![]() |
|
ARABAMI SATTIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 12:32 |
arkdaşlar 1.6 16V 2001 model full+full arabamı sattım aracımda 3 parça anca boya vardı ve sonunda peugeotdan heycanı bitti ama da kolay kolay peugeot almam alanada tavsi etmicem baksanda bakımlarını zamanında yapsanda peugeot nankör araba
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sattıkdan sonra kötülemek ne için anlıyamadım bende sattım 1 ay önce fakat hiçde iyiki sattım demedim ve hatta şuan honda var bende bunu satınca yine peugeot alıcam bunuda kesin ve net sölüyorum ve bu yaptınızda hiç hoş değil.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
burada ben kötü bişey yapmıyorum sadece arabanın bıraktıgı izlenimleri söylüyorum ve alacak arkdaşlar da bilsin honda almıısn kaç defa eletronik bi arıza vardi araç söylermisin bana yada kaç defa mekaniğinde bi problem çıktı |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
size katılıyorum gayet güzel ifade etmişsiniz.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
![]() |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mükemmeliyet göreceli bir kavramdır. İnsan yapısı olan bir varlıktan beklentileirniz çok olmamalı.
3 nesildir alman menşei araç kullandık. Sıfırda aldık ikinci elde aldık kullandık. Şimdiki araçlar eskilere nazaran daha hassaslar. Daha elektronik ve karmaşıklar bu da beraberinde daha sık ve anlaşılmayan sorunlar getiriyor. 2000 model bir arabada antipollution fault hatası aldınız mı hiç ? Geçen sene yanlışlıkla teybin sigortası attı. Araç hata verdi marş basmaz oldu taki sigortayı değiştirene kadar. Servis bagajdaki şase vidasını takmamış acayip sesler gelmeye başladı taktık geri düzeldi. Akü bitmedi sadece zayıfladı. Göstergeler hata verdi servis zor düzeltti. Bu sorunları 2000 ve altı model araçlarda alıyormuydunuz ? Pejo yu ilk defa aldık. Sınıfındaki diğer araçlara bakarak teknolojisi daha yüksek ama kalitesi düşük. Herkes bilir ve hem fikirdir ön takımları çok hassas. Bir süre sonra kesilmeyen sesler çıkar. v.s v.s bunun için çöpe atılır mı elbette atılmaz. Girin başka markaların sitelerine çok mu memnunlar . Muhakkak her aracın kednine özgü bir hatası vardır. 2004 corsa kullanıyoruz. Sıfır aldık. Araç dizel ve hatasız şuan 120000km de yağ-balata-filtre dışıdna değişeni olmadı. Yürüyeninde gram sıkıntı yok. Ama gel gelelim amortisörleri sert. Direksiyonda kronik ses sorunu var. v.s v.s Beklentileirnizi düşük tutmaya bakın . Ben 2012 model yolda kalan E270 gördüm. Mercedesi mahkemeyi mi verelim :D Ben de bir dahaki sefere pejo alırken iyimser olmam veya eşime dostuma fazla önermem. Ama nedenlerini ve durumunu söylerim. |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Çok acımasızca yazmışsınız. Bence hiç bir marka veya model bu sözleri hakedemez! Hiçbir araba nankör değildir. Sen aracına nasıl bakarsan o da sana öyle bakar.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Arkadaşlar yorumdur istenildiği şekilde yapılır. Kitaplarda '' Yorum yanlızca iyi düşüncelerle yapılır '' diye bir kural yazmaz. Yorumun iyi ve kötü olarak 2 çeşiti bulunur. Türk halkında malesef sadece hep iyi olan yazılsın kötü yazan olursa asın düşüncesi mevcut. Kötü de yorumdur iyide yorumdur. düşünce belirtilmiş burada düşünce hep iyi şekilde mi olmak zorunda ?????????? Bende Peugeot'cuyum ve satsam yine Peugeot alıcam. onuda satar yine Peugeot alırım. Şuda var Peugeottan başka arabaya kolay kolay binmem.. bu araba candır ya,ruh var bunların içinde,asalet var.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
bence konuyu uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. sizin için hayırlı olsun demekten başka birşey demeye gerek yok dediğiniz gibi daha da almazsınız olur biter. keyifli forumlar..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
çok doğru söylemişsin bende pug u satıyorum 28 haziranda aldım iki aydır satılıkta duruyor 11 temmuzda tatile çıktım araçın performansı hosuma gitmedi önceki arabam 98 vectra idi gözünü seviyim o arabanın aklınızda bulunsun pug ustası araban dizel sakın 160 170 yapma yağ yakmaya başlar puglar boyledır dedi bende baska birine önereceğimi düşünmüyorum özellikle performans hastalarına arac biraz nankör bakım istediğini hemen belli ediyor satmaktaki ilk nedenim yurtdışına çıkıyorum yılbaşından sonra o sebebten dolayı araba çürümesin
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
vallahi peugeota iyi bakarsan oda sana iyi bakar
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Ben Aracı 3 Senedir kullanıyorum Araç 2006 Peugeot 307 , Sadece Baskı Balataları Değiştirdim + AKÜYÜ Değiştirdim Onun Dışında Hiç Bir Sorun Olmadı , gngburak adlı arkadaşımızın da dediği gibi ona iyi bakarsan oda sana iyi bakar
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Alim Alim sen bari yapma bunu :) peugeot öncesinde tüm araçlarım mercedesti ve sağlam bir mercedes tutkunuyum :) 2012 E270 diye bir model mevcut değil bence o arabanın modelini bir araştır.. Dersen ki E250 CDI onu anlarım fabrika çıkışları motor kodlarında hata vardı sıfır veya 2.el araç almış kullanıcılara almanya talimatlı şase ile EPC sistemlerinden bakılıp araç board una kopyaladılar ve gitti..kronik olmamakla beraber..enjektörlerin uyuşmazlığını bu şekilde hallettiler :) Sen bari dikkat et yorumlara :) Unutmadan..Her aracın arızaları sıkıntıları olur,bunu gözünüzde kronikleştirip farklı yönlere çekmenin anlamı yok mekanik olan herşey zamanla arızalanır,can sıkmanıza gerek yok.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi net hatırlamıyorum ama önünde çekici vardı 4lüsü yanıyordu kaza sandık başka araba yoktu. Siyah afilli bir araçtı . bir tarafta CDI diğer tarafta e270 gibi gördüm ama 250de olabilir. Olabilir bunlar işte sonuçta insan yapısı. Ama aynı sınıftaki araçlara baktığımda pejo aynı fiyatta daha çok özellik sunmasına rağmen malzeme kalitesi düşük geliyor bana. |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Peugeot fiyatına göre daha fazla özelllik sunuyor ama dediğiniz gibi malzeme kaliteli değil ve kronikleşen bazı sorunları var ki oda can sıkıyor. Mesela bende km sayacı arada bir çalışma sorunu var hangi ustaya gittiysem çözemedi. Ama buna rağmen seviyorum pug'u belkide bu bir hastalık :) Nerde bir peugeot görsem arkamı dönüp birdaha bakıyorum..
Düzenleyen ekinoks44 - 30 Kasım 2012 Saat 19:49 |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Malzeme kalitesi opsiyon derecesi arttıkça artıyor,acımasız yorum yapmayın,donanım kalitesi ile işçilik her zaman doğru orantılıdır.
Ali'm muhtemelen benim dediğim sıkıntıdır ( w212 e250 cdi ) ,w210 ve w211 mercedesler kusursuzdur :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Arkadaşlar Peugeotlara bakınca araçlarda bir ruh var,görüntü var.Her güzelinde kusurları vardır.
206 ile ww Poloyu,307 ile veya 308 ile Golf ü yanyana koyun 10 metre geriden bir bakın bakalım.Sizi hangisi daha cok çekecek. Acıkcası ben Peugeot derim. 2006 307 1.6 HDİ sahibiydim.Ev alma durumları oldu aracımıda cok kısa bir sürede sattım.Zaman gectikten sonra bütçeme göre buseferde yine 2006 Peugeot 206 1.4 hdi sahibi oldum. iki aracımdada Hiçbir sıkıntı yaşamadım, zamanından önce bakımlarını hep yaptırdıgım içindir bunun nedenide hep orjinal parça-filitre kullanmaktan geçiyor.Sabah -25 derecede aracı çalıştırınca acele etmiyorum vs vs.. Sonuçta Ben Peugeotta kış memleketinde yaşıyor olmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım yaşamıyorumda. Kısmetse bir sonraki aracımda Peugeot 308 olacaktır.
Düzenleyen _pathfinder_ - 01 Aralık 2012 Saat 11:20 |
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bizde 3 kardeş 3 tane peugeot var
2004 206 1.4 70 HP HDİ XT ( Benim) 2010 308 1.6 92 HP HDİ Comfort (Kayınço) 2011 Partner 1.6 110 HP Zenit pack (Bacanak) Üçümüzde aracımızdan oldukça memnunuz, Allah'a şükür bi nankörlüğünü görmedik |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
6 senedir biniyorum. bakımlarını düzenli serviste yaptırırım.daha tık demedi Maşallah...
bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur demiş atalarımız...
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |