Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACIL YARDIM ARKADASLAR

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25480
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 17:53
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ACIL YARDIM ARKADASLAR
Mesajı Yazan: simurg
Konu: ACIL YARDIM ARKADASLAR
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2012 Saat 21:32
Merhaba arkadaslar 4 senelık cıddı ılıskım az once ortada aldatma yada vb bır sorun yokken sona erdı 4 senedır herseyımı verdıgım paylastıgım kız arkadasımı kaybetmek uzereyım.. lutfen bana yol gosterın cok kotu durumdayım..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2012 Saat 22:20
Sakin karar vermen lazım, bitirmek kolayda devam ettirmek zor.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: turquaz
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2012 Saat 23:16
Orjinalini yazan: simurg simurg Yazdı:

Merhaba arkadaslar 4 senelık cıddı ılıskım az once ortada aldatma yada vb bır sorun yokken sona erdı 4 senedır herseyımı verdıgım paylastıgım kız arkadasımı kaybetmek uzereyım.. lutfen bana yol gosterın cok kotu durumdayım..

dostum Bana pek düşmez ama , her ilişkinin bir pick noktası vardır . parabol bir eksende atılan cisim en tepe noktaya gelince anlıkta olsa durur ve hızını tüketir, sonrasında düşüşe gecer. şimdi sen parabolün en yukarısındasın , biraz heycan biraz özlem biraz olduğundan farklı rutin olmayan bir noktaya cıkarman gerek ilişkini bence. hiç yapmadığın birseyi yap mesela , cıkgit yanına dolasmayı teklif et gec saatlere kadar hafif romantik hafif heycanlı , bence bu gerekli . Wink

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2012 Saat 23:53
Birseyler yazmak isterim ancak bu durumda olan arkadasimizin kac yasinda oldugunu bilmek isterim. 18-23 yas araliginda farkli, 24-28 yas araliginda ise tamamen farkli duygular, beklentiler, heyecanlar vardir.

Mesajı Yazan: soner09
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2012 Saat 10:09
kardes aldatma yok bısey yok nasıl bıter ozaman senden gızledıgı bısey var yada aranıza sogukluk gırdı ama unutma hayatta hıc bısey senden onemlı degıl ve hıc bısey can sıkmaya deymıo.beımde bı sevdıgım wardı 6 yılımı werdım dokunmadım evlenecem dıye ayrıldık bıgun baska bırıyle cıkmaya basladı ve onunla beraber oldu senın anlıcagın deymez canını sıkma 
SEVDIKTE NE OLDU EFES PILSEN ZENGIN OLDU HESABI:)

Mesajı Yazan: electman
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2012 Saat 10:44
     6 yıllık ilişkisini evlilikle taçlandıran biri olarak nacizane tavsiyemi dinleyebilirsin çünkü bu süre zarfında böyle bunalımlara bizim ilişkimizde girmişti;

Kardeşim bence son hamleni yap (mesela güzel bir hediyeyle düzeltmeye çalış , çiçek al vs.) ama kazanmak için önemli olan bundan sonrası bu hamleden sonra bekle, beklemek çok önemlidir kızlar fazla üstüne düşülmesinden hoşlanmaz. Aklında o elinden geleni yaptı olarak kalmalısın bak sonra herşey nasıl düzeliyor. Ama hamlen de çok önemli hamle önemsenmezse "hiç de umrunda değilmişim" olursun;) başarılar..

Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2012 Saat 11:38
karşılıklı konuşarak kendinize biraz zaman tanıyın ve birbirinizi özleyin. kendiliginden düzelecektir Winkbirde 4 sene diyosun naptın bunca sene ewlenme teklif etsene kardeşim ne uzatıyorsun tanıyamadınızmı daha birbiriniziAngry

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesajı Yazan: simurg
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2012 Saat 16:30
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Birseyler yazmak isterim ancak bu durumda olan arkadasimizin kac yasinda oldugunu bilmek isterim. 18-23 yas araliginda farkli, 24-28 yas araliginda ise tamamen farkli duygular, beklentiler, heyecanlar vardir.

20 yasında kız bende 25 yasındayım

Mesajı Yazan: SilverX
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2012 Saat 16:35

Giderse biter dostum seven gitmez .....

-------------
206 hdi feline 2006

Mesajı Yazan: turquaz
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2012 Saat 01:43
Orjinalini yazan: 307 bursa 307 bursa Yazdı:

Orjinalini yazan: turquaz turquaz Yazdı:

Orjinalini yazan: simurg simurg Yazdı:

dostum Bana pek düşmez ama , her ilişkinin bir pick noktası vardır . parabol bir eksende atılan cisim en tepe noktaya gelince anlıkta olsa durur ve hızını tüketir, sonrasında düşüşe gecer. şimdi sen parabolün en yukarısındasın , biraz heycan biraz özlem biraz olduğundan farklı rutin olmayan bir noktaya cıkarman gerek ilişkini bence. hiç yapmadığın birseyi yap mesela , cıkgit yanına dolasmayı teklif et gec saatlere kadar hafif romantik hafif heycanlı , bence bu gerekli . Wink
arkadaş matematiksel olarak açıklamış hayran kaldım doğrusu :)

birazöyle olmus evet Wink

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net