![]() |
|
lpg tercihi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 23:56 |
|
arkadaslar araca lpg taktırmayı dusunuyorum ve aklımdaki marka atiker.hem daha uygun geliyor.
sizce atiker uygunmudur.bundan önceki aracımda atiker vardı. 206 gti aracımla uyumlu olurmu yakıt ne kadar düser.suan 50-60 kurus arası yakıyor sert kullanıyorum aracımı.7000 devirden asagı inmiyor ibre :) lpg koyarsam ne kadar fark eder.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bütçen ne kadar eğer kaliteli bir lpg sistemi istiyorsan prins öneririm orta halde atiker veya brc uygundur.yalnız enjektör sistemini deviri belli bir seviden sonra benzine atmayandan yaptır.
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
prins onun fiyatı ney
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
en son yabancı enjektörle beraber 2000 tlye taktırdık ankarada arkadaşın 2007 model bmw 3.16ya gerçekten performansı çok iyi
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Prins ama hangi enjektör ? Keihin ise bir de bütceniz yetiyorsa taktırın tabi aksi halde diğerini tavsiye etmiyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
prins mrins bilmem bizim burda atikere 1000 tl istiyolar takmaya.prins aşar beni.atiker taktırıcam heralde bu ay.işin gücün yoksa lpg den sonra birde muayeneye git.en sevmediğim şey.
|
||
|
||
![]() |
||
yusuf 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: güvenlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf 406
|
hem dıyon kı arabam 7000 devırden asagı ınmıyor hemde butceme gore marka araıyorum dıyorsun sen bır muddet 3000 devırde gıt butcen duzelır :)) lavatoyu onerırım cok ıyı 1600 tl
|
||
406
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
kheın enjektörlü kıt mtm brcnin üst sınıf araçlar için kullandığı sistem benim araçta var bir sıkıntı yaşamadım.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
benım bu canavar 3000 devirdede gitse yine yakıyor.pek birsey farketmiyo yani :))3000 devirde butce duzelse hep 3000 de kullanayım.
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Boşuna dememişler ''aslan besleyen yemini düşünmez'' diye.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
turkiye de yaşiyorsan yemini de düşündürüyorlar suyunuda
![]() |
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
işin aslına bakacak olursak, taktıracağınız markadasn öte, işlemi yapacak ustanın ehli olmasıdır. daha sonra sıkıntı yaşamamanız için güvenilir iyi bir usta bulun derim. ben kendim lpg kullanamdım hiç ama forumda lpg taktıran arkadaşların sorunlarını okuyoruz sayfakardan. ilk çalıstığında titreme oluyor, çekişten düsüyor, motor yagı ısınana kdr benzinden lpg ye gecmiyor. lpg de giderken benzin ibresi aşağı düsüyor, belli bir deviri gecemiyorum vs.. gibi sorunlarıı cok okudum, simdi aklıma gelenler bu kadar..
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
merhaba...atiker sıralı sistem lpg taktırdım...35 tl ye 165 km yol yapmıştım ama uzun yolda...gaz bitti tekrar gaz aldım 30 tl lik...km yi sıfırladım...iki ışık yanmıştı...45 km yol yaptım ama şehir içinde ..dur kalk yaptım biraz...şimdi kırmızı ışık yandı...neden böyle oldu...bir bucuk günde neden hemen iki ışık birden sönüp kırmızı ışık yandı...daha yeni taktırdım ...bir hafta oldu...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
arkadaslar bu aksam ustaya gittim lpg için akl sıralı sisteme 1000 lira diyo kurusta inmiyor.atiker takmıyorum diyor.
ve 206 gti iye de her marka uymuyor diyor hatta lpg bile uymuyor diyo.bende dedim ki internette çok araştırdım gti lerde falan lpg var nasıl uymuyor dedim.o lpg taktıranların hepsi o işi yapanlardır diyor. ne sacmalık bu ya. ben şimdi gti ye lpg taktıramıycam mı?
|
||
|
||
![]() |
||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Hocam bir usta ile bağlantılı kalma piyasada tonla bu işi yapan yer ve usta var acele de etme araştır aslı astarı nedir ondan sonra yaptır sonra pişman olmayasın, Atikeri Ankara göral peugeot bile 900 e takıyor pazarlık etseydim 700 ye kadar takardı eminim |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
tomasetto kullanıyorum bende. 3 yılı geçti ve hiç şikayetim olmadı. 2.39 litre fiyatından 0.27 TL yakıyor km başına 2500/3500 d/d arası kullanım
|
||
![]() |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
aga sürekli 7000 de de kullanılmaz ki ya naptın sen :)
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
istanbulda benım taktırdıgım yer lovato marka 1350 tl 10 taksıt yapıyor guncel fıyat ben hıc sorunla karsılasmadım tekleme fln yok ışık yakma o yuzden tavsıye edebılırım lovatoyu abımın honda crv 2010 kasasındada lovato var ondada 0 problem bıde ustanı ıyı sec :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
hocam cumartesi taktırdım atiker simdilik bir sıkıntı görünmüyor inşallah cıkmazda.arabanın cekişinde gidisinde de bir sıkıntı yok rolanti on numara çalışması on numara tekleme falan da yok.inşallah sorunsuz gider.
|
||
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
son tavsıyem onemlıydı usta tavsıyesı kı kit ten daha onemlı. sorun hıc olmaz ıns ustad keyıflı surusler :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |