![]() |
|
Motop yagı acil lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 15:51 |
Arkadaslar arabam 106 xs otomatik 1.6 yag degisimi icin ustaya birakmistim yagini degistirmis flitreyi degismemis eski yagi bosaltip yenisini koymus iyiki farkettim bugun cubugu cektim baktim cubugun ikinci cizgisinin 1cm ustunde simdi diyeceksinizki gotur duzeltsin amaw adam dukkani kapatim bayram iznine gitmis bildigim kadariyla araba flitre dahil 3.5 lt yag aliyor ama bizim usta flitreyi degismemis parcaci kapatmis dedi elinde olan 5 30 yagi doldurmus 4 lt sizce ne yapmali yani bence 250 flitre eski yag 500 ml yeni yag toplam 750 ml fazla yagmi var yoksa benmi yaniliyorum tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acayip isler yapiliyor akil sir erdiremiyorum.
Araciniza uygun yag 10W-40 tir. 5W-30 ince gelebilir araciniza. Yag degisimi litre bazli saglikli yapilamaz. En guzeli bir miktar doldurup cubuktan seviyeyi kontrol etmektir. |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
valla arkadasım fazla yağ iyi değildir ama pek fazla gibi durmuyor. ya bişey yapma aracın kendi atmasını bekle yada (ben olsam) komple yağı tekrar boşalttır al bi castrol doldur. kafan rahat etsin
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Ya cok tesekkur ederim bende akil erdiremiyorum acaba cubuktan 50 cc lik enjektorle ceksemmi bu arada cubukta ikinci cizgiye kadar olmali dimi yoksa ikisinin arasimi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iki cizgiden cubugun tuttugunuz tarafina dogru olani maximum, ucuna dogru olani ise minimumdur. Ikisi arasinda herhangi bir yerde olabilir. Maximumu hafif gecse birsey olmaz ama iyi degildir. Diger bir baslikta motorun sesli calistigini sormussunuz. Bu yag degisiminden sonra mi sesli calismaya basladi ya da farkettiniz? |
|
![]() |
|
Bide aklima takilan nekadar fazlasi zarar verir yagin tahminim 600 -750 fazla gibi bide 5 30 yag icinde olsa bir zarari olurmu malum maddiyat tekrar yag nedersiniz
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum bence sen o yağı komle boşalt yağ filtresinde kalan yağın viskozitesi farklı ise birbirini bozabilir. Sen yeniden 10/40 koydur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |