![]() |
|
Kilometreyle oynayan galeriler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 15:31 |
Arkadaşlar bilgi için yazıyorum kimsenin başı yansın istemem. İstanbul / Göztepe / Merdivenköyde Kaplanlar ve kaplanlar 2 otomotiv var buradan araç almanızı tavsiye etmem adamlar kilometre ile oynuyor, nerdeyse bütün araçlarında kilometre düşürüyorlar, bu şekilde bildiğiniz başka galeriler varsa buradan paylaşalım kimsenin başı yanmasın.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence oldukça fayladı bi başlık olmuş herkes bildiğini yazarsa aramızda çogu insanın madur olmasını önleybiliriz
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
hallowman2005 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar Km yüksek olupta Km düşürmeyen galerici yoktur. Sözlerim yanlış anlaşılmasın istisnalar kaideyi bozmaz söyleminden yola çıkarak böyle bir cümle kuruyorum. Araç alırken mümkün olduğunca alımı araç sahiplerinden yapın.Dersenizki onlar yapmazmı elbette yapabilirler. Bu durumda da istisna kelimesi yapanlar için kullanılabilir.
|
|
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bence Firma veya Galeri ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum. Verilecek bilgi %100 gerçek ve kanıtlı olmalı ki isim verelim yoksa çamur atmak için yazan olabilir
Artı olarak çoğu galericinin düşürdüğün duydum hatta göztepedekiler.. Bence ister sahibinden alınsın ister galerinden ister icradan arabaya mutlaka baktırmalı sonradan can sıkılmaması için son olarak ne kadar doğru bilmiyorum ama 2000 modelden sonrası serviste çıkıyormuş km oynadı diye
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Kim ne derse desin bence galericilerden araba dahil herhangi bir mal alınmaz
![]() Düzenleyen mustafah - 07 Ağustos 2012 Saat 04:39 |
|
![]() |
|
heavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
söylediğin civarda ki galerilerin birinde 2007 model 180binde ki focusu 110bine düşürüp sattıklarını biliyorum,üstelik 26ya alıp 33e verdi yani... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Yinede kanıt olmadan günahlarını almak iyi olmaz.Bilgisayara taktımmı iyi bir usta km düşüp düşmediğini anlıyor zaten.
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
arkadaslar 5664 e mesaj cekin km yide sana söylüyor
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Arkadaşlar, km yi ne kadar çekerlerse çeksinler aracın yıpranması az çok belli eder o km ile oynanıp oynanmadığı.Bu durumda bizler onlardan kurnaz olmak zorundayız.
Benim en son sattığım aracım 2009 model di ve sıfır km alındı,sattığımda 301.000 km de idi. 2,5 yaşında olmasına karşın yaptığı yolu inkar etmiyordu.Siz onu altına da bulasanız çeşitli deformasyonlardan aracın km si 3 aşağı 5 yukarı anlaşılıyor.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
maşallahh hocam iki yılda o km yi nasıl yaptınız? helal olsun valla. ben 20 ayda 12000 km yol yaptım. bunun da 9000 kmsi uzun yol.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
2000 modelden sonrakiler bilgisayara bağlanınca orjinal km ortaya çıkıyor.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Avrupa yollarında yapıldı hocam.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
ylmazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Çok faydalı bir başlık olmuş bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
hallowman2005 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
Arkadaşlar modeli ne olursa olsun yani 2000 öncesi veya sonrası farketmez düşürülen kilometre ne bilgisayarla nede başka bir cihazla anlaşılmaz. Hatta bu tip cihazlar yanıltıcı bile olabilir.Günümüz teknolojisinde araç üzerinde bulunan tüm sayaçlara müdahale edilebilmektedir.peki nasıl anlayabiliriz, kesin sonuca ulaşmamız pek mümkün değildir. Fakat bazı arkadaşların belirttiği gibi araç üzerindeki bazı parçaların aşınlamalarına bakılabilir. Direksiyon simidi, pedallar, vites topuzu, araç içi donanıma ait düğmeler, koltuklar vb. Ayrıca iyi usta kelimesini kullanabileceğimiz tek alan kaput altı için geçerlidir yinede o bile kesin sonuca ulaşmamıza yetmez. Çünkü 30.000 Km bitmiş bir motor olabileceği gibi 150.000 km de dipdiri bir motorda olabilir.Kaput altı gibi genel bir ifade kullanmamdaki sebep araç sadece motordan ibaret bir araç değildir buna bağlı çalışmakta olan veya olmayan bir çok sistem ve parçalarında kontrolü gereklidir.Örnek olarak farklı parçalardaki eskilik yenilik oranları gibi. Aslında konu çok teferruatlı bir konudur. Benim yazdıklarım Km olayıyla alakalı çok kısa bir özettir.
|
|
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Emin olduğum için bu firmanın ismini verdim, arkadaşımın başına geldi, firma ismi vermeyelim diyen arkadaşlar sorarım size bu adamların haksız yere kazanç sağlamasına göz yummak olmaz mı? Emin olunan firmaların isimlerinin verilmesinde bir sakınca olacağını düşünmüyorum.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Geriye dönük TUVTURK muayeneleride işe yarıyor km kontrol amaçlı.
Muayene esnasında km kaydı tutuluyor çünkü, aklınızda olsun.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aracın orjinal kilometresine mudahale edilmis mi bunu anlamak zor, fakat arcın periyodik servis kayıtlarına bakarsanız (ki o da servise götürülmüşse geçerli sanayideki özel ustaya değil) hangi yıl kaç km yapmış, artış nasıl sürmüş eskiden yeniye gelerek ortaya çıkarabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ARTHUR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Arkadaşlar firma yazmanıza gerek , en iyisi en güveniliri bile km düşürüyor , ve anlamadım neden galeriden araç alıyor bu insanlar bildiğin kazıklanmaktır bu .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Çünkü sahibinden satanların hepsi galeriden fazla fiyat istiyor. Zaten galeri karını satıcıdan alır, alıcı fiyat neyse onu öder, Alıcı sahibinden mi yoksa galeriden mi diye ilgilenmez alıcı fiyatıyla ilgilenir, Sahibinden satan daha uygun verse kimse galeriden almaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |