Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 xs 2005 kapı kilidi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26706
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 01:07
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 xs 2005 kapı kilidi
Mesajı Yazan: heffera
Konu: 307 xs 2005 kapı kilidi
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 22:57
307 xs 2005 kapı kilidi içeriden çocuk kilidini aktif ettiğim halde gene kolaylıkla açılıyor. zorlayıcı bir yanı yok. arızamı var acaba bende bilenlere rica....

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2013 Saat 18:54
cevaplayacak kimse yokmu..cam kilidi demiyorum ..kapı klidi ?

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2013 Saat 18:56
Çocuk kilidini kapı kilidinin olduğu yerden anahtarı yuvaya takarak akif ediyorsunuz dimi?

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2013 Saat 20:42
bilmiyorum nasıl anlatabilirmisin?

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2013 Saat 20:52
evet..çocuk klidide onun içindir değilmi..kapılarda öyle bir yer varmı bilmiyorum .. tşk.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2013 Saat 21:20
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

kapıyı açtığınızda kapı kilidinin olduğu bölgede kilitin az altında kontak anahtarının ucu ile dönen vida gibi bir yer var onu çevirip tekrar içerden kilitleyip deneyin belki o şekilde içerdende açılma engellenebilir ama o şekildede olmuyorsa yapacak bişey yok diye biliyorum 
normalde kapnın oradan kiliti aktif ettiğimizde sadece dışardan açılmayı engelleriz içerden herzaman açılır kapılar 

Aynen kapı kilitlerinin olduğu yerde anahtarın ucunun gireceği kadar bi delik var anahtarı oraya takıp çevirirseniz kapılar içerden açılmaz.

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2013 Saat 21:47
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

kapıyı açtığınızda kapı kilidinin olduğu bölgede kilitin az altında kontak anahtarının ucu ile dönen vida gibi bir yer var onu çevirip tekrar içerden kilitleyip deneyin belki o şekilde içerdende açılma engellenebilir ama o şekildede olmuyorsa yapacak bişey yok diye biliyorum 
normalde kapnın oradan kiliti aktif ettiğimizde sadece dışardan açılmayı engelleriz içerden herzaman açılır kapılar 

Aynen kapı kilitlerinin olduğu yerde anahtarın ucunun gireceği kadar bi delik var anahtarı oraya takıp çevirirseniz kapılar içerden açılmaz.

evet aynen böyle çocuk kilitleri her araçda böyle bizim wv de aynen bu şekildeydi.

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2013 Saat 22:17
arkadaşlar cevaplar için tşk. gerçektende öyle bir anahtar yeri var üşenmedim soğukta gittim :) şimdi denedim oldu..fakat arabanın göğsündeki çocuk kilidi düğmesi işe yaramıyor. herhalükarda kapı içeriden açılmıyor açmak için arabadan inip dışarıdan kapıyı açmamız gerekiyor. yani buda tamamen kilitledi oysa kontrol şöförde olması lazım değilmi ? tşk.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2013 Saat 22:34
Arabanın göğsündeki çocuk kilidi değil merkezi kilit düğmesi sadece dışardan açılmamasını sağlar. Bence en doğrusu bu şekilde, kontrol şöförde olsa unutma ihtimali var.

Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2013 Saat 16:33
cevaplar için tşk. zaten arabanın göğsündeki merkezi klit araba belli bir devire gelince otomatik kitliyor..şöförün unutma gb bir derdi olmaz..:)

Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2013 Saat 16:51
Bence hareket halindeki aracın kapılarının kilitlenmeside doğru değil, kaza veya sürücünün herangi bi rahatsızlık baygınlık durumunda dışardan müdahale edecek kişilerin işlerini zorlaştırır. Ben çocuk oto koltuğunun olduğu taraftaki kapının çocuk kilidini aktif ettim diğer kapılar her zaman açık, çocuk koltuğunun olduğu tarafa çocuktan başka kimse oturmadığı için sıkıntı olmuyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net