![]() |
|
oksijen sondu arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2012 Saat 20:59 |
||
http://i47.tinypic.com/20sx8w5.jpg
resim yuklemeye calıstım ama yapamadım lınkteki arıza uyarısı nedır yardımcı olabılırsenız sevınırım Düzenleyen fxmen - 01 Aralık 2012 Saat 11:32 |
|||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Motor Arızası ışığı görüyorum ama,
|
|||
![]() |
|||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
||
motor arıza ışığı aracınız lpg mi veya farklı bir yerden yakıt aldığınızda ortaya çıkan bir arıza genelde
|
|||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||
![]() |
|||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
cevaplar için tesekkur ederım benım sormak ıstedıgım sarı renkte olan arıza (kırmızı ünlem) olan degıl panelde devamlı yanıyor |
|||
![]() |
|||
||
cevaplar için tesekkur ederım benım sormak ıstedıgım sarı renkte olan arıza (kırmızı ünlem) olan degıl panelde devamlı yanıyor |
|||
![]() |
|||
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
||
sarı renkte olan motor arıza uyarı lambasıdır, çok yüksek ihtimalle uyumsuz farklı iki benzin istasyonundan benzin almışsındır,
![]() |
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim bir arkadaşla gorüştüm oksijen sondu arızası olabılır dedi buna katılıyormusunuz |
|||
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
tuplu mu aracın eger tupluse yolda sılkeleme fılan yaptısa ondan yanmıs olabılır farklı yerlerden yakıt almandan olabılır, bunlar lambayı yakar fakat aracında herhangı bısı yokmus gıbı ılerler.. eger dengesızlık goruyorsan aracında bılgısayara baglatıp gormen lazım..
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
||
arabada tup yok dun baglattım bılgısayara oksıjen sondu arızası cıktı parca 160 tl işçilik konuşmadım araca zararı fazla yakıt sarfıyatıymıs cevap veren bütün arkadaslara tesekkur ederım
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arkdaşım oksijen soude arızası başıma geldi daha önce. Aracın tekleme, irkilme gibi davranışlar gösteriyor ise, gaza bastığında arabada anormallik oloyor ise oksijen soude arızalıdır. Zaten arka tarafında kablo olan buji benzeri bir parça.
|
|||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|||
![]() |
|||
||
araçta tekleme gaz yememe vb sorun yok ama ikaz ısıgı yanıyor muhtemelen oksıtlenmıste olabılır dıyorlar sorunlar baslar ıse değiştirecegim. |
|||
|
|||
![]() |
|||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
||
Hocam sorununu çözdün mü bilmiyorum okjisen sondu arızası geçen benimde başıma geldi, değiştirdiler kısa süren bir işlem zaten 5 dk da değiştirip pp2000 den arıza arama yapıyor tekrar ve ışık siliniyor, araç garanti kapsamında olduğundan para vermedim titreme problemi vardı gaz yemiyordu araç, şimdilik düzeldi gibi ,bakalım ilerleyen günler neyi gösterecek... |
|||
![]() |
|||
||
yok daha cozmedım sadece fazla yakıyor bıraz kısın fazla kullanmıyorum nısan da fılan yaptırmayı dusunuyorum bılgılendırme için tesekkur ederım |
|||
|
|||
![]() |
|||
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben geçen kış değiştirdim.Aracım lpg li aşırı benzin yakıyordu.Lpg ayarına gittiğimde bağladıkları bilgisayarda benzin yakış rakamlarını gösterdiler.Rakam 10-11'di.Normalde olması gereken 4-5-6 civarı imiş.Aksaraydan yan sanayi 90 tl ye aldım.Orjinal 300 tl civarı idi.20 tl ye taktırdım.Çok basit takılışı var.Soketi çıkar diğer ucunu lokma takımından uygun olanı ile çevirerek tak.Sonra tekrar ölçtürdüm normal değerlere indi.
|
|||
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |