![]() |
|
yagmur yagdı ihale bize patladı...sunroof |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 23:25 |
|
az önce aracıma bindim bi islaklık hissettım :D tavana bakınca ıslandıgını gördum bunun sebebı nedır neden su kacırmıstır camın etrafındkaı contamı gevşemiştir acaba ne yapılır bu durumda bana malıyetı nolur..
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cok guzel bı soru hocam :D sunroofun tahlıye hortumları var zamanla camur bırıkıp tıkanıyo servıs ozel servıse yaptırcam temızlıgını dersen tuzlu mıktar alıyolar ama forumda temızleyen bunu resımlerle anlatan arkadaslar var arastırırsan bulursun
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bi bakınıyım guncel fıyat bılgılerınıde bılen arkadaslar yazarsa sevınırm :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
üşenmedim garaja indim baktım çamurdan gider delikleri bile gözukmuyor :D durup duruken masrafa gırdık bakalım nekadara patlıcak
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
kendın temızlemeye calıs hocam konuyu bulabılırsen arkadaslar bı sprey kullanıyodu ama unuttum
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
onada bı bakınıyım ozaman ustad
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|
Bulursaniz bende bekliyorum konunun gundeme gelmesini 206 lardada varmi bu tahliye hortumu?
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
Kısa bi aradım fakat bulamadım konuyu, eğer ulaşabilen olursa burada da paylaşabilir mi?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bu olabilir mi? http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19284&title=sunroofun-su-almas-ve-tamir-edilmesi-peugeot-307 |
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
o camın etrafındaki contalar yeni bile olsa su kaçırır. peugeot bunun için sunroof camının altına oluk şeklinde su kanalı yerleştirmişdir. Camdan sızan sular buradaki kanallar ile ön camın sağ ve solundaki direğin içinden dışarı atılır. Tecrübeli biri olarak sana tavsiyem conta yerine suyun dışarı atıldığı kanalları kontrol etmelisin.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
sorunumu hallettım ustad kanallarda pek sorun yok orda bı plastık parcası var ndan sızma yapıomussılıkonladı onu oraya denedık kacırmadı :) yagmur yagmasını beklıorum net sonuc ozaman bellı olur :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |