![]() |
|
Acil yardım kalorifer fanı(CÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leventturksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 16:32 |
oncelikle merhabalar arkadaslar forma yeni katımdım gercekten cok yararlı bilgiler okudum
hepinize tesekkur ederim gelelim sorunuma benim aracım 207 dijital kılima arkadaslar aracımı calıstırır calıstırmaz kalorifer fanı calısıyor dijital gostergeden kapatıyorum ama kapanmıyorısıtma sogutma dijital gosterge butun islemini goruyor kalorifer fanı takılı kaldını dusunuyorum aku kutup basını soktum taktımsorun aynı arabayı stop edene kadar calısıyor kendim elektronikciyim 207 kalorifer fanı nerdedir arkadaslar basına boyle bir sorun gen varmıyardımlarınıza ihtiyacım var simdiden cok tesekkurler
Düzenleyen leventturksoy - 15 Ocak 2013 Saat 15:47 |
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
leventturksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesim tesekkurler o konuyu okudum ordaki arac 206 ben 207 bahsediyorum yokmu arkadaslar 207 kalorifer fan motorunun yerini bilen resmi falandamı yok arkadaslar |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yukardaki resim 207'ye ait hocam, dediğim gibi yeri tam kestiremedim resimde, ama muhtemelen gaz pedalının sağ üst tarafı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
kardes yerini ogrendim gormek istermisin:) pek gozum kesmedi birde aynı olcanı sanmıyorum 206 icin arkadaslar Düzenleyen leventturksoy - 05 Ocak 2013 Saat 03:55 |
|
![]() |
|
Aynı yerdeymiş hocam 206'ıyla yukarıda arkadaşın verdiği linkte gaz pedalının yanından sökmüşler motoru ama çıkarmak için direksiyon mafsalını sökmek gerekiyormuş.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
sagol hacam yol bilgisayarının ordan sokcem hocam kablosunu sokup takmam yeterli olcak kendim elektronikciyim herhangibi bir arza oldunu sanmıyorum sadece oksit olmus alabilir fisine yetismem yeterli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
arkadaslar hepinize merhaba arzayı cozmuz bulunuyorum baya bir zor oldu once yol bilgisayarının ordan sokmeye basladım ama ulaamadım sonra torpido gozunu soktum ordanda ulasamadım sonra gazpedalının yanındaki muhafazayı soktum cok basit sokuluyor kılima rolesini ordan gorebiliyordum vidasını acmak okadar zordiki allahtan tek vida koymuslar 2 viyayı takmamıslar aracı sıfır aldım demekki sokulmesi zor oluyordiye 2 vidayı takmamıslar vida takılı olsa torpidonun inmesi lazım olurdu neyse kılima rolesini soktum ustunde 3 bacaklı bir direc var direnci orctum bozuk oldunu anladım oto teyp anfi tamiri yapan bir arkadasımdan direnci teymin ettim genelde anfilerin icindeolan bir direnc havatabancası ve havya yardımıyla drenci degistim ve taktım denedim arza haloldu kendim elektronikciyim bunu yapmak basitti yapamıcak arkadaslar bu resmini koydugum parcayı alıp takabilirler pen parcayı tamirettim bu parcadan buarzalar gorunur kalirefer fanı devamlı calısır veya calısmaz ise kesikkesik calısır ise yfan yuksek devirde calısırken birden hava kesilmesi yaparsa bu parcadan bunlar kendi gozlemimdir parca bire bir budur Düzenleyen leventturksoy - 15 Ocak 2013 Saat 16:22 |
|
![]() |
|
Elinize sağlık hocam, bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |