![]() |
|
307 xs 2005 kapı kilidi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2013 Saat 22:57 |
|
307 xs 2005 kapı kilidi içeriden çocuk kilidini aktif ettiğim halde gene kolaylıkla açılıyor. zorlayıcı bir yanı yok. arızamı var acaba bende bilenlere rica....
|
||
![]() |
||
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cevaplayacak kimse yokmu..cam kilidi demiyorum ..kapı klidi ?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Çocuk kilidini kapı kilidinin olduğu yerden anahtarı yuvaya takarak akif ediyorsunuz dimi?
|
||
![]() |
||
|
bilmiyorum nasıl anlatabilirmisin?
|
||
![]() |
||
|
evet..çocuk klidide onun içindir değilmi..kapılarda öyle bir yer varmı bilmiyorum .. tşk.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Aynen kapı kilitlerinin olduğu yerde anahtarın ucunun gireceği kadar bi delik var anahtarı oraya takıp çevirirseniz kapılar içerden açılmaz. Düzenleyen Serco05 - 18 Ocak 2013 Saat 21:20 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
evet aynen böyle çocuk kilitleri her araçda böyle bizim wv de aynen bu şekildeydi. |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar cevaplar için tşk. gerçektende öyle bir anahtar yeri var üşenmedim soğukta gittim :) şimdi denedim oldu..fakat arabanın göğsündeki çocuk kilidi düğmesi işe yaramıyor. herhalükarda kapı içeriden açılmıyor açmak için arabadan inip dışarıdan kapıyı açmamız gerekiyor. yani buda tamamen kilitledi oysa kontrol şöförde olması lazım değilmi ? tşk.
|
||
![]() |
||
|
Arabanın göğsündeki çocuk kilidi değil merkezi kilit düğmesi sadece dışardan açılmamasını sağlar. Bence en doğrusu bu şekilde, kontrol şöförde olsa unutma ihtimali var.
Düzenleyen Serco05 - 18 Ocak 2013 Saat 22:35 |
||
![]() |
||
|
cevaplar için tşk. zaten arabanın göğsündeki merkezi klit araba belli bir devire gelince otomatik kitliyor..şöförün unutma gb bir derdi olmaz..:)
|
||
![]() |
||
|
Bence hareket halindeki aracın kapılarının kilitlenmeside doğru değil, kaza veya sürücünün herangi bi rahatsızlık baygınlık durumunda dışardan müdahale edecek kişilerin işlerini zorlaştırır. Ben çocuk oto koltuğunun olduğu taraftaki kapının çocuk kilidini aktif ettim diğer kapılar her zaman açık, çocuk koltuğunun olduğu tarafa çocuktan başka kimse oturmadığı için sıkıntı olmuyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |