![]() |
|
Yağ-Bakım göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 Saat 17:29 |
Arkadaşlar kontağı ilk açtığımızda araç km, yağ düzeyi ve bakıma kalan km (öyleydi sanırım) gösteriyor ya; ben bakımı yaptırdım ama o düzeyler değişmedi. evet arabanın yağının değişildiğini anlayacak kadar akıllı bir aygıt olmadığını ben de düşündüm ama nasıl algılatıcam bunu arabaya yakında yağ hatası vermeye başlıycak muhtemelen; bunu usta kendisi mi ayarlıcaktı acaba?
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustanin sayaci resetlemesi gerekirdi, unutmustur. Basit olarak soyle yapabilirsin. Kontak kapali iken sayacin onundeki butona bas ve basili tut. Diger taraftanda kontagi cevir. 10'dan geriye dogru saymaya baslayacaktir. Bitince resetlenmistir. |
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
dostum bakım yapan usta resetlemeyi unutmuş.ya götür resetlesin yada sen resetle arkadaşın tarif ettiği gibi.saygılar
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
sağolun arkadaşlar dediğiniz şekilde deneyeceğim
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |