![]() |
|
antipollution fault uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 14:55 |
hocam ben normalde 2 aydır hep sunpet'den alıyordum mazotu. geçen hafta 1 kez akpet'den aldım 40liralık, kilometreyi takip ettim yakıt sanki daha az yaktı gibi geldi o hafta. dün de depoyu akpet'ten fulledim. sonra işte bu sorun oldu. ama bugün yol bilgisayarımdaki antipollution fault yazısı ve motor araza lambası söndü. önceden shell ya da opet kullanıyordum diğer arabalarımda ama kaldırdılar sunpet ve akpet var işte. |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nereden doldurmuştunuz? Kesinse bilginiz bizimde bilgimiz olmuş olur.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ışık bugün söndü. sanırım mazottanmış kesinleşti.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hatanin ne oldugunu bilmiyorum ki zarar verip vermeyecegini soyleyebileyim. Basit birsey de olabilir ciddi de.
|
|
![]() |
|
Şuan için servise gidebilmem mümkün değil. ( en az 1 ay gibi bir sürede ) bu süre içerisinde günlük 40 50km gibi bir iş geliş gidişim var. bu hata zarar verir mi acaba. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hayir vermez. Aracinizin bilgisayara baglanip hataya neyin sebep oldugu ogrenilmelidir. Petrolden de olabilir baska birseyden de.
|
|
![]() |
|
merhabalar. 2004 model 1.4 HDI 206 aracımın yol bilgisayarında
antipollution fault uyarısı aldım. arabayı çalıştırdığım her seferinde bip sesinden sonra yol bilgisayarında yazı bu yazı çıkıyor. biraz araştırdım genelde lpg li araçlar için konular açılmış. bu hata daha bugün yeni çıktı. depoyu fullemiştim farklı bir petrolden. ayrıca klima gazı ile de alakalı olabileceğini düşündüm, çünkü klima gün geçtikte az soğutuyor. hatta soğutması şuan baya bi azaldıç klimayı açınca da fısss diye klimadan ses geliyor. bu ses 2 ay önce de geliyordu ama soğutmasında bir problem yoktu. halen var sayılmaz ama azalma hissediliyor. klima gazından dolayı bu hatayı verebilir mi? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |