![]() |
|
klima temizleme spreyleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 15:14 |
selamlar. klima temizleme spreyleri hakkında bilgi verir misiniz rica etsem. biraz baktım fiyatlarına 10 liradan 90 liraya kadar çok uçuk rakamları görünce tereddüt ettim. kullanan arkadaşlar var mıdır?
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel konu ramazan ben de cevapları takipteyim... |
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bir ara aldım fakat hiç bir işe yaramıyor, oto kokusundan bir farkı yok, boşuna paranızı harcamayın derim, normal evlerdeki şu airvick lere benziyor sadece biraz daha basınçlı püskürtüyor içinde bir 30-40 cm ince hortum çıkıyor hortumu ızgaradan içeri sallıyorsunuz ama nereye gittiğini bilmiyor görmüyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam olay kokusu değil. O bölgenin dezenfektasyonunu sağlayıp sağlamaması. |
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Arkadaşlar ben bir önceki aracıma kendim uygulamıştım kısaca anlatayım ; uzun aparatı sayesinde spreyi ızgaraladan içeri sıkıyorsun bende aynen öyle yaptım ama sadece 10-15 gün klimayı veya havalandırmayı açtığımda araba parfümü gibi koku veriyordu,daha sonra oda bitti.evlerde kullandığımız klimalar için bu tür bakımların daha önemli olduğunu herkez bilir ben her sene yaptırırım,bir gün evin klimasını temizletirken ustalara araçta yaptığımız bu uygulamayı sordum ve ustadan aldığım cevap şu "benim yaptığım bakımla sizin aracınıza yaptığınız bakım arasındaki farka bakın,tek benzerlik sprey sıkılması deği mi?" diye sordu bende normal olarak evet dedim (gerçektende adam o kadar çok uğraştıkı anlatamam). daha sonra usta uzun uzun anlattı ama ben kısaca yazayım,usta diyorki; "araca yapılan işlemin dezenfektasyonla alakası yok sadece belli süre temiz koku vermesinden dolayı insanlarımız inanıyor ve gereksiz yere para harcıyorlar.eğer araçlarda kulanılan klimalarda sağlık açısından hijyen istiyorsanız polen filtresi değişecek eğer maddiyat öne çıkarsa bir defa temizletip ikinciye defa mutlaka değiecek" dedi.uzun oldu ama umarım kızmassınız arkadaşlar.saygılar
|
|
![]() |
|
Abi çok güzel bir cevap olmuş elleirn dert görmesin. Usta dediğinde haklı olabilir ama ev kliması ile araba kliması da prensipte aynı olsa da farklılar. Klima aksamının temizliği dışında hava çıkışı ile bize ulaşana kadarki borü düzeneğinin temiz olması gerekir. ZAmanla kir-toz birikiyor ve bu da sağlığa zarar veriyor. Buraları ne ile temizlemek lazım ? Filtre 10-12 tl bişi. Değiştirmesi zaten 30sn bile sürmüyor. Ben 2000km de bir hava ve polen filtresini değiştiririm. Bakımı beklemem. Koku için de aktardan alacağınız saf toz vanilini aracın tabanına dökün 1-2 ay kalıyor koku. |
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Ali kardeşim 10-12 tl olan hava filtresidir heralde polen filtresi biraz pahali diye biliyorum veya peugeotlarda fiyat ucuzdur.zamanla peugeot parça fiyatlarını öğreneceğiz |
|
![]() |
|
.
|
|
![]() |
|
Abi asıl uygulama böyle işte. Baya maaliyetli bir işlem aslında sağlık için yapılması gerekir. Bu arada polen filtresinin servis parça kodu 6447AZ servis fiyatı ise kdv dahil 23.28 dışarda 10 tl :D |
|
![]() |
|
kardeşim eğer polen filtresi senin dediğin fiyatsa pejonun parçaları çok ucuz demektir,ne bileyim bir garip geldi bana.saygılar
|
|
![]() |
|
Abi bugün ön diskleri sorduk takımına 70tl dedi adam. |
|
![]() |
|
kardeşim acaba ankaradamı ucuz diyecem ama daha başka şehirlerdede sormak nasip olmadı malum aracı daha yeni aldım ama anlaşılan pejo parçaları şahin doğan gibi
![]() |
|
![]() |
|
saygılar
|
|
![]() |
|
klaik bakım malzemeleri uygun fiyatlı çoğu araca göre. Birde çoğu parça ford ve citroenle uymlu olduğu için parça bol ve ucuz oluyor ama bunlar dışında kaportaya fln gelecek olursan baya külfetli. |
|
![]() |
|
anladım kardeş.bu arada arkadaşın opeli için bir kere daha teşekkür ederim allah razı olsun kardeşim,ben arkadaşa söyledim adamla konuşacak.eğer anlaşırlarda adam buraya göndermede sıkıntı yaratırsa biz parayı sana göndeririz sana zahmet sende kargoya verirsin kardeşim ama umarım adam sorun çıkarmaz.arkadaş fiyatı uygun buldu sıkıntı çıkmazsa alacak.saygılar
|
|
![]() |
|
Rica ederim abi umarım sorunsuz olur. Şaşmaza gittim arkadaşa yay aldık taktırdık. O arada parçaçılara sordum 500den aşağı bulamazsın çıkmacıdan muayyer olmak şartıyla al dediler. Ben de yıldız sanayide opelcilere sordum zaten 2 yerde çıktı. Kargolamada sorun olursa numaramı biliyorsun :D |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
bu ürünlerin özü sulandırılmış izoprofil alkoldür. izoprofil alkol defenfekte etkisi gösterip mantarları vb organizmaları öldürür.
önceden bir kere würth klima spreyi denemiştim, gercekten iş yapıyor, uygulama klimanın yoguşma suyunun arac altına aktıgı borudan yapılıyor, cıkan yeşiliği görmelisiniz. ![]() http://shop.wurth.com.tr/klima-temizleme-spreyi-300ml |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Abi olmuyo böyle ama tek başına tek başına. Bilgilendir bizi de bizde faydalanalım. dee mi ![]() |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
sen sor yeterki ali. würth marka olan konsantre bir ürün, bi tüple 2 defa temizlik yapılıyor.
yalnız klimanın su kondens borusundan içeri sıkarsan iyi temizlik yapar. |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Abi biraz da jeoloji öğrencisinin anlayabileceği terimlerle anlatsan durumu ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |