Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cam kaldırma modülü sağlıklı mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cam kaldırma modülü sağlıklı mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cam kaldırma modülü sağlıklı mı
    Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2012 Saat 22:29
merhabalar. cam kaldırma modülü takmak istiyorum. geçen seneki 1 konuyu inceledim, camlar kapalıyken de devreye girdiği için cam motolarını sürekli zorluyor ve kısa sürede cam motorları gidiyor şeklinde bilgi verilmiş. geçen seneki sistemler ile şuanki sistemler nasıl acaba?

modacar

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-termikli-2-cam-otomatik-kaldirma-modulu-840295/productDetails.aspx?productId=otm840295&categoryId=20024923&SKU=OTM840295

cylone

http://www.hepsiburada.com/liste/otomatik-cam-kaldirma-modulu-2-cam-341405/productDetails.aspx?productId=otm341405&categoryId=20024923&SKU=OTM341405

termikli denmiş. bunlar sağlıklı olur mu hangisini önerirsiniz..
Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 06:54
Cenmax en iyisi diye biliyorum bende taktirmak istiyorum ama ayni sizin gibi cam motorlari ve sunrooffta sorun olusurmu diye dusunuyorum
ozaann
Yukarı Dön
EErgul Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EErgul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 22:40
alarm yok bende. bende yapabiliyor muyum ? 
birde benim arabada arkadaki kelebek camlar ile ön camların tuşu aynı. bilmeyen için anlatıyım şöyle çalışıyor. her iki camda açıkken tuşu yukarı kaldırıp öylece çekili tuttuğumda arka kelebekler kapanıyor önce 1-2 saniye bekliyor daha sonra ön camlar kapanıyor. aynı tuştan kapandığı için bence çalışabilir ama . arka kelebekler kapandığında fitile çarptığı için motoru durdurmasın modül?
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 08:06
sorun olacağını sanmıyorum.. en azından 307 cc de ayrı ayrı acabılıyosun.. benımkıde once arkayı kapatmasına ragmen
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 14:59
araştırdığım kadarı ile 20 lira civarında olan bir malzeme. kalite olarak da BTcar, modacar ve cylone var.
cylone yi de modacar satıyor. cylone taktıranlar sorun yaşamadığını söylemiş. ama modacar ve BTcar açıklamalarında modül içerisindeki sigorta cam motorlarını korur demiş. sanırım modacar alacağım.
Yukarı Dön
superyusuf Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı superyusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 15:12
mrb.ben de aynı siteden hem alarm hemde modul aldım.ve yaklasık 10 aydır kullanıyorum.hıcbır sorun yok.once sağ cam sonra şöfor camı kapanıyor.arabayı durdurup cam kapatma derdi bitiyor. modacar marka

Düzenleyen superyusuf - 27 Ağustos 2012 Saat 15:13
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 15:19
Orjinalini yazan: superyusuf superyusuf Yazdı:

mrb.ben de aynı siteden hem alarm hemde modul aldım.ve yaklasık 10 aydır kullanıyorum.hıcbır sorun yok.once sağ cam sonra şöfor camı kapanıyor.arabayı durdurup cam kapatma derdi bitiyor. modacar marka

camlar kapalı iken arabadan çıktığınızda, kapıları kilitlediğiniz zaman camlar kapalı olmasına rağmen yine de camı kaldırmaya çalışıyor mu hiç dikkat ettiniz?
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 16:57
vazgeçtim bu sistem araçlarımızın fitiline zararlı olabilir.. zaten kumandadan kapatırken sadece ön 2 yi kapatıyor aynı anda kapanmaması için arka 2 yi kapatmıyor.. fabrika isterse eklerdi bence  önce arka camın oturması sonradan ön camın kalkması gerektiğinden dolayı zararlı diyorum ben şahsi görüşüm
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 22:57
Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

camlar kapalı iken arabadan çıktığınızda, kapıları kilitlediğiniz zaman camlar kapalı olmasına rağmen yine de camı kaldırmaya çalışıyor mu hiç dikkat ettiniz?

Ewet iste benimde merak ettigim nokta orasi camlar kapaliyken
Motoru harekete gecirmeye calisiyormu?
ozaann
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 23:19
Orjinalini yazan: ozaannn ozaannn Yazdı:

Ewet iste benimde merak ettigim nokta orasi camlar kapaliyken
Motoru harekete gecirmeye calisiyormu?

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-termikli-2-cam-otomatik-kaldirma-modulu-840295/productDetails.aspx?productId=otm840295&categoryId=20024923&SKU=OTM840295

"Marka fark etmeksizin alarmınızı veya merkezi kilidinizi devreye aldığınız anda itibaren,cam motorolarınızın sıkışmaması ve akünüzün aşırı yüklenmeyle bitmemesi için sırasıyla açık olan camınızı kapatır.
Cam kapandığı anda içerisindeki mikroişlemci camın kapandığını algılar ve motorları durdurur.
Termik özeliğiyle herhangi bir sıkışma anında yine motorları durdurarak yaralanmayı önler. 
Tesisatına yerleştirilmiş sigorta cam motorlarınızı korur."

Özelliklerinde belirtmiş camlar kapandığında ya da küçük bir baskı hissettiğinde motorları durdurur demiş.
Bu sistem aracımızda olmasa bile, camlarımızı ne şekilde kapatıyoruz? iki cam da muhakkak farklı seviyede açık oluyor. ikisini birden kaldırıyoruz. daha çok açık olan cam kapanana kadar iki düğmeye de sürekli basılı tutuyoruz. diğer cam kapanmasına rağmen biz düğmeye halen daha basmış oluyoruz. tek tek basarak kapatan var mıdır acaba?

bence bu sistem o kadar kötü değil. hatta camlar açık iken daha sağlıklı. özelliklerine bakınca da hafif bir baskıda motorları duurdurmasını göz önüne alırsak, camlar kapalı iken çalışmayacaktır. ben siparişini verdim çarşamba takarız. ilerleyen günlerde yine bilgi veririm.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 23:34
Bende uzun zamandır kullanıyorum bir eksisini görmedim. bence hiçbirsey olmaz... btcar aldım çok da memnumum benımle birlikde 4 arkadasımda aldı. kımseden şikayetde gelmedi.araca bin tane deli gibi modifiye yapılırken orasını burasını oynarken ve orjınal olan hersey değşirken birsey olmuyorda bir modullemı olucak. Bence al. ben aldım hemde 14tl. 30tl taktırdım. en azından cam açık kaldımı derdım yok. kiii genelde aralık bıraktıgımda unuturdum. BENCE AL...
Yukarı Dön
EErgul Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EErgul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 00:14
CC lerde nasıl çalışıyor bu modül ? önce arka ufak camları daha sonra ön camları aynı anda kapatıyor mu ? yoksa önce sağ sonra sol camlar mı kapanıyor?
2004 Model
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 01:16
Orjinalini yazan: EErgul EErgul Yazdı:

CC lerde nasıl çalışıyor bu modül ? önce arka ufak camları daha sonra ön camları aynı anda kapatıyor mu ? yoksa önce sağ sonra sol camlar mı kapanıyor?

ön camlar için önce sol sonra sağ camı kapatıyormuş. arkalarda da sıra ile olacaktır muhtemelen. çünkü açıklamalarda aküye yüklenmemek için sıra ile kapatır yazıyor. önce hangi cam olduğu çok da önemli değil bence. nasıl olsa hepsi kapanacak. önce arka kapansa ne olur ön kapansa ne olur..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 12:52
İlk önce sol, sonra sağ cam kapanıyor 2 saniye ara ile... aynı anda kapanmıyor kapanmazda... ayrıca hangisinin önce kapandığının çok önemi yok sanırım LOL kapansında...

Düzenleyen bycem - 28 Ağustos 2012 Saat 12:53
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 12:53
Orjinalini yazan: bycem bycem Yazdı:

İlk önce sol, sonra sağ cam kapanıyor 2 saniye ara ile... aynı anda kapanmıyor kapanmazda...

Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? bir sıkıntı yaşadınız mı? bir de hangi marka takmıştınız?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 12:57

Orjinalini yazan: bycem bycem Yazdı:

İlk önce sol, sonra sağ cam kapanıyor 2 saniye ara ile... aynı anda kapanmıyor kapanmazda...

Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? bir sıkıntı yaşadınız mı? bir de hangi marka takmıştınız?

6 ay oldu. bir sorun yaşamadım. ilgili ilan aşağıdadır. ayrıca yukarıda diger msjlarımda da yazdım arkdslarımda aldı. kimseden daha bir şikayet almadım.

Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 14:38
cc lerde çok önemli önce arka camların kapanması sonra ön camların kapanması gerekir fitillerin sağlıklı kalabilmesi için
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
EErgul Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EErgul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2012 Saat 22:51

Orjinalini yazan: EErgul EErgul Yazdı:

ön camlar için önce sol sonra sağ camı kapatıyormuş. arkalarda da sıra ile olacaktır muhtemelen. çünkü açıklamalarda aküye yüklenmemek için sıra ile kapatır yazıyor. önce hangi cam olduğu çok da önemli değil bence. nasıl olsa hepsi kapanacak. önce arka kapansa ne olur ön kapansa ne olur..

normalde pek bir önemi yoktur evet ama cc lerde önemli malesef. ön camın fitili arka cama yapışık olduğu için. ayrıca cc lerde arka camlar için ayrı bir düğme yok. ön ve arka camlar açıkken, sağ cam düğmesini kaldırdığımızda önce arka cam kapanıyor çekili tutmaya devam ediyoruz 1-2 saniye sonrada ön cam kapanmaya başlıyor. 

Orjinalini yazan: okan4037 okan4037 Yazdı:

cc lerde çok önemli önce arka camların kapanması sonra ön camların kapanması gerekir fitillerin sağlıklı kalabilmesi için

2004 Model
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 Saat 01:13
Arkadaşlar bugün bağladık modülü. biraz zahmetli oldu ama güzel oldu. önce sağı kapatıyor sonra solu kapatıyor. değiştirmek için uğraşmadık.
Gayet hoş ve kullanışlı oldu. camlar kapalı durumda iken kapıları kumandan kilitleyince modül sinyal gönderiyor, camlar kapalı olduğu için hiç motorlar çalışmadan tık diye sinyal son buluyor. daha sonra diğer camı da aynı şekilde kapalı olduğunu anlayınca o da tık diye ses veriyor modül. bir zararı olmayacak. gayet kullanışlı ve rahat oldu. tavsiye ederim. 20 lira gibi bir cüzi rakam olması da gayet iyi oldu.
Yukarı Dön
cgty86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cgty86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 Saat 05:17
ben 2 senedir herhangi bir problem yaşamadım 
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7017 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 447 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 584 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 336 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5129 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 596 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 389 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 656 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 554 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2265 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5607 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4839 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2049 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2202 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37353 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English