Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Arkadaşlar Yardım lütfen ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26169
Tarih: 04 Kasım 2025 Saat 18:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Arkadaşlar Yardım lütfen ?
Mesajı Yazan: mahmutbasaran
Konu: Arkadaşlar Yardım lütfen ?
Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2012 Saat 20:56
Arkadaşlar Merhaba ;

Geçenlerde Yeşil çıtırım olarak aracımı yayınlamıştım bu gün içerisinde sanayinin yolunu tuttum yanlız biraz canım sıkıldı ilk olarak rot ayarına girdik (ustanın demesiyle) bütün 206 ların kronik sorunu olan arka torsiyon bilyalarının bozulduğunu ve kısa sürede yapılmasının gerektiğini söyledi buna artı olarakda arka dingilin komple sökülüp tornacıya gitmesi gerektiğini ve yaptırmadığım süre içerisinde virajlara çok dikkatli girmem gerektiğini ve bir günlük işin olduğunu ve masrafında 500 tl gibi bir rakam tutacağını söyledi 
    Benim sizden ricam böyle bir olay başınıza geldimi bunu daha uygun yollu halledebileceğim bir yer varmı ? Confused

şimdiden cevap için çok teşekkürler.... 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2012 Saat 21:31
Orjinalini yazan: mahoni41 mahoni41 Yazdı:

Arkadaşlar Merhaba ;

Geçenlerde Yeşil çıtırım olarak aracımı yayınlamıştım bu gün içerisinde sanayinin yolunu tuttum yanlız biraz canım sıkıldı ilk olarak rot ayarına girdik (ustanın demesiyle) bütün 206 ların kronik sorunu olan arka torsiyon bilyalarının bozulduğunu ve kısa sürede yapılmasının gerektiğini söyledi buna artı olarakda arka dingilin komple sökülüp tornacıya gitmesi gerektiğini ve yaptırmadığım süre içerisinde virajlara çok dikkatli girmem gerektiğini ve bir günlük işin olduğunu ve masrafında 500 tl gibi bir rakam tutacağını söyledi 
    Benim sizden ricam böyle bir olay başınıza geldimi bunu daha uygun yollu halledebileceğim bir yer varmı ? Confused

şimdiden cevap için çok teşekkürler.... 
bence usta yolmaya çalışmış ( ki bence yani ) dingil ne alaka ya ??? araba Peugeot 206 yani kolay kolay mekanik kısımları hata vericek bozulacak araba değil =) arkadaşımın doğan'ı var  o bile gitmemişken 206 ya ne hacet ???? =))) bence 3-5 tane ustaya daha göstermeden tek ustayla hiçbir işe kalkışmayın derim.

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: ertanakar
Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2012 Saat 23:53
aynı problem bende de var...aynı fiyatı banada söylediler.Gerçi söyleyen arkadaşım idi.Peugeot ustası.Sadece tornacı 400 lira alıyor dedi.Birde kendi ustalık parası..Komple arka iki teker arasında bilyalar varmış onları kaynatıyormuymuş neymişErmmanlıcan ben biraz daha böyle binicem..problem oluşturur mu bilmem..Sadece gırç diye ara ara ses yapıyor..

-------------
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...

Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2012 Saat 23:57
ben ilk etapta o sesi amörtisördür diye düşünürken bir anda arka dingilin komple ineceği söylendi ve bir günlük işlem gerektiği denildi şu anda bende böyle geziyorum fakat ileride daha fazla sorun çıkarmaması için biraz dinlenmeye aldım yeşil çıtırı ....Cry

Mesajı Yazan: ertanakar
Mesaj Tarihi: 20 Aralık 2012 Saat 00:02
ben peugeot 206 yı çok sevdim..Uzun sürede binmek istiyorum 2,5 yıldır kullanıyorum..2005 model..Böyle arada bir neredeyse senede bir 200-300 harcıyorum yetiyor..yılbaşından sonra muayene var, vergiyi de ödedikmi sıra ona gelir inşaalah..

-------------
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...

Mesaj Tarihi: 20 Aralık 2012 Saat 18:24
Senede o kadar harcamak bence normal çünkü 7 yaşında araba benimkide 12 yaşında artık halledicez bi şekilde bu gün içerisinde bikaç ustaya haber gönderdim geri dönüş yarın olacak inşallah birde KOCAELİ de tanıdığım peugeot ustası yok servisede girmek istemiyorum açıkcası Confused

Mesajı Yazan: zgr
Mesaj Tarihi: 20 Aralık 2012 Saat 21:34
aynı sorun bende de var 1 senedir böyle kullanıyorum.bana da 750 tlye kadar fiyatlar çıkardılar. viraj işini bana da söylediler. dikkat ediyorum ben de. fırsat bulursak yaptırıcaz bakalım.

-------------
2001 206xt 1.6

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net