![]() |
|
Cam kaldırma modülü sağlıklı mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2012 Saat 22:29 |
||
merhabalar. cam kaldırma modülü takmak istiyorum. geçen seneki 1 konuyu inceledim, camlar kapalıyken de devreye girdiği için cam motolarını sürekli zorluyor ve kısa sürede cam motorları gidiyor şeklinde bilgi verilmiş. geçen seneki sistemler ile şuanki sistemler nasıl acaba?
modacar http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-termikli-2-cam-otomatik-kaldirma-modulu-840295/productDetails.aspx?productId=otm840295&categoryId=20024923&SKU=OTM840295 cylone http://www.hepsiburada.com/liste/otomatik-cam-kaldirma-modulu-2-cam-341405/productDetails.aspx?productId=otm341405&categoryId=20024923&SKU=OTM341405 termikli denmiş. bunlar sağlıklı olur mu hangisini önerirsiniz.. |
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Cenmax en iyisi diye biliyorum bende taktirmak istiyorum ama ayni sizin gibi cam motorlari ve sunrooffta sorun olusurmu diye dusunuyorum
|
|||
ozaann
|
|||
![]() |
|||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
||
alarm yok bende. bende yapabiliyor muyum ?
birde benim arabada arkadaki kelebek camlar ile ön camların tuşu aynı. bilmeyen için anlatıyım şöyle çalışıyor. her iki camda açıkken tuşu yukarı kaldırıp öylece çekili tuttuğumda arka kelebekler kapanıyor önce 1-2 saniye bekliyor daha sonra ön camlar kapanıyor. aynı tuştan kapandığı için bence çalışabilir ama . arka kelebekler kapandığında fitile çarptığı için motoru durdurmasın modül?
|
|||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
sorun olacağını sanmıyorum.. en azından 307 cc de ayrı ayrı acabılıyosun.. benımkıde once arkayı kapatmasına ragmen
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
||
araştırdığım kadarı ile 20 lira civarında olan bir malzeme. kalite olarak da BTcar, modacar ve cylone var.
cylone yi de modacar satıyor. cylone taktıranlar sorun yaşamadığını söylemiş. ama modacar ve BTcar açıklamalarında modül içerisindeki sigorta cam motorlarını korur demiş. sanırım modacar alacağım. |
|||
![]() |
|||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mrb.ben de aynı siteden hem alarm hemde modul aldım.ve yaklasık 10 aydır kullanıyorum.hıcbır sorun yok.once sağ cam sonra şöfor camı kapanıyor.arabayı durdurup cam kapatma derdi bitiyor. modacar marka
Düzenleyen superyusuf - 27 Ağustos 2012 Saat 15:13 |
|||
![]() |
|||
||
camlar kapalı iken arabadan çıktığınızda, kapıları kilitlediğiniz zaman camlar kapalı olmasına rağmen yine de camı kaldırmaya çalışıyor mu hiç dikkat ettiniz? |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
vazgeçtim bu sistem araçlarımızın fitiline zararlı olabilir.. zaten kumandadan kapatırken sadece ön 2 yi kapatıyor aynı anda kapanmaması için arka 2 yi kapatmıyor.. fabrika isterse eklerdi bence önce arka camın oturması sonradan ön camın kalkması gerektiğinden dolayı zararlı diyorum ben şahsi görüşüm
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||
Ewet iste benimde merak ettigim nokta orasi camlar kapaliyken Motoru harekete gecirmeye calisiyormu? |
|||
ozaann
|
|||
![]() |
|||
||
http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-termikli-2-cam-otomatik-kaldirma-modulu-840295/productDetails.aspx?productId=otm840295&categoryId=20024923&SKU=OTM840295 "Marka fark etmeksizin alarmınızı veya merkezi kilidinizi devreye aldığınız anda itibaren,cam motorolarınızın sıkışmaması ve akünüzün aşırı yüklenmeyle bitmemesi için sırasıyla açık olan camınızı kapatır. Cam kapandığı anda içerisindeki mikroişlemci camın kapandığını algılar ve motorları durdurur. Termik özeliğiyle herhangi bir sıkışma anında yine motorları durdurarak yaralanmayı önler. Tesisatına yerleştirilmiş sigorta cam motorlarınızı korur." |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Bende uzun zamandır kullanıyorum bir eksisini görmedim. bence hiçbirsey olmaz... btcar aldım çok da memnumum benımle birlikde 4 arkadasımda aldı. kımseden şikayetde gelmedi.araca bin tane deli gibi modifiye yapılırken orasını burasını oynarken ve orjınal olan hersey değşirken birsey olmuyorda bir modullemı olucak. Bence al. ben aldım hemde 14tl. 30tl taktırdım. en azından cam açık kaldımı derdım yok. kiii genelde aralık bıraktıgımda unuturdum. BENCE AL...
|
|||
![]() |
|||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
||
CC lerde nasıl çalışıyor bu modül ? önce arka ufak camları daha sonra ön camları aynı anda kapatıyor mu ? yoksa önce sağ sonra sol camlar mı kapanıyor?
|
|||
2004 Model |
|||
![]() |
|||
||
ön camlar için önce sol sonra sağ camı kapatıyormuş. arkalarda da sıra ile olacaktır muhtemelen. çünkü açıklamalarda aküye yüklenmemek için sıra ile kapatır yazıyor. önce hangi cam olduğu çok da önemli değil bence. nasıl olsa hepsi kapanacak. önce arka kapansa ne olur ön kapansa ne olur.. |
|||
![]() |
|||
||
İlk önce sol, sonra sağ cam kapanıyor 2 saniye ara ile... aynı anda kapanmıyor kapanmazda...
ayrıca hangisinin önce kapandığının çok önemi yok sanırım
![]() Düzenleyen bycem - 28 Ağustos 2012 Saat 12:53 |
|||
![]() |
|||
||
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? bir sıkıntı yaşadınız mı? bir de hangi marka takmıştınız? |
|||
![]() |
|||
||
6 ay oldu. bir sorun yaşamadım. ilgili ilan aşağıdadır. ayrıca yukarıda diger msjlarımda da yazdım arkdslarımda aldı. kimseden daha bir şikayet almadım. |
|||
![]() |
|||
||
cc lerde çok önemli önce arka camların kapanması sonra ön camların kapanması gerekir fitillerin sağlıklı kalabilmesi için
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
normalde pek bir önemi yoktur evet ama cc lerde önemli malesef. ön camın fitili arka cama yapışık olduğu için. ayrıca cc lerde arka camlar için ayrı bir düğme yok. ön ve arka camlar açıkken, sağ cam düğmesini kaldırdığımızda önce arka cam kapanıyor çekili tutmaya devam ediyoruz 1-2 saniye sonrada ön cam kapanmaya başlıyor.
|
|||
2004 Model |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar bugün bağladık modülü. biraz zahmetli oldu ama güzel oldu. önce sağı kapatıyor sonra solu kapatıyor. değiştirmek için uğraşmadık.
Gayet hoş ve kullanışlı oldu. camlar kapalı durumda iken kapıları kumandan kilitleyince modül sinyal gönderiyor, camlar kapalı olduğu için hiç motorlar çalışmadan tık diye sinyal son buluyor. daha sonra diğer camı da aynı şekilde kapalı olduğunu anlayınca o da tık diye ses veriyor modül. bir zararı olmayacak. gayet kullanışlı ve rahat oldu. tavsiye ederim. 20 lira gibi bir cüzi rakam olması da gayet iyi oldu. |
|||
![]() |
|||
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
||
ben 2 senedir herhangi bir problem yaşamadım
|
|||
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |