![]() |
|
Benzin Pompam mı arızalı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 18:51 |
şöyle bir arızam var yazı uzun oldu kısacası alt devirlerde tekliyor araba benzin pompası yaparmı bunu? motor soğukken özellikle, evden çıktığımda boştayken araba gaza basıyorum titreye titreye yükseliyor devir. 2500 devirlerden sonra titreymiyor gerçi. pıtır pıtır anlık kesilip düzeliyor falan tekliyor yani gaza bastığımda boşta iken. yine soğukken alt devirlerde gaza bastığımda yine gaz yememe problemi var.çok seri şekilde tekleyerek, beni ileri geri oynatarak koltuğumda hızlanıyor araba. devir yükselince yine sıkıntı yok. kavşakalrda hep 1. vitese düşmem gerekiyor özellikle motor soğukken. ama motor ısınınca bunlardan eser kalmıyor diyebilirim.düşük devirde teklemeyi biraz yapıyor yine. eskiden de şöyle bir arızası vardı 2bin devirdeyken gaza bastığımda güzel çekiş ile 3bine kadar geliyordu 3binde tık diye direksiyondakinin hissedeceği şekilde çekiş azalıyordu. oysa ben 2bin devirden beri pedala sabit basıyorum. bir ustaya üstün körük anlattığımda da benzin pompasındandır yakında yolda bırakır değişiriz demişti. benzin pompası yapar mı böyle şeyler? boğulmalar teklemeler falan.ona göre aks siparişi vereceğim benzin pompasınında siparişini vereyim birlikte. |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motorun zannedersem 307 1.6 lıklarla aynı seri..bence kelebek temızlensın katılazor bır sokulsun bakılsın temızlensın ve monıfoltun orada bır sensor var o sokulup temızlensın.. pislik var arabanda sankı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
guner38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç uğrasma direk bobine bak bence arıza var bobinde
|
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okisijen Soude diye bir parça var. Bujiye benzer. Bu teklemeyi o yapıyor genelde. Bujilerini kontrol ettir. Benzin pompası arızası değil gibi. Ben yeni tamir ettirdim pompayı ama söylediğin şekilde sallama filan olmadı hiç. Çok nadir olarak çekişten düşüyordu ama anlık oluyordu. Sonra tık diye gitti. Eğer benzin pompasından ise pompayı komple değiştirme (ankara da 400 TL) pompanın içerisinde bir motor var ve genelde o bozuluyor. Motorun fiyatı 75 tl. İyi bir usta bulursan pompanın içindeki motoru değiştirir. Geçmiş olsun. umarım tez zamanda düzelir aracın.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |