Yağ-Bakım göstergesi
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25093
Tarih: 26 Temmuz 2025 Saat 22:01 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Yağ-Bakım göstergesi
Mesajı Yazan: FeverDog
Konu: Yağ-Bakım göstergesi
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2012 Saat 17:29
Arkadaşlar kontağı ilk açtığımızda araç km, yağ düzeyi ve bakıma kalan km (öyleydi sanırım) gösteriyor ya; ben bakımı yaptırdım ama o düzeyler değişmedi. evet arabanın yağının değişildiğini anlayacak kadar akıllı bir aygıt olmadığını ben de düşündüm ama nasıl algılatıcam bunu arabaya yakında yağ hatası vermeye başlıycak muhtemelen; bunu usta kendisi mi ayarlıcaktı acaba?
------------- Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2012 Saat 18:08
FeverDog Yazdı:
Arkadaşlar kontağı ilk açtığımızda araç km, yağ düzeyi ve bakıma kalan km (öyleydi sanırım) gösteriyor ya; ben bakımı yaptırdım ama o düzeyler değişmedi. evet arabanın yağının değişildiğini anlayacak kadar akıllı bir aygıt olmadığını ben de düşündüm ama nasıl algılatıcam bunu arabaya yakında yağ hatası vermeye başlıycak muhtemelen; bunu usta kendisi mi ayarlıcaktı acaba? |
Ustanin sayaci resetlemesi gerekirdi, unutmustur. Basit olarak soyle yapabilirsin. Kontak kapali iken sayacin onundeki butona bas ve basili tut. Diger taraftanda kontagi cevir. 10'dan geriye dogru saymaya baslayacaktir. Bitince resetlenmistir.
|
Mesajı Yazan: ERSOY-06
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2012 Saat 21:41
dostum bakım yapan usta resetlemeyi unutmuş.ya götür resetlesin yada sen resetle arkadaşın tarif ettiği gibi.saygılar
|
Mesajı Yazan: FeverDog
Mesaj Tarihi: 08 Ekim 2012 Saat 18:08
sağolun arkadaşlar dediğiniz şekilde deneyeceğim
------------- Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|