![]() |
|
ACIL YARDIM ARKADASLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2012 Saat 21:32 |
||
Merhaba arkadaslar 4 senelık cıddı ılıskım az once ortada aldatma yada vb bır sorun yokken sona erdı 4 senedır herseyımı verdıgım paylastıgım kız arkadasımı kaybetmek uzereyım.. lutfen bana yol gosterın cok kotu durumdayım..
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sakin karar vermen lazım, bitirmek kolayda devam ettirmek zor.
|
|||
![]() |
|||
turquaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
||
dostum Bana pek düşmez ama , her ilişkinin bir pick noktası vardır . parabol bir eksende atılan cisim en tepe noktaya gelince anlıkta olsa durur ve hızını tüketir, sonrasında düşüşe gecer. şimdi sen parabolün en yukarısındasın , biraz heycan biraz özlem biraz olduğundan farklı rutin olmayan bir noktaya cıkarman gerek ilişkini bence. hiç yapmadığın birseyi yap mesela , cıkgit yanına dolasmayı teklif et gec saatlere kadar hafif romantik hafif heycanlı , bence bu gerekli . ![]() |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Birseyler yazmak isterim ancak bu durumda olan arkadasimizin kac yasinda oldugunu bilmek isterim. 18-23 yas araliginda farkli, 24-28 yas araliginda ise tamamen farkli duygular, beklentiler, heyecanlar vardir.
|
|||
![]() |
|||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
||
kardes aldatma yok bısey yok nasıl bıter ozaman senden gızledıgı bısey var yada aranıza sogukluk gırdı ama unutma hayatta hıc bısey senden onemlı degıl ve hıc bısey can sıkmaya deymıo.beımde bı sevdıgım wardı 6 yılımı werdım dokunmadım evlenecem dıye ayrıldık bıgun baska bırıyle cıkmaya basladı ve onunla beraber oldu senın anlıcagın deymez canını sıkma
SEVDIKTE NE OLDU EFES PILSEN ZENGIN OLDU HESABI:)
|
|||
![]() |
|||
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
||
6 yıllık ilişkisini evlilikle taçlandıran biri olarak nacizane tavsiyemi dinleyebilirsin çünkü bu süre zarfında böyle bunalımlara bizim ilişkimizde girmişti;
Kardeşim bence son hamleni yap (mesela güzel bir hediyeyle düzeltmeye çalış , çiçek al vs.) ama kazanmak için önemli olan bundan sonrası bu hamleden sonra bekle, beklemek çok önemlidir kızlar fazla üstüne düşülmesinden hoşlanmaz. Aklında o elinden geleni yaptı olarak kalmalısın bak sonra herşey nasıl düzeliyor. Ama hamlen de çok önemli hamle önemsenmezse "hiç de umrunda değilmişim" olursun;) başarılar.. |
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
karşılıklı konuşarak kendinize biraz zaman tanıyın ve birbirinizi özleyin. kendiliginden düzelecektir
![]() ![]() |
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
||
20 yasında kız bende 25 yasındayım
|
|||
![]() |
|||
SilverX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: muş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
||
Giderse biter dostum seven gitmez ..... |
|||
206 hdi feline 2006
|
|||
![]() |
|||
turquaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
||
birazöyle olmus evet ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |