![]() |
|
Sizce pert mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 19:16 |
|
Aynen öyle yaptım, daha önce motor kulaklarının değişmesi gerekiyordu titreme vardı stop ederken, onu arada hallettirdim, yüksek hızlarda titreme vardı ama rot ve balans ile ilgili değildi, o da halledildi, bilyalar torsiyon falan değiştirilmiş.
Yapılan işçiliklere 1 yıl parçalarda 2 yıl garanti varmış. Düzenleyen cnrars - 22 Aralık 2012 Saat 19:17 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yetkili servise yaptırmakla iyisini etmişsiniz.satarken size mutlaka zorluk çıkacaktır ama yetkili servis işin içinde olunca bu zrluk minimuma iner.
yetkili servis yaptığı işi garantili yapar..6 ay işçilik 2 yıl parça yanlış hatırlamıyorsam.aracınıza bindiğinizde eskiden olmayan ama şimdi olan küçük-büyük her türü skınıtınızı geçiştirmeyin ve servise gidin. |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Bence çok bi şey yok ya araçta Göral 7 de der 10 da der. Sanayide çok daha uygun fiyata hallederler onu. Araç perte çıkarsa da siz paranızı alacaksınız araç da sigorta şirketine geçecek diye biliyorum ben. Satmakla felan siz uğraşmayacaksınız ki. Yaptırırsanız da resimleri saklayın. Arkadan duramadı hızlı vurdu felan deyince bende epey sağlam vurdu sandım bunda bi şey yok hocam yaptırsan da satarsın resimleri sakla sen.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
evet millette boya ve değişen parça takıntısı var, parçalar çıkma olsa, sanayide bir yere yaptırsam neyse ki o zaman belki 3000-4000 liraya yaptırabilirdim. 6200 lira fiyat çıkardı servis ve yapılan herşey garantili ve orjinal parça, ama işte gelde bunu alacak adama anlat :(
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
ust Geçmiş olsun satarken baya düşük yazman gerekicek boyaya çok taıkıyorlar artık her ne kadar her şey orjinali vs iile değişmiş olsada
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Aracımı aldım, Eksper yapılması yönünde rapor vermişti ve yapıldı şu an için bir sorun yok, Göral 6200TL fatura çıkardı, tramerde 5000 tl görünüyor, nasıl oluyor anlamadım. Bagaj kapağı değişmiş ve arka sağ çamurluk boyanmış, bagaj içi havuzu ve arka panel denen yer boyanmış. Ve airbag ve airbag beyni. Gerisi çok önemli olmayan küçük parçalar. (sinyal kolu seti, bilyalar, egsozun bağlantı yeri, yedek lastik tutma kolları, tampon, motor kulakları vs.) Bundan sonra sorun çıkarmaz değil mi? Bugün 150km ye kadar çıktım hiç bir sorun yok, ne bir titreme ne bir gıcırtı ne de bir ses, ne de savrulma vs. Ancak araçta motor lambası yanıyordu bunun hasar ile ilgisi yokmuş, EPG hortumu mu vanası mı ne öyle bir şey dediler, onun değiştirilmesi gerekiyormuş, bu nedir bilen var mı?
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Satarken canınız biraz sıkılabilir ama hayırlısı, fotoları falan mutlaka saklayın. İnş güzel bir şekilde çıkar servisten ve memnun kalırsınız.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
Servis, arkada ki 206 HDI yazısına 27 Lira, bagaj ampul şapkasına 44 lira, iki ampule 24 lira, bagaj boyama işçiliğine 600 lira fatura çıkarıyor, vs.vs. tabi bunlar yekün tutuyor ve toplamda 6000 küsür rakam çıkıyor. Artık verdim bir kere ): Ama esasen 3000' den fazla hasar yok bence,
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
bu aracın neresi pert yahu servis dışında adam gibi bi garaja yaptırın arabayı bu arabanın 5000 tl bile masrafı çıkmaz.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam servisin fiyatı şişirdiği belli bence siz resimleri saklayın, gerekirse ilana kazalı resimlerinide koyarsınız satmakta zorlanacağınız sanmıyorum.
|
||
![]() |
||
|
Merhaba arkadaşlar,
Aracım Göral' da yapılıyor, az önce Tramer' den sorguladım kendi aracım için, 6000-TL tutarında hasar sms i geldi, aracımda çok aman aman birşey yok sizce satarken resimleri göstersem bu karşı tarafta "uuu çokmuş" diye tepki alır mıyım, yani satarken problem yaşar mıyım? Resimler 1.sayfa da var.
|
||
![]() |
||
AKIF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
geçmiş olsun oncelikle. keske aracın yandan'da fotografı olsaydı. ama görünüre göre 2 arabadada pertlik durum yok ama aırbag patladı dıyorsun. durum ortada anlayacagın. pert olmas iyidir bana sorarsan aracın degerını alırsın birazda uzerıne kayarsan daha ıyısını alabılırsın. bu sekilde hem aracın yapılması için 1-2 ay bekler hemde satarken aracın degerı bayagı duser. al 18.500 tl ni cekil derim. |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar, kasko şirketi ile ödeyecekleri rakamda bir türlü anlaşamadık bu yüzden eskper bugün araç yapılsın o zaman diye rapor vermiş ve Göral aradı aracım yapılıyor.
Bagaj kapağı ve tampon değişecekmiş, sağ arka çamurluk boyanacakmış, bagaj iç paneli değişe de değişecekmiş. Geri kalanlar tırı vırı zaten, arkadan darbe aldığı için eksoz manifoltu hasar almış ve motor kulakları da değişecekmiş. Airbag beynide değişmesi lazımmış, son olarak stepne ayakları ve arka da bir kaç parça var isimleri aklıma gelmiyor, bunların yapılması gerekiyormuş. Toplam 6500 lira fatura çıkardı Göral, sizce goral bu işleri iyi yapar ve arabam sorun çıkarır mı? Özellikle arkada tıkırdama gıcırdama vs. olur mu? |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bence en iyisi perte ayırmanız satarken sıkıntı yaşmamanız açısından. ayrıca yaptırdıktan sonra içinize sinmeme ihtimali var . şuan belki biraz zararınız oluyor ama ilerde satarkende sıkıntı yaşanabilir.benim aracımda plastik çamurluk ve sağ kapı sacı değişmiş geçenlerde ihtiyacım oldu satmaya kalktım gelenlerin muamelesini görünce vaz geçtim faizine razı olup kredi çektim .ilanda plakayı açık bıraktım toplamda 1500 ve250,248 tl lik 3 hasarı var adamlar bunlara bakıp tramerde hasarı var diyerek telefon ediyorlar düşünün artık.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
servis diyor ki, görünürde pek bir şey yok ama aracın bagaj havuzu denen yeri yani arka kısmının değişmesi lazımmış, akislerde de sıkıntı varmış, arka kısmın yerine yeni bir parça takılması gerekiyormuş, aracın alt kısımlarının robota girip düzelmesi gerekirmiş, bunlarda yüksek onarım bedelleri çıkarıyormuş, ayrıca onarım masrafı aracın piyasa değerinin %50 sini geçtiği için pertmiş :( airbag'lerde cabası.
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
araçta pek bişey yok gibi, çok yazık olmuş hem 2006 model 66 binde ve dizel hemde boyasız ama malesef tramer kayıtlarına geçiceğinden dolayı parayı almak bence en mantıklısı ha aynı temizlikte bir araçta 20 den aşağı zor bulunur oda bir gerçek.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
|
dışarda elbette yaptırılabilir ancak araç göral a çekildi için size ektradan expertiz masrafı hatta saçma sapan park parası bile talep edilebilir en az 300 tl gibi bir rakam...
yaptırmanızı mantık olarak doğru olabilir ancak satmaya kalksanız tramerde kısaca plakanızda en 7 bin tl+ işçilk gibi bir hasar görünecek... forumdan da anlaşılacağı üzere daha şimdiden kazalı araca yapılan muamele ortada bence araçta hiçbir şey yok ama bu kişiden kişiye değişir...fotoğrafta çekseniz bunu karşınızdaki insa anlatmak çok çok zor bir durum size şöyle örnek veriyim.. benim şu ana kadar kullandığım 3. araç bunlardan 2sini ben kazalı yani pert alıp yaptırdım... daha önceki 308i satarken o kadar zorlandımki anlatamam fotoğrafaları olduğu halde insanlar saçma sapan bahanelerle yaklaşmıyo herşeyi geçtim inanmıyorlar ancak her pert gözüyle bakılan araba bence ağır hasarlı değildir... şu an kullandığım 3008 de pert kaydı var kime ne.ben serviste bu aracı yaptırdım kafamda en ufak bir soru işareti yok..sonuçta kendi kullandığım aracın piyasa fiyatı 55-65 arasında ha 45 e de 3008 var ama inanın benim aracım çok daha temizdir ...ben aldığımda araç 25 bin km de idi çok şükür hiç bir sorun yaşamadım...çok çok da memnunum...uzun sürede Allahtan bir mani gelmez ise satmayı düşünmüyorum... bunları size söylememdeki amaç ben neredeyse 3 yıldır bu pert araç mevzularının içindeyim... araca resmen yolda dökülecek patlayacak uçacak muamelesi yapılıyor... hasar kayıtlı araçların tutarına bakılıp aracın ne tarz bir hasar aldığının senaryoları yazılıyor... her neyse çok konuştum umarım gönlünüze göre olur Düzenleyen kaan__ - 20 Kasım 2012 Saat 22:52 |
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
![]() |
||
|
işte ben de onu düşünüyorum, yaptırılması konusunda diretebilir miyim? İlla ki yapın para mara istemem diyebilir miyim ve şu an araç yetkili serviste, başka yerde yapılmamasını da isteyebilir miyim?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam bence 16 binden aşağı razı olmayın almaya kalksanız alamazsınız 16 bine, 14 bini hiç düşünmeyin bence, gerekirse yaptırın binin sonuçta çok büyük hasarı yok |
||
![]() |
||
|
arabam çok iyi şimdiye kadar yetkili servis bakımlı ve daha 66 binde, ilk kazası ve hiç boya bile yoktu :( eksper pert etmek için elinden geleni yapıyor, günde 5-6 defa aradı, kesin kendisine alacak adam, benimde içime sinmiyor ama aynı renk aynı model aynı temizlik ve titizlikle kullanılmış bakımlı bir araç bulamam sanırım.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |