriği vs, belki yardımcı olur, senin araçta akünün üstünde kırmızı yada fren pedalının üstünde kırmızı kutu içinde bişey varmış gibi ses yapıyorsa ondan olabilir diye düşündüm.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
ertanakar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 13:05
Arkadaşım benim benzin pompam 1 ay önce arıza verdi, aracım lpg'li.Tamirci arka koltuğun altındaki kapağı açmaya çalıştı fakat daha önceden tamir yapılmaya çalışılmış o kapağı bişeylerle yapıştırmışlar.Tamirci bu kapaktan bulman lazım kırarak açacağım demesi üzerine 10 tl'ye kapak 10 tl'ye contasını buldum kırdırarak açtırdım.Benzin pompa motorunun kabloları yanmış- değiştirdi ve aracım şu an çalışıyor fakat benzin motorunun sesini net bir şekilde duyuyorum, öncesinde böyle bir ses yoktu.O sesi sordum, benzin pompasının bağlantı hortumlarından bir tanesi yanmayan benzini geri veriyor ve bu benzini geri veren hortumun görevini tam yapmadığıyla alakalı bir şeyler anlattı.Aracım lpg'li olduğu için şu an böyle biniyorum..
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 13:09
Bir de senin aracın 99 model. kaputun içerisinde sol tekerin üstünde kırmızı darbe sensörü olması lazım.Araç sert bir sarsıntıda darbe sensörü atarak aracın elektrik donanımını kesiyor..O düğmeye basarak da bir dene....
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 14:36
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

arkadaşlar başıma gelen bi durum bu aynısı gibi, lakin biraz daha ayrıntılı tabi, Fiat albea aracında sabah bindim, hiçbir elektriksel donanım çalışmıyor araç çalışmıyor, Tık sesinden başka hiç bir ses yok araçta, ne olucak biticek derken mecburen servise çektik, kısaca Darbe sensörü bozulmuş, içindeki demir bilye teması bırakmış ondan dolayı çalışmamış araç, darbe sensörünün amacıda, kaza anında yakıt ve elektronik iletişimi kesmekmiş ana sigorta mandalı misali, çoğu araca göre değişirmiş, kimi araçta sadece yakıtı keser kimisinde sadece elektriği vs, belki yardımcı olur, senin araçta akünün üstünde kırmızı yada fren pedalının üstünde kırmızı kutu içinde bişey varmış gibi ses yapıyorsa ondan olabilir diye düşündüm.

Yok aga darbe sensorune baktim o degil denedim yani sagol cvp icin
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 14:37
Orjinalini yazan: ertanakar ertanakar Yazdı:

Arkadaşım benim benzin pompam 1 ay önce arıza verdi, aracım lpg'li.Tamirci arka koltuğun altındaki kapağı açmaya çalıştı fakat daha önceden tamir yapılmaya çalışılmış o kapağı bişeylerle yapıştırmışlar.Tamirci bu kapaktan bulman lazım kırarak açacağım demesi üzerine 10 tl'ye kapak 10 tl'ye contasını buldum kırdırarak açtırdım.Benzin pompa motorunun kabloları yanmış- değiştirdi ve aracım şu an çalışıyor fakat benzin motorunun sesini net bir şekilde duyuyorum, öncesinde böyle bir ses yoktu.O sesi sordum, benzin pompasının bağlantı hortumlarından bir tanesi yanmayan benzini geri veriyor ve bu benzini geri veren hortumun görevini tam yapmadığıyla alakalı bir şeyler anlattı.Aracım lpg'li olduğu için şu an böyle biniyorum..

Bu pompanin ustndeki plaka nasil cikiyor bi bilgn varmi ?
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 14:39
Orjinalini yazan: ertanakar ertanakar Yazdı:

Bir de senin aracın 99 model. kaputun içerisinde sol tekerin üstünde kırmızı darbe sensörü olması lazım.Araç sert bir sarsıntıda darbe sensörü atarak aracın elektrik donanımını kesiyor..O düğmeye basarak da bir dene....

Darbe sensorune tacizde buludum hala calismiyor araba peki pompa sesi varmi sizlerde 206 larda benim turlerde yani ?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 15:09
normalde duymuyordum, ama kabloları tamir edildikten sonra duymaya başladım..Yanlış hatırlamıyorsam; aynı parça içinde diyafram varmış ondan geliyormuş ses..
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 15:20
Tesekkurler insallah benzin pompasidir motor calissada baska bi sikintim yok cunku motor alistikdan sora korkucam hic bir sey yok ya. Sagolun cvap icin tekrar
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 18:06
Son olarak 50 tl bi benzin al azda olsa araç çalışmadan benzin pompala biraz öyle çalıştırmayı dene denemekte fayda var vede lpg yazılımını kontrol ettir bence kimi yazılımlar benzin pompasını iptal edebilirmiş okadar komik hatalardan dolayı böyle şeyler olabiliyor. 1 tuşa basıp aracı çalıştırmak mümkünken 250 lira çekiciye 50 tl servis ücretine kurban gidebiliyorsun!!
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 18:30
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

Son olarak 50 tl bi benzin al azda olsa araç çalışmadan benzin pompala biraz öyle çalıştırmayı dene denemekte fayda var vede lpg yazılımını kontrol ettir bence kimi yazılımlar benzin pompasını iptal edebilirmiş okadar komik hatalardan dolayı böyle şeyler olabiliyor. 1 tuşa basıp aracı çalıştırmak mümkünken 250 lira çekiciye 50 tl servis ücretine kurban gidebiliyorsun!!

Benim aracim lgo bulunmamakda ingilterdeyim aracda buraya ayit simdi ben kendim benzin pompasini degistiririm bosh pompalar var herseyi ustunde benzin gosterge makinasida ustunde ama bu pompanin ustunde demir bi plaka var bole vidalarida percem bildin yildiz vida dusun ama ici delik bos bunu nasil cikaririm bilginiz varmi ?
Yukarı Dön
harun52 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı harun52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 18:31
koltuğun altındaki sac plaka ise perçinlerini matkapla çürüt plakayı sök al  belki plastik kapakda olabilir  bunları söktüğünde yakıt pompasına ulaşacaksın birincisi  kontakta birisi olsun sende pompanın olduğu yerde ol kontakdaki kişi marşa basarken sende pompanın üstüne çok fazla sert olmadan pense veya plastik tokmak tarzı şeylerle üzerine birkaç defa vur  çok sert vurma 
Yukarı Dön
Pugger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pugger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 18:44
Orjinalini yazan: harun52 harun52 Yazdı:

koltuğun altındaki sac plaka ise perçinlerini matkapla çürüt plakayı sök al  belki plastik kapakda olabilir  bunları söktüğünde yakıt pompasına ulaşacaksın birincisi  kontakta birisi olsun sende pompanın olduğu yerde ol kontakdaki kişi marşa basarken sende pompanın üstüne çok fazla sert olmadan pense veya plastik tokmak tarzı şeylerle üzerine birkaç defa vur  çok sert vurma 

Aga maktabim yok bunu baska bisiyle sokme sansimiz varmi ve soktukden sora ne takmam gerekir ustune veya ustasinami yapdirim hic bulasmadan yada ustasinami yapdirsam ? Sordum birisi bana 225 paund dedi
Yukarı Dön
cerci07 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cerci07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 21:22
nasil birsey fotograf falan cekip ekliye bilirmisin?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 77 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4894 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 508 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 330 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 513 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 138 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 522 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 627 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2062 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 933 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5218 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4579 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1772 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 441 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2029 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36948 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 107386 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 3150 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32941 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 55077 165 Fatih4624
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English