![]() |
|
206 su aldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2012 Saat 21:13 |
||
bende de benzer sorun var . tavan lambasından damlıyor. yagız35 de dediği gibi yarın gündüz gözü ile anteni kontrol edip gerekeni yapmaya çalışacağım. yagız35 teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tesekkur ederım bakıyorum hemen
|
|||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|||
![]() |
|||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Service boxda tek kapı 29,96 TL görünüyor |
|||
![]() |
|||
||
tesekkur ederım yarın bırde orayı kontrol ederim dunde yagmur yagdı ama busefer su almadı araç |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
tahliye delıgı acık kontrol ettım sorunuda buldum yan cıtaların tırnak aralarından kapının ıcıne doluyor yagnur cok yagdıgı ıcınde ıcerı doldu çözüm cıtaları degiştirmek şimdi nerden bulunur kac tl dir onu arastıyorum |
|||
|
|||
![]() |
|||
sado87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||
ii geceler bırde su bolgeye bak oncamın sağ oly kosesıne bak kaputu kaldır orada plastık aksamın alt tarafında sasenın su bosaltma delıgı olur orası pılık yaprak gıb ıseylerden dolar genellıkle o su bosaltma delıgı tuıkanırsa kalorıfer veya polen hava gırısınden su alarak sag yolcu tarafını su doldurur bu butun marka araclarda gorunur
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bana da kapının cam fitillerinden kapının içine akmış ve kapının altındaki tahliye deliği tıkalı olduğu için su seviyesi yükselmiş ve aracın içine akmış gibi geldi.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benim tavan lambasından alıyordu suyu. Radyo antenini söküp yeni ayak aldım (10TL) içine güzelce slikon doldurup (kaliteli) tekrar tavana monte ettim. Daha sonra su sorunu olmadı. Zaten anten tamamen estetik görüntü için. Tavandaki antenin radyoya bir faydası yok. Çünkü asıl anten işlevini şase görüyor.
|
|||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|||
![]() |
|||
sabrig ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2012 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
206 kronik sorunudur su almak tavan lambasından kapı fitilinden veya son yaşadığım kalorifer radyotörunun contasından kontrol etmen gereken başka yer varmı bilmiyorum ben daha fitilden görmedim ama diğer ikisini yaşadım çözümleri basit ancak can sıkıcı bu hastalıkları 206 ların.
|
|||
![]() |
|||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
||
bende şimdi kapı fitillerini kontrol ettim tavan lambasını da kontol ettim herhangi bi sorun yok gibi duruyor
yazın klimanın tahliye borusu yerinden çıkmıştı içeri yine su doluyordu şuan klimayı çalıştırmıyorum araba yağmuun altında duruyor şoför tarafı su alıyor anlamadım gitti
|
|||
www.gngtasarim.com
|
|||
![]() |
|||
||
tavsıyelerın için tesekkur ederım ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
garaj yok sorun devam ederse branda alıcaz artık ne yapalım |
|||
|
|||
![]() |
|||
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
||
yan kapı çıtalarının deliklerinden su giriyor.kapının iç kısmının arasına doluyor.altta elinizle kontrol ederseniz ufak bi delik var.sanırım tahliye için yapılmış.o delikten genelde içeri su giriyor.özellikle araba yan yada yokuşta duruyorsa daha çok giriyor. tavsiyem kapı çıtalarının su izolasyonunu sağlayın. başına gelen biri olarak yazıyorum... :)
|
|||
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
bişey olmaz inş.brandan yokmuydu örterdin bari.garajın yoksa branda mutlaka bulundur.
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
||
aksam 7 den sabah 10 kadar aralıksız ve yoğun bır yagmur yağdı bu aksam da yagmaya basladı ama su an kestı dere herzaman tasıyor zaten
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
cam fitillerini kontrol et birde her turlu ihtimali göz önüne al.bu arada ben tekirdağ saraydan bu aksam corluyu gösterdi tv. yağış sebebi ile çorlu deresi taşmış çok mu yagmur var corlu da.
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
||
yorum yazan butun arkadaslara tesekkur ederım kapı fıtıllerını kontrol ettım bır sorun goremedım ama cıkarıp tekrar taktım su an yagmur yıne yagmaya basladı bakalım sabaha ne olacak.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
önceki 206mda kapı fitilinden alıyordu.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
büyük ihtimal ile kapı fitillerinden.kapı fitillerini kontrol et yıpranma kopma yırtık falan varsa ordan alıyodur.
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |