![]() |
|
Siyah mı Gümüş Gri mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 Saat 20:10 |
|
herkese iyi akşamalr.
Arkadaşlar 308 vti comfort alacağım nasipse. bu 5. arabam olcak. 2 renk arasında kararsız kaldım. bugüne kadar hep gümüş gri araclarım oldu. memnundumda. çizik belli etmez toz göstermez. ama siyah 308 ler de çok karizma duruyor. yalnız bakımları biraz zor anladığım kadarıyla. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kapalı otoparkınız varsa hiç düşünmeyin siyah ama dışarda duruyorsa gri derim.
iki aracımızda siyah yıkadın mı çok şık oluyor ama ertesi gün kaybediyor cazibesini..
bunca yıl bir daha siyah araba alanın... dedim ama bir tane daha siyah aldık. |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
+1
![]() Düzenleyen fatihgg - 28 Eylül 2012 Saat 22:01 |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Benim araba gri, dışını senede 2 kere yıkasam bile pisliği göze batmıyor :))
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
arabanıza bağlı biriyseniz siyah alın çok ugraşırsınız temizliği ile.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben gri derim.
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
kesinlikle gri 4 aydır arabamı yıkatmıyordum dedimki artık araba ağırlaştı yakıt sarfiyatını arttırıyor :))
neyse yıkattırdım gene aşık oldum arabama ama siyah arabam vardı herhafta ya yıkanacaktı yada arabamın heryerine beni yıka yazacaklardı
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
siyah rengin asaleti var bence, ama temizlemesi sorun cizigi gösterir tozu gosterir ne varsa bak cok rahat gorursun, sıcagı ceker:).. ama gumus ole degıl bir kova su, bır sıl kuru bezle tmm biter isin..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
puuahuah aynen geçen baharda 1 hafta falan yıkamamıştım arabayı üstünde bi ton beni yıka falan yazıyordu zil çaldı baktım karşı apartmandan komşu dayanamamış artık Emrah gel yıkayalım oğlum şu arabayı dedi :) ama yine de siyah olsun 3 kuruş fazla olsun;)
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
aynen siyah her yerde her ortamda şeklini koyar koyuyorda. Yıkama konusuna gelince insan misali isterse renksiz olsun araç banyosunu yaptracaksın amac nasıl göründüğü değil tertemiz hissederek pırıl pırıl kokarak parlayarak gezmek.. Saygılar.. 3 değil 10 kuruş fazla olsun SİMMSİYAHH olsun.. Çünkü siyahta prestij standart..
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yaw 4 defa araba almışsın hepsinide gri almışsın , 5.ciyide gri alacaksın ondan sonra yine bir zman sonra buralardan 6.arabamı grimi , siyahmı alacağım diyeceksin , gri diyenlere aldırma , al siyah bir raba ölümlü dünya içinde kalacağına , elinde bez ile siler durursun ama siyahın aseleti yeter. :))
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Siyah kesinlikle alma yıkatırsın koyarsın kapının önüne 2 gün sonra tozu yemiş birde siyah aracın boyası güneşde çabuk matlaşıyo ben olsam beyaz alırdım hem 308'lerede yakışıyo beyaz.
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
beyaz ve gri renklerde manuel vitesli bulmak zor. 10 ilandan 3 tanesi gümüş.onlarda zaten otoamtik vites.beyaz da çok nadir bulunuyor. benim aradığım araç en fazla 40000km civarı olması lazım. siyahlarda bu km lerde bulmak çok kolay.beyaz ve gümüş gri de 60000 kmden fazla. ayrıca bugün servise sordum. bazı arkadaşlar 308 1.6 vti comfort benzinli otomatik viteslerin robotize şanzıman olduğunu ve sorun çıkarmadığını yazmışlar. bugün bir aracın şasi numarasını verdim. malesef 307 de kullanılan AL 4 tipi şanzıman kullandıklarını ve 4 ileri olduğunu söyledi.
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Düzenleyen fTh206 - 02 Ekim 2012 Saat 01:26 |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |