![]() |
|
Araç brandaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 Saat 21:22 |
Selamlar. arkadaşlar araç brandaları hakkında tecrübe edinen var mı? bazı duyumlara Kar ve donlu günlerde
göre aracın boyasına zarar veriyormuş, üzerinde beyaz kireçlenme yapıyormuş.
Birkaç sene önce aldığım bir brandam vardı hiç kullanmadım. yüzeyi yumuşak bir malzeme, içerisi ise beyaz ince iplikli gibi. miflon mu diyorlar tam bilmiyorum. sizce sağlıklı mı? |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bir dönem kışları kalorifer kurumları simsiyah yapışıyor diye kullandım. pufi marka içi miflonlu, brandada en ufak hasar delik yoksa araca düzenli cila & hızlı cila uyguluyorsanız, kullanılır.
ama brandanın üstüne kar yagıp branda su cektimi, sonrada dondumu branda hasarlanıyor. bir kışta pert olur brandanıza yazık . araca hasar felan vermiyor. rüzgar alan bir yerde iseniz boyayı biraz cizer. herhafta aracı yıkayarak hızlı cilalardan uygulayarak brandasız aracı korumak bence daha uygun olur. karar sizin |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Benim Komşu Satın Aldı Önceden Brandayla Kapatmışlar , Araç Gri Ancak Rengi Değişerek Kapalı Gri gİBİ bİRŞEY oLMUŞ :)
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
|
|
|
![]() |
|
karda kışta üstü kapalı yer olmayınca da insan üzülüyor kar altında kaldı mı araç. üzerine bir bez atsak durmuyor sürekli uçuşuyor :) ne yapsam bilemedim.
|
|
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Garaj ?
|
|
![]() |
|
Garaj biliyorsunuz herkes için müsait bir durum değil. garaj durumu olsa zaten brandaya ihtiyaç duymayacağız ): |
|
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
kardes brandaya acımazsan, aracı güzelce temizle cilala temiz iken, hızlı cila ile bir üstünden gecip brandayı cek. benim kullandıgım pufide altına bir gr su sızmıyordu. tek dikkat edicegin üstüne kar birikmesine izin verme, araban 80-90 tl lik bir brandadan daha kıymetsiz degil. teredüt etme senin durumunda düşüncede branda kullanmıs biri olarak sana bu satırları yazdıgımı belirtirim ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |