![]() |
|
mazot donması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 11:24 |
benim hiç donmadı çeyrekteyken bile
mazot kalitesizmiş diyorum |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
........
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
valla benim dün donduğunda depom yarımın bi çizgi üstündeydi demekki benim mazotun donmasının başka bi sebebi var
|
|
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş arabam mazotlu -40 ı çoook gördüm amaaaa depom hiç yarımın altında durmaz bunu da unutma
Düzenleyen feline - 17 Ocak 2013 Saat 20:06 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
benimkinde tam tersi 3000 devri bile geçiyor her şey normal sadece sık sık stop ediyor
|
|
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
mazot filtresini içindeki mazot dönüyor. ısınınca durum düzeliyor. daha önce başıma geldi. donunca turbo devreye gırmıyor zaten araçta 2bin devri geçmiyor.
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam benim bu konuda hiçbir tecrübem yok, sadece paylaşımı alıntıladım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
peki bu gazyağı motora zarar vermezmi yada motor başka arıza lambası yakmazmı
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Konu linki için tıklayın Not: Konu Aracınız Hakkında Tüm Sorular bölümüne taşınmıştır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
erhaba soğuk memlekette dizel araç alarak hata yaptım galiba kaç gündür bizim burda hava baya soğuk gece arabayı ısıtmak için inip çalıştırdım hava -26 dereceydi üçüncü marşta çalıştı 10 dk rölantide çalıştırdım hararet hiç yükselmedi biraz gezeyim dedim saat 11:45 hava -30 oldu hararet 70 e geldi birden antipollution fault hatası verdi ve arıza lambası yandı arabada 100 ile 500 metrede bir stop etmeye başladı evin önüne park ettim sabah çalıştırdım çalıştı ama gene hata veriyordu 20 dk yakın rölantide çalıştırdım gene arada stop ediyordu 10 kmlik yol gitmem gerekiyordu gidinceye kadar anam ağladı belki 50 defa stop etti gittiğim yerde hafif güneş çıktı arabayı güneşe koydum 4 5 saat sonra bindim çalıştırdım herşey normal hatada gitmişti geri döndüm tam evin önüne geldim gene hata verdi ama stop etmedi yazın bi ara gene arıza lambası yanmıştı kızdırma bujisi hatası vermişti silmiştik düzelmişti şimdi ne yapmam lazım gece -35 lere kadar düşüyor bizim buralar arabayı koyacak garajda yok araba dışarda mazotmu donuyor anlamadım bizim araçlarda depo ısıtma yokmu yada kızdırma bujisimi gitmiş acaba anlamadım gitti hergün sabah işe gitmek için mutlaka 10 km yol yapmam gerekiyor biraz uzun yazdım kusura bakmayın tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim herkese iyi forumlar
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |