![]() |
|
Transmitter hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 Saat 02:40 |
|
Fm transmitter hakkinda bilgisi olan varmi kullanislimidir İstanbul icinde verim alinabilecek iyi kanal varmi ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende var Burakcım 2-3 sene önce almıştım 1-2 hafta sabredebildim, cızırtı cazırtı ne ararsan var, temiz bi frekans buluyorsun 300-500 mt sonra başka bi radyo frekansıyla çakışıyor, 4-5 ay önce audio system denen usb sd kart girişli aparatı aldım rahat ettim. transmitter 2 yıldır torpidoda boş boş yatıyor, vereyim sana belki senin işine yarar, yaramazsa birazda senin torpidoda gezsin :)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bende aldım abi dün media market den 50 tl ye teybmde usb yada aux girişi yoktu gittim aldım ama pişman olucam gibi hep cızırtılı biraz güzel çalıyo sonra cızırtı başlıyo:)
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
İdae etme şansın varsa idae et, audio system denilen cihazdan alalım sanada orjinal teybe takılıyor, usb aux ve sd kart girişi var, yada bendeki transmitteri vereyim onunla takıl, 50 TL boşa gitmesin
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
transmitterdan ziyade kaset adaptörleri daha çok iş görüyor.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
|
istanbulda hiç bir işe yaramaz sinir bozmaktan başka:D
|
||
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Tam 2 sene dinledim.Kısık seste cızırtı duymayabilirsin idare eder.ama ben müzik dinlemeyi severim diyorsan tavsiye etmem.Ben orjinal teybin altındaki boşluğa pioneer usb teyp taktım.Ön kapılara jbl komponent ve 20cm kicker subbass taktırdım.Kendi çapımda kimseyi rahatsız etmeden kaliteli müziğimi dinliyorum.
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Ben kullanıyorum öyle cızırtı falanda yok 2 sene önce 10 tl ye almıştım :D Ama İstanbul gibi büyük şehirlerde boş radyo frekansı bulmak imkansız olacağı için pek kullanışlı olacağını sanmıyorum.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
biz de kullandık bi ara gereksiz bir cihaz hatta FM transmitter lı navigasyon var o da kötü en ucuzn maliyetli olsun dersen teybin altına kartla çalışan 60 TL lik teyplerden al kullan derim..
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bende de amıyorvar ama büyük şehirlerde hiç bir işe yar
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
kutusunu felan paramparça yaptım valla abi geçti artık gitti 50 TL by dedigin cihaz ne oluyo nasıl bişey sistemi ney ? |
||
|
||
![]() |
||
|
Teyp iyi ama usb ve aux girişi yok aux teyp ın menusunde var ama teybın uzerinde girişi yok anlamadım bu işi :) |
||
|
||
![]() |
||
|
bende 30 cm subwofer aldım dün 13 cm kapılara mid amfi felan ama baglatamadım daha teyp degiştirmeyeyim dedim teyibim iyi ama usb girişi ve aux yok belki böyle çözerim dedim ama olmadı :( |
||
|
||
![]() |
||
|
Teybin arkasında cd changer girişine takıyorsun teyp onu cd changer sanıyor, usb sd kart ve aux girişi var, flash disk ve sd karta attığın mp3'leri teyp üzerinden dinleyebiliyorsun. harici cd çalar sanıyor yep cihazı, teyp üzerinden şarkı, klasör değiştirebiliyorsun, kısacası teybine usb sd kart ve aux giri kazandırıyor.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Fm transmitter ve ses sistemi ile alacağınız sesi almayın daha iyi
![]() Mümkünse elinizdeki cihazı çıkarın. Faturası duruyorsa ikinci el ilan sitelerine ilan verin gitsin. Eğer ses sistemini hakkını vererek kullanmak istiyor ses değil müzik dinlemek istiyorsanız. Aftermarket denilen fabrikasyon dışı pioneer-sony-kenwood-alpine-clarion gibi markaların teyplerine bakın. Alacağınız aftermarket üründe istediğiniz bir çok özelliği seçebilirsiniz. Amfi ve diğer parçaları daha doğru kullanabilirsiniz. Kontrol-işçilik-malzeme-kalite-verim hepsi daha üst seviye de olur. Direksiyon Kumandası için aparatı kendiniz yapabilir veya hazır satın alabilirsiniz o konudaki eski düşünceler kalmadı. Hangi marka ne model ürünler aldınız ? |
||
![]() |
||
|
fiyatı nedir abi bunun birtane örnek gösterebilirmisin link alabilirmiyim ? Birde orjinal teyp değil aracın üzerindeki her teyp e uyuyodur umarım. |
||
|
||
![]() |
||
|
Goldmaster almıştım yanılmıyosam direksiyon kumandalı bi modeli media market den aldım |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Araçta sesin-müziğin temel unsuru ana ünitedir yani cd-çalar.Güzel bir hoparlörden güzel ses almak isterseniz 50 wattlık güç gitmesi gerekir her hoparlöre.Bu da orjinalın değiştirilip yeni bir cd-çalarla mümkün olur.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Serkan abi senin arabanın 106 olduğunu fark etmedi sanırsam. 106larda cd cahnerger destekli teyp yok diye biliyorum |
||
![]() |
||
|
Teyp - ? Hoparlör - ? Bass - ? Amfi - ? Kablo seti - ? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |