Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sizce pert mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sizce pert mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sizce pert mi?
    Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 19:16
Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

Yetkili servise yaptırmakla iyisini etmişsiniz.satarken size mutlaka zorluk çıkacaktır ama yetkili servis işin içinde olunca bu zrluk minimuma iner.
yetkili servis yaptığı işi garantili yapar..6 ay işçilik 2 yıl parça yanlış hatırlamıyorsam.aracınıza bindiğinizde eskiden olmayan ama şimdi olan küçük-büyük her türü skınıtınızı geçiştirmeyin ve servise gidin.

Aynen öyle yaptım, daha önce motor kulaklarının değişmesi gerekiyordu titreme vardı stop ederken, onu arada hallettirdim, yüksek hızlarda titreme vardı ama rot ve balans ile ilgili değildi, o da halledildi, bilyalar torsiyon falan değiştirilmiş.

Yapılan işçiliklere 1 yıl parçalarda 2 yıl garanti varmış.

Düzenleyen cnrars - 22 Aralık 2012 Saat 19:17
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 19:02
Yetkili servise yaptırmakla iyisini etmişsiniz.satarken size mutlaka zorluk çıkacaktır ama yetkili servis işin içinde olunca bu zrluk minimuma iner.
yetkili servis yaptığı işi garantili yapar..6 ay işçilik 2 yıl parça yanlış hatırlamıyorsam.aracınıza bindiğinizde eskiden olmayan ama şimdi olan küçük-büyük her türü skınıtınızı geçiştirmeyin ve servise gidin.

Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 18:47
Bence çok bi şey yok ya araçta Göral 7 de der 10 da der. Sanayide çok daha uygun fiyata hallederler onu. Araç perte çıkarsa da siz paranızı alacaksınız araç da sigorta şirketine geçecek diye biliyorum ben. Satmakla felan siz uğraşmayacaksınız ki. Yaptırırsanız da resimleri saklayın. Arkadan duramadı hızlı vurdu felan deyince bende epey sağlam vurdu sandım bunda bi şey yok hocam yaptırsan da satarsın resimleri sakla sen.
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 18:25
evet millette boya ve değişen parça takıntısı var, parçalar çıkma olsa, sanayide bir yere yaptırsam neyse ki o zaman belki 3000-4000 liraya yaptırabilirdim. 6200 lira fiyat çıkardı servis ve yapılan herşey garantili ve orjinal parça, ama işte gelde bunu alacak adama anlat :(
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 18:15
ust Geçmiş olsun satarken baya düşük yazman gerekicek boyaya çok taıkıyorlar artık her ne kadar her şey orjinali vs iile değişmiş olsada 
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 17:53
Arkadaşlar tekrar merhaba,

Aracımı aldım, Eksper yapılması yönünde rapor vermişti ve yapıldı şu an için bir sorun yok, Göral 6200TL fatura çıkardı, tramerde 5000 tl görünüyor, nasıl oluyor anlamadım. Bagaj kapağı değişmiş ve arka sağ çamurluk boyanmış, bagaj içi havuzu ve arka panel denen yer boyanmış. Ve airbag ve airbag beyni. Gerisi çok önemli olmayan küçük parçalar. (sinyal kolu seti, bilyalar, egsozun bağlantı yeri, yedek lastik tutma kolları, tampon, motor kulakları vs.)

Bundan sonra sorun çıkarmaz değil mi? Bugün 150km ye kadar çıktım hiç bir sorun yok, ne bir titreme ne bir gıcırtı ne de bir ses, ne de savrulma vs. Ancak araçta motor lambası yanıyordu bunun hasar ile ilgisi yokmuş, EPG hortumu mu vanası mı ne öyle bir şey dediler, onun değiştirilmesi gerekiyormuş, bu nedir bilen var mı?
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2012 Saat 00:24
Satarken canınız biraz sıkılabilir ama hayırlısı, fotoları falan mutlaka saklayın. İnş güzel bir şekilde çıkar servisten ve memnun kalırsınız.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 23:48
Servis, arkada ki 206 HDI yazısına 27 Lira, bagaj ampul şapkasına 44 lira, iki ampule 24 lira, bagaj boyama işçiliğine 600 lira fatura çıkarıyor, vs.vs. tabi bunlar yekün tutuyor ve toplamda 6000 küsür rakam çıkıyor. Artık verdim bir kere ): Ama esasen 3000' den fazla hasar yok bence,
Yukarı Dön
MagicPerformance Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MagicPerformance Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 20:11
bu aracın neresi pert yahu servis dışında adam gibi bi garaja yaptırın arabayı bu arabanın 5000 tl bile masrafı çıkmaz.
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 17:11
Hocam servisin fiyatı şişirdiği belli bence siz resimleri saklayın, gerekirse ilana kazalı resimlerinide koyarsınız satmakta zorlanacağınız sanmıyorum.
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 17:03
Merhaba arkadaşlar, 

Aracım Göral' da yapılıyor, az önce Tramer' den sorguladım kendi aracım için, 6000-TL tutarında hasar sms i geldi, aracımda çok aman aman birşey yok sizce satarken resimleri göstersem bu karşı tarafta "uuu çokmuş" diye tepki alır mıyım, yani satarken problem yaşar mıyım? Resimler 1.sayfa da var.
Yukarı Dön
AKIF Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AKIF Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 19:36

geçmiş olsun oncelikle.   keske aracın yandan'da fotografı olsaydı. ama görünüre göre 2 arabadada pertlik durum yok ama aırbag patladı dıyorsun.  durum ortada anlayacagın.  pert olmas iyidir bana sorarsan aracın degerını alırsın birazda uzerıne kayarsan daha ıyısını alabılırsın. bu sekilde hem aracın yapılması için 1-2 ay bekler hemde satarken aracın degerı bayagı duser.   al 18.500 tl ni cekil derim.

Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 18:05
Arkadaşlar, kasko şirketi ile ödeyecekleri rakamda bir türlü anlaşamadık bu yüzden eskper bugün araç yapılsın o zaman diye rapor vermiş ve Göral aradı aracım yapılıyor.

Bagaj kapağı ve tampon değişecekmiş, sağ arka çamurluk boyanacakmış, bagaj iç paneli değişe de değişecekmiş. Geri kalanlar tırı vırı zaten, arkadan darbe aldığı için eksoz manifoltu hasar almış ve motor kulakları da değişecekmiş. Airbag beynide değişmesi lazımmış, son olarak stepne ayakları ve arka da bir kaç parça var isimleri aklıma gelmiyor, bunların yapılması gerekiyormuş. Toplam 6500 lira fatura çıkardı Göral, sizce goral bu işleri iyi yapar ve arabam sorun çıkarır mı? Özellikle arkada tıkırdama gıcırdama vs. olur mu?

Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2012 Saat 10:54
bence en iyisi perte ayırmanız satarken sıkıntı yaşmamanız açısından. ayrıca yaptırdıktan sonra içinize sinmeme ihtimali var . şuan belki  biraz zararınız oluyor ama ilerde satarkende sıkıntı yaşanabilir.benim aracımda plastik çamurluk ve sağ kapı sacı değişmiş geçenlerde  ihtiyacım oldu satmaya kalktım gelenlerin muamelesini görünce vaz geçtim faizine razı olup kredi çektim .ilanda plakayı açık bıraktım toplamda 1500 ve250,248 tl lik 3 hasarı var adamlar bunlara bakıp tramerde hasarı var diyerek telefon ediyorlar düşünün artık.
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2012 Saat 10:19
servis diyor ki, görünürde pek bir şey yok ama aracın bagaj havuzu denen yeri yani arka kısmının değişmesi lazımmış, akislerde de sıkıntı varmış, arka kısmın yerine yeni bir parça takılması gerekiyormuş, aracın alt kısımlarının robota girip düzelmesi gerekirmiş,  bunlarda yüksek onarım bedelleri çıkarıyormuş, ayrıca onarım masrafı aracın piyasa değerinin %50 sini geçtiği için pertmiş :( airbag'lerde cabası.
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 23:42
araçta pek bişey yok gibi, çok yazık olmuş hem 2006 model 66 binde ve dizel hemde boyasız ama malesef tramer kayıtlarına geçiceğinden dolayı parayı almak bence en mantıklısı ha aynı temizlikte bir araçta 20 den aşağı zor bulunur oda bir gerçek.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 22:49
dışarda elbette yaptırılabilir ancak araç göral a çekildi için size ektradan expertiz masrafı hatta saçma sapan park parası bile talep edilebilir en az 300 tl gibi bir rakam...
yaptırmanızı mantık olarak doğru olabilir ancak satmaya kalksanız tramerde kısaca plakanızda en 7 bin tl+ işçilk gibi bir hasar görünecek...
forumdan da anlaşılacağı üzere  daha şimdiden kazalı araca yapılan muamele ortada  bence araçta hiçbir şey yok ama bu kişiden kişiye değişir...fotoğrafta çekseniz bunu karşınızdaki insa anlatmak çok çok zor bir durum
size şöyle örnek veriyim..
benim şu ana kadar kullandığım 3. araç bunlardan 2sini ben kazalı yani pert alıp yaptırdım...
daha önceki 308i satarken o kadar zorlandımki anlatamam fotoğrafaları olduğu halde insanlar saçma sapan bahanelerle yaklaşmıyo herşeyi geçtim inanmıyorlar ancak her pert gözüyle bakılan araba bence ağır hasarlı değildir...
şu an kullandığım 3008 de pert kaydı var kime ne.ben serviste bu aracı yaptırdım kafamda en ufak bir soru işareti yok..sonuçta kendi kullandığım aracın piyasa fiyatı 55-65 arasında ha 45 e de 3008 var ama inanın benim aracım çok daha temizdir ...ben aldığımda araç 25 bin km de idi çok şükür hiç bir sorun yaşamadım...çok çok da memnunum...uzun sürede Allahtan bir mani gelmez ise satmayı düşünmüyorum...
bunları size söylememdeki amaç ben neredeyse 3 yıldır bu pert araç mevzularının içindeyim...
araca resmen yolda dökülecek patlayacak uçacak muamelesi yapılıyor...
hasar kayıtlı araçların tutarına bakılıp aracın ne tarz bir hasar aldığının senaryoları yazılıyor...
her neyse çok konuştum umarım gönlünüze göre olur

Düzenleyen kaan__ - 20 Kasım 2012 Saat 22:52
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 22:24
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Orjinalini yazan: cnrars cnrars Yazdı:

2006 model 1.4 HDI X-Design, esasen resimler silinmiş, çok aman aman bir hasarı yok, çarpan araçla benim aracın resimlerine ait link aşağıda

sizce yaptırsam da binsem mi yoksa 14-15 e razı mı olsam lütfen fikir verin arkadaşlar.

Hocam bence 16 binden aşağı razı olmayın almaya kalksanız alamazsınız 16 bine, 14 bini hiç düşünmeyin bence, gerekirse yaptırın binin sonuçta çok büyük hasarı yok

işte ben de onu düşünüyorum, yaptırılması konusunda diretebilir miyim? İlla ki yapın para mara istemem diyebilir miyim ve şu an araç yetkili serviste, başka yerde yapılmamasını da isteyebilir miyim?
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 22:17
Orjinalini yazan: cnrars cnrars Yazdı:

2006 model 1.4 HDI X-Design, esasen resimler silinmiş, çok aman aman bir hasarı yok, çarpan araçla benim aracın resimlerine ait link aşağıda

sizce yaptırsam da binsem mi yoksa 14-15 e razı mı olsam lütfen fikir verin arkadaşlar.

Hocam bence 16 binden aşağı razı olmayın almaya kalksanız alamazsınız 16 bine, 14 bini hiç düşünmeyin bence, gerekirse yaptırın binin sonuçta çok büyük hasarı yok
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 21:56
Orjinalini yazan: kaan__ kaan__ Yazdı:

tekrardan geçmiş olsun ü
aracınızı siz pert edin ben bi yakınıma alıyım Wink
şaka bi tarafa bu araç yapılmayacak düzeyde değil...
ama aracınız pert olursa şimdiden talibim

arabam çok iyi şimdiye kadar yetkili servis bakımlı ve daha 66 binde, ilk kazası ve hiç boya bile yoktu :( eksper pert etmek için elinden geleni yapıyor, günde 5-6 defa aradı, kesin kendisine alacak adam, benimde içime sinmiyor ama aynı renk aynı model aynı temizlik ve titizlikle kullanılmış bakımlı bir araç bulamam sanırım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 528 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6496 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 201 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 472 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 381 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107618 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1615 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3265 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10187 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9018 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1084 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1273 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1707 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55656 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 329 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1437 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2919 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 293 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2938 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English