![]() |
|
Muayene için acil yardım arkadaşlar!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 Saat 14:44 |
Arkadaşlar 3 gün sonraya muayene randevusu aldım.Sorum şu; Aracım Lpg'li LPG sızdırmazlık raporu kalktı ama lpg tankının üzerindeki tarih rakamı 4 haneli ise tekrardan sızdırmazlıkn raporu almam gerkiyormuş, 6 haneli olursa hafif kusur olarak geçiyormuş.Bu kadarını araştırdım. Yalnız benim lpg tankının üzerinde kabartmalı metal kısmında 4 haneli rakam var, birde LPG'yi takan firmanın reklam kağıdı var onun üzerinde de 6 haneli rakam bulunuyor.Kafam karıştı böyle götürsem muayeneden geçermi, Lpg sızdırmazlık raporu için taaaa Mimarsinan a gitmek açıkçası zor geliyor..Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kabartmalı olan tarihi dikkate alırlar, Tüvtürkü arayıp sorun isterseniz daha net bir bilgi alırsınız.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
usta sorunu halletmeye çalış ancak hafşf kusurlu çoğu araca yazılıyor zaten birşey olmasa bile far ayarı vs vs yazıyolrar
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar son 6 ayda lpg li aracını muayeneye götüren varmı???Sızdırmazlık raporu hakkında neler yaptı...
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
BEN LPG Yİ YENİ TAKTIRDIM...ATİKER MARKA...SIZDIRMAZLIK RAPORU ALDIM...BUNDAN SONRA NE OLACAK BİLMİYORUM...ARACIN NORMAL MUAYENESİ 13 NİSAN 2013 TE...LPG TAKTIRDIĞIM İÇİN MUAYENE ŞİMDİ OLMASI ŞART MI?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam yanlış anlamayın ama bu size 4. cevabım, lpg sisteminin fatura tarihinden itibaren 1 ay içinde aracı muayeneye sokup lpg'yi ruhta işletmezseniz, para cezası ödersiniz bu ceza geçen yıl 62 tl idi. kısacası nisana kadar bekleyemezsiniz. Beklerseniz ceza ödersiniz. cezayı trafik tescilde ruhsat için ödeme yaparken tahsil ediyorlar. Ayrıca forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir, lütfen büyük harfleri sadece cümle başlarında ve özel isimlerde kullanmaya özen gösterelim. Düzenleyen Serco05 - 24 Aralık 2012 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Valla babam Broadway'ini 3 gün önce soktu muayeneye ama bana sızdırmazlık raporunu aldım oradan muayeneye gittim dedi. Araç eski olduğundan gerekebilir belki bizde ama sizi bilemeyeceğim.Tabi yine de far ayarı bozuk yazmışlar kağıda.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
lpg taktırdıktan sonra fatura kesım tarıhı ıle 1 ay ıcınde ruhsata ısletılmesı zorunlu ben nısanda taktırdım lpg yı kasım ayında faturamı kestırerek ruhsata ıslettım once sızdırmazlık raporu alınıyor kı bu mecburı sonra aynı hızla tuvturke gıdıosun sonrada ruhsata ısletme olayı var yenı ıslettıgım ıcın sorunuz varsa yardımcı olabılırım
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
ayrıca polis işletmeden yakalarsan o 1 ay gecmısse aracı ısterse baglar bılgınıze :)
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
İkiay kadar önce arkadaş şahini götürdü ve sızdırmazlık felan da almadı. Sorun yok yani. Ayrıca tankın üstündeki tarihe takılmayın yok far ayarı bozukmuş, yok sis ayarı bozukmuş, yok park lambalarının renkleri farklıymış da bunlar hafif kusura girse ne olacak sonuçta muayeneden geçiyorsun. Bende tank tarihi hariç diğerleri vardı :) Gerçi iki yıl önce tank tarihi yok 4 müş yok altıymış bakmıyorlardı. Oyüzden tank tarihi hafif kusura giriyor mu tambilmiyorum o yüzden araştırın iyice öyle gidin.
Ben tek seferde geçmiştim,temmuzda yine var muayene.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
anasını satim lpg taktırmakta bir dert sızdırmazlık raporu da bir dert muayene baslı başına bir dert sırf çile bu işler ya.bende taktırdım cumartesi günü lpg atiker koydum.ben daha sızdırmazlık raporu alıcam muayeneye gidicem aracı muayeneden geciricem lpg ruhsata işlenecek offff offff işkence yaa.en sevmediğim şey muayeneye girmek.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
valla far ayarını bılmemde bızım dokturun accordu goturdum arkada 4 tane stop lambası var 1 ı yanmıo dıe tek ondan bıraktılar :D bı nevı elemanların kıllıgına gorede degısıo şans meselesi :D
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Lamba yanmadığı zaman geçirmezler :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
sanayiideki far ayarı yapan adam muayene sayesinde geçimini sağlıyor. muayene olmasa hiçbirimiz götürmicez nerdeyse:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
:)) 4 tanede 1 tane adamlar farlara takıklar :))
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
far ayarı yaptırıp gitmeme rağmen yine fardan hafif kusur yazdılar :) ben ilk girdim arka koltuktaki kemerlerin 2si açıktaydı ortadaki koltuk altındaydı ağır kusurdan bıraktı. Sinirden köpürdüm ama yapacak bişey yok bir de akşam saatinde yaptırmıştım çıkar çıkmaz kemeri çıkardım koltuk altından ama geri dönüp sıra alamadım b hafta sonra gittim tekrar. O sırada işte farlara hafif yazmışlar onları da yaptırayım dedim ama yine hafif kusur geçti. Farlar karartılmış acaba ondan mı bilemedim :)
ben muayeneye gireli 3-4 ay oldu heralde, sızdırmazlık alırken alması gerekmeyen adamları ayırıyor zaten görevli, önce dolaşıp bakıyor bi tanklara, sonra dediğiniz durum işte bilmem kaç rakam falan karışık işler, o anlıyor sizin almanıza gerek yok diye 3-5 kişiyi göndermişti benim yaptırdığım dönemde. Bence garanti olsun bir gidin girin sıraya en fazla 1 saatinizi alır. |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |