![]() |
|
Arkadaşlar Yardım lütfen ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 Saat 20:56 |
Arkadaşlar Merhaba ;
Geçenlerde Yeşil çıtırım olarak aracımı yayınlamıştım bu gün içerisinde sanayinin yolunu tuttum yanlız biraz canım sıkıldı ilk olarak rot ayarına girdik (ustanın demesiyle) bütün 206 ların kronik sorunu olan arka torsiyon bilyalarının bozulduğunu ve kısa sürede yapılmasının gerektiğini söyledi buna artı olarakda arka dingilin komple sökülüp tornacıya gitmesi gerektiğini ve yaptırmadığım süre içerisinde virajlara çok dikkatli girmem gerektiğini ve bir günlük işin olduğunu ve masrafında 500 tl gibi bir rakam tutacağını söyledi Benim sizden ricam böyle bir olay başınıza geldimi bunu daha uygun yollu halledebileceğim bir yer varmı ? ![]() şimdiden cevap için çok teşekkürler....
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence usta yolmaya çalışmış ( ki bence yani ) dingil ne alaka ya ??? araba Peugeot 206 yani kolay kolay mekanik kısımları hata vericek bozulacak araba değil =) arkadaşımın doğan'ı var o bile gitmemişken 206 ya ne hacet ???? =))) bence 3-5 tane ustaya daha göstermeden tek ustayla hiçbir işe kalkışmayın derim.
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı problem bende de var...aynı fiyatı banada söylediler.Gerçi söyleyen arkadaşım idi.Peugeot ustası.Sadece tornacı 400 lira alıyor dedi.Birde kendi ustalık parası..Komple arka iki teker arasında bilyalar varmış onları kaynatıyormuymuş neymiş
![]() |
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
ben ilk etapta o sesi amörtisördür diye düşünürken bir anda arka dingilin komple ineceği söylendi ve bir günlük işlem gerektiği denildi şu anda bende böyle geziyorum fakat ileride daha fazla sorun çıkarmaması için biraz dinlenmeye aldım yeşil çıtırı ....
![]() |
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
ben peugeot 206 yı çok sevdim..Uzun sürede binmek istiyorum 2,5 yıldır kullanıyorum..2005 model..Böyle arada bir neredeyse senede bir 200-300 harcıyorum yetiyor..yılbaşından sonra muayene var, vergiyi de ödedikmi sıra ona gelir inşaalah..
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Senede o kadar harcamak bence normal çünkü 7 yaşında araba benimkide 12 yaşında artık halledicez bi şekilde bu gün içerisinde bikaç ustaya haber gönderdim geri dönüş yarın olacak inşallah birde KOCAELİ de tanıdığım peugeot ustası yok servisede girmek istemiyorum açıkcası
![]() |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var 1 senedir böyle kullanıyorum.bana da 750 tlye kadar fiyatlar çıkardılar. viraj işini bana da söylediler. dikkat ediyorum ben de. fırsat bulursak yaptırıcaz bakalım.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |