Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Beni ve ailemi Öldürüyordu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Beni ve ailemi Öldürüyordu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beni ve ailemi Öldürüyordu
    Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:12
selamlar,başlıktada okuduğunuz gibi bu peugeot az daha beni öldürüyordu,hayatımda duymadığım görmediğim şey benim başıma geldi...
cumartesiyi pazara bağlayan gece bayramın ilk gününü geçirmek üzere gaziantepten iskenderuna ailemle beraber gittim dün akşam tekrar antebe dönüş yolunda adana gaziantep arasındaki otoyolda tünelde süratim 110 la seyrederken araba kendiliğinden tüm gücüyle fren yapıp 20-30 metre kaydı savurdu zor toparladım evet ben 5.viteste hafif gaz verirken kendiliğinden fren yaptı  kaydı ve durdu tüneli birbirine kattı o esnada ve daha sonrasında arkadan gelen diğer araçların bana vurmaması sadece bir MUCİZE,ben hemen dörtlüleri yaktım,arka koltukta eşim ve iki çocuğum oturuyor yan koltuktaki kardeşim el fenerini alıp aşağıya atladı geriye doğru koşarak gelen diğer araçları uyarmaya çalışıyordu ben ne olduğunu anlamaya çalışıyorum arabayı çalıştırdım ama araba hareket etmiyor allaha yalvarıyorum biri bana çarpmasın diye arkadan kamyonlar otobüsler en düşük sürati 100 le geliyor manevra yapıp sağımdan solumdan geçiyorlar onların hayatlarınıda tehlikeye atıyorum ama araba hala hareket etmiyor,fren pedalı taş gibi sertti pompala pompala bir süre sonra açıldı zorda olsa sağdaki emniyet şeridine çekebildim ama yaşadığım o dakikaları bir allah bir ben biliyorum kendi canımı değil çocuklarımı sadece çocuklarımı düşündüm.
benim herhangi bir hatam olmadan bu araba canlarıma mal oluyordu,sadece bizlerin değil başka insanlarında hayatlarını tehlikeye attı,bizi kurtaran tek şeyse önce allah sonrada kardeşim ve hemen torpidoda elimizin altında duran el feneriydi.
kendiliğinden fren yapan arabayı ilk defa duyuyorum,şimdi bu arabanın hakkı benzin döküp yakmakmı yoksa hemen satmakmı?
Peugeot 206 look 1.4 dizel
Yukarı Dön
westun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı westun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:18
Çok  geçmiş olsun hemşerim ya ALLAH korusun...satmak iyi olmaz aynısı arabayı alanın başına gelebilir..en iyisi saglam bir tamirci ustasına göstermek , çözümü bulmak onarmak...sonrada isteye baglı olarak satmak...diye düşünüyorum..
Yukarı Dön
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:21
Orjinalini yazan: westun westun Yazdı:

Çok  geçmiş olsun hemşerim ya ALLAH korusun...satmak iyi olmaz aynısı arabayı alanın başına gelebilir..en iyisi saglam bir tamirci ustasına göstermek , çözümü bulmak onarmak...sonrada isteye baglı olarak satmak...diye düşünüyorum..
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,parasına ihtiyacım olmasa emin olun benzin döker yakardım.
Yukarı Dön
fexzi Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fexzi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:22
çok geçmiş olsun okurken bile ürpertici yaşanması kim bilir nasıl olabilir,büyük geçmiş olsun.
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp
Yukarı Dön
westun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı westun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:23
Haklısın , dogrudur...
Yukarı Dön
ahmetismet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmetismet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:24
Geçmiş olsun hocam, bence yaptır sat, satarken de alıcıya durumu belirt.. 
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:25
Öncelikle geçmiş olsun. 

Normal şartlarda bu olayın olması imkansızdır çünkü aracın fren yapması için bir kuvvet (frene basmak gibi) kuvvet gereklidir. Araç bu kuvveti kendi kendisine üretemez. sistemde bir sorun olsa basınç düşer bu seferde fren tutmaz ama yine de böyle bir sorun olması çok düşük ihtimal. 

Aracı hareket ettireceğiniz zaman frenin çok sert olduğunu söylemişsiniz. Bu durumda frenin hidrolik sistemi akla geliyor. Fren merkezindede sorun oluşmuş olabilir. 

Aracın fren bakımlarını ve kontrollerini en son ne zaman yaptırdınız? Yaptırdığınız usta güvenilir birisi mi? Normalde sizin de dediğiniz gibi benim de ilk kez duyduğum bir şey. Buradaki sorunu bakımı yaptırmayan da ya da bakım yapılıyorsa da yapan ustada aramak gerekiyor benim fikrim.

Umarım tekrarı olmaz, tekrar geçmiş olsun..
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:27
ben arabamın bakımlarını zamanında aksatmadan gerektiği gibi yaparım,freni tutmayan freni boşalan araba çok duydumda kendiğinden fren yapıp duran arabayıda ilk defa duydum gördüm eminim bu dünyada başka kimsenin başına gelmemiştir böyle bi arıza.kırmızı ışıkta beklerken 1 ay önce bi araba bana arkadan çarpmıştı daha 3 gün önce servisten aldım arabayı ama arabadaki sorunum sadece bagaj kapağı ve içeri göçen bagajdı yani kaporta işçiliği yapıldı mekanik sorunum yoktu ama yinede o kazayla bu arızanın ilgisi varmı diye düşünmüyor değilim?
Yukarı Dön
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:30
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,umarım bu durum hiçkimsenin başına gelmez.
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:33
Değerli arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun,allah beterinden saklasın. Aynı durum bir arkadaşımın başına gelmişti,aracı Ford Focus C-Max di ve 4 takla attı araç ile. Yapılan inceleme sonucu düz yolda giderken birden ön lastiklerin kilitlemesi akslarla alakalı çıkmıştı ve Ford firmasına açtığı yüklü tazminat davasını 23 ayda kazanmıştı.
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:39
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun. 

Normal şartlarda bu olayın olması imkansızdır çünkü aracın fren yapması için bir kuvvet (frene basmak gibi) kuvvet gereklidir. Araç bu kuvveti kendi kendisine üretemez. sistemde bir sorun olsa basınç düşer bu seferde fren tutmaz ama yine de böyle bir sorun olması çok düşük ihtimal. 

Aracı hareket ettireceğiniz zaman frenin çok sert olduğunu söylemişsiniz. Bu durumda frenin hidrolik sistemi akla geliyor. Fren merkezindede sorun oluşmuş olabilir. 

Aracın fren bakımlarını ve kontrollerini en son ne zaman yaptırdınız? Yaptırdığınız usta güvenilir birisi mi? Normalde sizin de dediğiniz gibi benim de ilk kez duyduğum bir şey. Buradaki sorunu bakımı yaptırmayan da ya da bakım yapılıyorsa da yapan ustada aramak gerekiyor benim fikrim.

enson 4 teker fren balatalarını ve yağını 4 ay önce arabayı ilk aldığımda değiştirdim,sanayideki herhangibir peugeot servisine yaptırdım şimdiye kadarda sorunsuz bir şekilde kullandım frenle ilgili hiçbir sorunum olmadı,zaten o olaydan sonra önümde daha 100 km yol vardı ve yine sorunsuz araba yürüdü,kaput altında  ve arabanın altında gözle görebileceğim herşeyi inceledim anormal hiçbişey yoktu halende yok sorun neydi ne oldu bende anlamadım.
Yukarı Dön
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 12:54
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Değerli arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun,allah beterinden saklasın. Aynı durum bir arkadaşımın başına gelmişti,aracı Ford Focus C-Max di ve 4 takla attı araç ile. Yapılan inceleme sonucu düz yolda giderken birden ön lastiklerin kilitlemesi akslarla alakalı çıkmıştı ve Ford firmasına açtığı yüklü tazminat davasını 23 ayda kazanmıştı.
çok teşekkür ederim rabbim sizlerden uzak etsin demekki benden daha kötü duruma düşebilenlerde varmış halime şükrediyorum zaten,benim arabada abs yok bu sebebten 4 lastik birden kitledi.
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 13:29
Geçmiş olsun dostum, bende ilk defa duyuyorum böyle bir olayı
Yukarı Dön
mustafah Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustafah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 13:37
Cidden olay çok enteresan Allah yardımcınız olmuş Shocked Tamir sonrası serviste araca ne yapıldığına bir bakmak lazım. Ayrıca fren sertliği öncelikle servofren diye tabir edilen westinghouse mekanizmasındaki bir arızaya bağlı olabilir. Normalde araç hızlanıp hareket ettikçe motor bu parçayı güçlü fren yapabilmesi için besler. Motor yeterli vakum vermediği zaman fren pedalı sertleşmeye başlar ve fren gücü zayıflar. Westinghouse'un içerisinde araç stop ettiğinde her ihtimale karşı aracı durdurmayı sağlayacak az miktar vakum vardır. Sanki sizin araçta bir anda westinghouse'a giden vakum kesilmiş ve bu durumda westinghouse son kalan hava ile acil durum olarak içindeki vakum ile frenleri kilitlemiş ve bir süre öyle kalmış olabilir. Frenlerin olay sonrasında taş gibi kesilmesinin nedeni bu olabilir. Aracı servise götürdüğünüzde westinghouse'un vakum değerlerini ölçsün, ayrıca motordan westinghouse'a giden check-valfi de kontrol ettirsin. Belki check valf arızalı olduğu için kısa bir süreliğine vakumu vermediğinden westinghouse'in arıza yapmasına neden olabilir. Benim düşüncelerim bunlar Wink
Artık PUG yok!!
Yukarı Dön
mustafah Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustafah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 13:38

Öncelikle geçmiş olsun. 

Fren bakımı durumuna kesinlikle katılıyorum, en son frenler detaylı olarak ne zaman incelendi?
Artık PUG yok!!
Yukarı Dön
Kadir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 13:59
Geçmiş olsun. Normalde bakım kitapçıklarında 2yıl ya da 60000km de bir fren hidrolik yağının değişmesi gerektiği yazıyor fakat genellikle fren sistemindeki bir arızadan dolayı hidroliğin boşalması haricinde  buna dikkat edilmiyor...
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
Yukarı Dön
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 14:05
Orjinalini yazan: mustafah mustafah Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun. 

Fren bakımı durumuna kesinlikle katılıyorum, en son frenler detaylı olarak ne zaman incelendi?
enson 4 teker fren balatalarını ve yağını 4 ay önce arabayı ilk aldığımda değiştirdim,sanayideki herhangibir peugeot servisine yaptırdım şimdiye kadarda sorunsuz bir şekilde kullandım frenle ilgili hiçbir sorunum olmadı,zaten o olaydan sonra önümde daha 100 km yol vardı ve yine sorunsuz araba yürüdü,kaput altında  ve arabanın altında gözle görebileceğim herşeyi inceledim anormal hiçbişey yoktu halende yok sorun neydi ne oldu bende anlamadım.Ayrıca fren ve sistemiyle ilgili sorunlarda tutmayan frenle karşılaştık veya duyduk ama sorun sebebiyle tutan fren ne duyduk nede gördük.
Yukarı Dön
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 14:12
Orjinalini yazan: mustafah mustafah Yazdı:

Cidden olay çok enteresan Allah yardımcınız olmuş Shocked Tamir sonrası serviste araca ne yapıldığına bir bakmak lazım. Ayrıca fren sertliği öncelikle servofren diye tabir edilen westinghouse mekanizmasındaki bir arızaya bağlı olabilir. Normalde araç hızlanıp hareket ettikçe motor bu parçayı güçlü fren yapabilmesi için besler. Motor yeterli vakum vermediği zaman fren pedalı sertleşmeye başlar ve fren gücü zayıflar. Westinghouse'un içerisinde araç stop ettiğinde her ihtimale karşı aracı durdurmayı sağlayacak az miktar vakum vardır. Sanki sizin araçta bir anda westinghouse'a giden vakum kesilmiş ve bu durumda westinghouse son kalan hava ile acil durum olarak içindeki vakum ile frenleri kilitlemiş ve bir süre öyle kalmış olabilir. Frenlerin olay sonrasında taş gibi kesilmesinin nedeni bu olabilir. Aracı servise götürdüğünüzde westinghouse'un vakum değerlerini ölçsün, ayrıca motordan westinghouse'a giden check-valfi de kontrol ettirsin. Belki check valf arızalı olduğu için kısa bir süreliğine vakumu vermediğinden westinghouse'in arıza yapmasına neden olabilir. Benim düşüncelerim bunlar Wink
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,en kısa zamanda bu dediklerinize ve fren sistemine detaylıca baktırıcam inşallah,peki bu ilk defa benimmi başıma geliyor yoksa daha önceden böyle bir olay duydunuzmu?
Yukarı Dön
Kadir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 14:53
Bu şekilde değilde bunun farklı bir versiyonu arkadaşımın başına gelmişti. Hyundai starex te frenler aniden kiteleme şeklinde değilde ön balatalar sıkılı kalıyormuş ve araçta aşırı bir titreme meydana geliyormuş. Dolayısıyla frenlerde ısınma ve yanık kokusu geliyor demişti.
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 16:00
Gecmis olsun. Allah korumus.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7419 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 494 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 623 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 379 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5183 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 697 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 271 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 568 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2312 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5667 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4911 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2091 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2236 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37440 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English