206 stop sorununa devam ediyor
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25355
Tarih: 05 Kasım 2025 Saat 00:13 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 stop sorununa devam ediyor
Mesajı Yazan: zgr
Konu: 206 stop sorununa devam ediyor
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2012 Saat 10:29
merhabalar,herkese iyi bayramlar arkadaşlar. bana pek iyi olmadı bayram. aracım bayram neşemi böldü. daha önce sorunumu dile getirmiştim. aracım giderken stop ediyor. 10-15 dk. geçmeden çalışmıyordu bidaha. aracı bilgisayara bağladılar. alt,orta,üst oksijen sondası ve elektrik tesisatı ile ilgili sorun var dediler bujileri değştirip, arızaları giderdiklerini söyleyip gönderdiler. bi hafta sonra aynı sorun bi daha ortaya çıktı. yine bağlandı bilgisayara. bu sefer aralıklı arıza 1. , 2.,3. ve 4. silindirlerde elektrik arızası, kanister hava alma filtresi arızası yazdı. ateşleme bobinini değiştirelim dediler. orjinali ile değişti. bir ay kadar bir sorun yoktu ama dün gece eve dönerken yolda kaldı araba. 15 dk. bekledik ancak çalıştı ve ardından arıza ışığını yaktı yine. şimdi yarın yine servis yollarındayız. ama gidicem şurayı burayı değiştirelim diyip yollayacaklar ve çözüm olmazsa parayı verip gelicez yine. önce forumda bi araştırayım dedim. yardımcı olabilecek arkadaş var mı? böyle bir sorun yaşayan ve çözen ? ilginiz için teşekkür ediyorum.
------------- 2001 206xt 1.6
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: zgr
Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2012 Saat 11:33
yorum olmadığına göre sanırım kimsenin başına böyle bir iş gelmedi. sabah servise gittim. araç bağlandı yine bilgisayara. aralıklı arıza oksijen sondası hatası ve krank sensörü arızası verdi. krank sensörünün uyumsuz olduğunu söylüyordu. sensör değişti. bakalım kullanalım ne gösterecek? umarım çözülmüştür sorun.
------------- 2001 206xt 1.6
|
Mesajı Yazan: falan
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2012 Saat 23:49
arkadaşim sorunun ne durumda?
------------- 2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|