![]() |
|
206 stop sorununa devam ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 10:29 |
merhabalar,herkese iyi bayramlar arkadaşlar. bana pek iyi olmadı bayram. aracım bayram neşemi böldü. daha önce sorunumu dile getirmiştim. aracım giderken stop ediyor. 10-15 dk. geçmeden çalışmıyordu bidaha. aracı bilgisayara bağladılar. alt,orta,üst oksijen sondası ve elektrik tesisatı ile ilgili sorun var dediler bujileri değştirip, arızaları giderdiklerini söyleyip gönderdiler. bi hafta sonra aynı sorun bi daha ortaya çıktı. yine bağlandı bilgisayara. bu sefer aralıklı arıza 1. , 2.,3. ve 4. silindirlerde elektrik arızası, kanister hava alma filtresi arızası yazdı. ateşleme bobinini değiştirelim dediler. orjinali ile değişti. bir ay kadar bir sorun yoktu ama dün gece eve dönerken yolda kaldı araba. 15 dk. bekledik ancak çalıştı ve ardından arıza ışığını yaktı yine. şimdi yarın yine servis yollarındayız. ama gidicem şurayı burayı değiştirelim diyip yollayacaklar ve çözüm olmazsa parayı verip gelicez yine. önce forumda bi araştırayım dedim. yardımcı olabilecek arkadaş var mı? böyle bir sorun yaşayan ve çözen ? ilginiz için teşekkür ediyorum.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorum olmadığına göre sanırım kimsenin başına böyle bir iş gelmedi. sabah servise gittim. araç bağlandı yine bilgisayara. aralıklı arıza oksijen sondası hatası ve krank sensörü arızası verdi. krank sensörünün uyumsuz olduğunu söylüyordu. sensör değişti. bakalım kullanalım ne gösterecek? umarım çözülmüştür sorun.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşim sorunun ne durumda?
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |